Bondage meesteres geile zuster

bondage meesteres geile zuster

Tess dwingt haar vastgebonden slaaf haar verse champagne op te drinken, maar het blijft maar komen!! Met de naalden nog in zijn ballen steekt ze de grote sounds diep in zijn lul en neukt hem ermee. The doctor wraps the patient in cellophane. The needles in his balls are still there when she uses her sounds in his dick! The doctor gets his cum but does she make him eat it? Mrs Tess heeft de slaaf een masker en dwangbuis aan gedaan. Ze zit op zijn gezicht als ze grote naalden in zijn pik steekt.

Z'n mooi uitzicht en zoveel pijn in je pik en dan ook nog steeds grotere sounds erin krijgen. Tess has her slave in a rubber straight-jacket and mask. She sits on his face without her slip, while she puts big needles in his dick!! After this she puts her sounds in, bigger and bigger!!!

De slaaf ligt vastgebonden als Mrs Tess hem keer op keer overal bijt. Zijn pik en ballen moeten eraan geloven! Ze dwingt hem om klaar te komen maar stopt niet als hij heeft gespoten en gilt van de pijn!! Tess has her slave bound to the bondage table and will bite his dick and balls over and over again!!

She forces him to come but does not stop!! Met een halsband en een mondknevel om moet deze domme slaaf achter Mrs. Steeds wordt hij vernedert en gestraft. Ze slaat hem hard in zijn gezicht en staat op zijn kleine lul. Tess has her slave on a collar, mouth spreader and makes him follow her. Tess humiliates him with word and corporal punishment!! She hits his face and but hard, stands on his little dick.

Ze neukt haar leraar in zijn geile kont met haar lekkere voorbind pik om zo betere cijfers te krijgen! Tess heeft haar slaaf met leren boeien goed vast gezet. De slaaf is totaal machteloos als ze zijn tepels martelt en hem keihard in zijn gezicht slaat.

Tess has her slave bound with leather restrains. She tortures his nipples and slap's his face very hard! She hits him harder and harder! Terwijl er een slaaf vastgebonden toekijkt moet deze slaaf zichzelf klaarmaken. Als hij is klaargekomen krijgt hij zijn eigen zaad via een trechter in zijn mond gegoten en wordt zo gedwongen het op te eten. There is still a slave bound to the bondage bed as Mrs.

Tess gets another slave and makes him come. She puts his come in his mask tube, now he is forced to eat his come!! Mrs Tess vernedert deze slaaf met een humbler op zijn kleine pikkie moet hij zichzelf aftrekken terwijl ze hem martelt en vernedert.

Als het hem niet lukt om klaar te komen zet ze hem voor straf in de hoek!! The slave has a humbler on his little dick and Mrs. Tess humiliates him, makes him jerk off his little dick, hurts him and stands on his little dick until she puts him in the corner for not coming!! Na dat de slaaf door het scheren extra gevoelig is druppelt Mrs.

Tess de kaarsvet over zijn ballen heen. Dan is het nu tijd voor klemmen en marteling van zijn ballen. The slave is bound to the bed and Mrs.

When she is done shaving she puts candlewax on him! Tess puts her clamps on his nipples, balls, belly and dick. After all this she hits him. De slaaf is vast gebonden op het bondagebed als Meesteres Tess hem keer op keer opgeilt, maar ze laat hem steeds net niet klaar komen. En als hij eindelijk mag dan smeert ze zijn zaad over zijn gezicht uit! The slave is bound to the bondagebed and Mrs. Tess teases him but does she let him come??

Yes, but she puts his come all over his face!! De slaaf wordt in folie in gepakt. Dan krijgt hij een katheter en een klysma die met de plas van de zuster wordt gevuld. Als ze hem met kaarsvet heeft bewerkt dan vult ze zijn masker met de laatste plas. The slave is wrapped in plastic and she gives him a catheter and a clisma with her Champaign. She than takes her candle and puts her candle wax on him. The last bit off Champaign she puts in his mask! De slaaf is vast gebonden op een bed als Meesteres Tess hem hard en diep in zijn geile slaven kontje neemt met haar grote voorbind pik!!

Deze slaaf moet van Meesteres Tess haar plas urine opdrinken. Dan pas mag hij haar en haar geile leren kleding aanbidden, kussen en likken! This slave must drink my Champaign if he wants to lick my leather! This slave loves leather so much that he even drinks my Champaign even though he hates Champaign!! Zit op mijn hand, slet! Zo zei Zuster Denise, lig je een beetje lekker. Ja Zuster Denise zei ik. Nou dat zou dan niet lang meer duren, want ik ga je helemaal vastleggen, je kunt, als ik straks klaar met je ben, niets meer bewegen, zelfs niet je wenkbrauw, lachte ze.

Wat Zuster Denise zei, was niet gelogen, ik lag helemaal vast. Ik kon echt niets meer bewegen, dan behalve mijn penis. Daar lag ik dan, overgeleverd aan, ja aan wie.

Wat is Zuster Denise van plan? Of hoort dit bij de behandeling, de huisarts had immers gezegd dat de behandeling zwaar en pijnlijk zal zijn. Maar ze zou toch niet, nee dat kon ik me niet voorstellen, zo lieve Zuster Denise. Nee, die behandelt mij gewoon met liefde, en gaat mij zeker geen pijn doen. Dat ik ben vastgelegd is voor mijn eigen bestwil, dacht ik. Ik weet het, ik kan niet stil liggen, en elke beweging van mij.

Zou Zuster Denise uit haar concentratie kunnen brengen, logisch dat ik vastlig. Zuster Denise zag, dat ik een beetje bezorgd was, maar ze zei. Rustig maar Jaap, dit is uit voorzorg. Sommige handelingen kan bij de kleinste beweging al verkeerd uitpakken, en dat is iets wat we niet willen toch, Nee Zuster Denise, zei ik. Nee, dat wil ik ook niet. Dus maak je er maar niet verder druk over en laat je lekker wegzakken in ontspanning, je ben in goede handen bij mij, zei ze. Ik zal je een beetje helpen, zei ze.

Eerst ga ik dat felle licht voor je wegnemen. Voordat ik het doorhad, werd er een blinddoek voor gedaan. Ik zag niets meer, ook niet die mooie Zuster Denise, maar gelukkig hoorde ik nog wel haar stem, wat zeer rustgevend was. Niet lang nadat ze me de blinddoek had omgedaan, zei ze.

Ik ga je nu ook een gag omdoen, dit is voor het geval dat je ineens begint te gillen en ik er zo heftig van schrik, dat ik misschien wel uitschiet met het inbrengen van een naald.

Daar lag ik dan geblinddoekt, en ik kon geen geluid meer uitbrengen, maar echt ontspannen dat lukte niet echt. Opeens voelde ik de zachte handen van de Zuster Denise mijn lijf masseren, dit voelde zo lekker aan dat de overgave aan de ontspanning snel volgde.

Toen Zuster Denise vroeg of ik nu een beetje ontspannen was, kon ik haar geen antwoord geven, maar ze begreep wel dat ik totaal ontspannen was. Jaap, zei Zuster Denise, ik ga zo starten met de behandeling, het kan soms echt vervelend zijn, maar wees gerust, ik hou je in de gaten, en je ligt aan de monitor, en als het te heftig wordt voor je, dan pauzeer ik de behandeling en laat ik je even op adem komen.

Ik heb ook gezien in de verwijsbrief dat je lijdt aan een milde vorm van COPD, dus ik geef je tijdens de behandeling, wel wat extra zuurstof via de neus. Het eerste wat ik nu ga doen bij je, is het aanbrengen van een infuus, want je moet wel wat extra vocht binnen krijgen, want er moet later wel wat te plassen zijn, zei Zuster Denise.

Ik had echt geen idee meer van de tijd, maar ik voelde echt wel, wat Zuster Denise aan het doen was. Mijn tepels werden goed onderhanden genomen door haar, af en toe zo heftig dat ik het wilde uitschreeuwen, maar door die gag lukte me dat niet.

Gelukkig had Zuster Denise een oplettende blik, en stelde mij gerust en zei: Jaap, het zal nu eventjes pijn doen, maar als alle behandelingen afgerond zijn, dan geef ik je iets tegen de pijn. Toen ze dat had gezegd ging ze weer verder, ik voelde dat ze aan mijn balzak zat, mmm vreemd zei ze. Jaap, ik voel dat je een kleine en een normale zaadbal hebt, heb je ooit eens een ongelukje gehad? Jaap, Ik kan nu 2 dingen doen, of ik laat de grote bal iets verschrompelen, of ik maak de kleine iets groter, in ieder geval, heb ik daar wel een injectiespuit voor nodig, zei Zuster Denise.

Ik voelde mij helemaal niet op mijn gemak, gaat ze nou een naald in een van mijn ballen zetten, vroeg ik mezelf af. Terwijl ik daar aan dacht, voelde ik dat er weldegelijk een naald mijn balzak in ging. Nee, niet verder gaan, niet mijn ballen. Gelukkig ging ze niet verder, alleen voelde ik wel dat de balzak opzwol. Zo zei Zuster Denise, laten we de balletjes maar even zwemmen, en ondertussen ga ik me met je penis bezighouden, even later voelde ik dat er iets in mijn penis werd gestopt, het was hard en het werd heen en weer bewogen door Zuster Denise, dit gaf mij zo een opwindend gevoel, dat ik de drang had om klaar te komen, maar Zuster Denise merkte dat ook, en deed er gauw wat aan.

Goed zo Jaap, zei ze, je eerste orgasme was bijna gelukt, alleen jammer voor je, dat ik er een stokje voor heb gestoken. En daarna ging Zuster Denise nog even door me wat ze aan het doen, was. En weer voelde ik dat er een orgasme aan zat te komen, maar ook deze werd door Zuster Denise, best wel op een hard handige manier, weggenomen.

Jaapie, zei Zuster Denise, kleinerend, je wilt me toch niet onderspuiten toch? Nee, dat wilde ik niet, maar ik kon me niet beheersen, ik kon er echt niets aan doen, probeerde ik haar met telepathie over te brengen. De staaf of wat het ook was, werd uit mijn penis gehaald. Kort daarna voelde ik echt een helse pijn in mijn eikel, Zuster Denise ging maar door, net als bij de tepels, wilde ik het uitgillen, maar dat was vergeefse moeite.

Nog eventjes volhouden Jaapie, zei Zuster Denise, ik ben bijna klaar. Uiteindelijk stopte ze, en het leek wel of mijn penis was besneden zonder verdoving. Wat deed dat pijn zeg. En dan komt misschien Zuster Zascha, onze moeder Theresa, je een aantal minuutje troosten, voordat je gaat rusten. Ik zal het haar vragen, maar Jaapie, ik kan alleen niets beloven. En anders troost ik je wel, voordat ik even pauze neem, en me voorbereid op de volgende uit te voeren onderzoeken bij jou.

Zuster Denise, pakte weer mijn, nog gevoelige penis, en ik voelde dat er weer iets in ging, alleen dit ging dieper, was een raar gevoel, niet echt pijnlijk, en toen gebeurde er verder niets met wat er was ingebracht. Opeens zei Zuster Denise, Jaapie ik heb zojuist een katheter ingebracht, en die blijft de rest van de behandeling zitten.

Zo meteen ga ik je losmaken, en dan mag je gaan rusten, maar probeer nu niet omhoog te komen, want dan zou je wel eens heel duizelig kunnen worden. Ik werd losgemaakt, de gag werd verwijderd, en daarna de blinddoek, al snel zag Ik weer de schitterende verschijning van Zuster Denise. Zo zei ze, laat me je eerst helemaal uitkleden. Toen ik helemaal naakt naast de behandeltafel stond, legde de Zuster Denise eerst mijn baby grown suit op de tafel en daarboven op legde ze een uitgevouwen luier.

Zuster Denise zei, dat ze even een klysma moest klaarmaken, even later kwam ze terug met een standaard waar een zak aanhing. Jaapie, Zei Zuster Denise, deze zak is gevuld met een vloeistof, en die zak, ga ik straks in je darmen leeg laten lopen, in medische termen, heet dat een klysma.

Al snel voelde ik dat er iets mijn anus in ging, en ook dat mijn darmen werd gevuld met het goede uit de zak. Jaapie, de zak is leeg, je bent nu voorlopig even klaar, je gaat zo meteen even lekker uitrusten, Maar eerst doe ik je een luier om die je zelf hebt meegebracht, daarna zal ik ook de suit bij je aandoen, en als ik hiermee bezig ben, moet jij proberen om de klysma binnen te houden, afgesproken.

Met pijn in mijn darmen hief ik mijn billen een beetje op, de luier lag al op de tafel, en die werd door Zuster Denise heel snel omgedaan. Zo zei Zuster Denise, mijn kleine Jaapie, heeft een schoon luiertje om, nu nog even in zijn pakje stoppen, en dan naar bed.

Toen Zuster Denise, zo lief tegen me sprak, voelde ik me net een klein kind. Ik werd geholpen om mijn voeten in de sokken van de roze baby grown, suit te steken, de broekspijpen werden dicht gemaakt en ook de overige knopjes werden dichtgemaakt, alleen moest even het slangetje van de infuus ervoor worden omgelegd, en ook de katheter moest voorzichtig buiten de suit gebracht worden.

Jaapie, voordat ik je weer helemaal vast gaat leggen maar dan in een inflatable body bag, zodat je lekker rusten kan, heb ik nog een kleine verrassing. Zuster Zascha heb 5 minuutjes de tijd om je even te komen troosten. Niet veel later, kom daar Zuster Zascha, prachtige blondine, aanlopen in een rood verpleegster pakje. Ze kwam naast me zitten, en pakte mijn hand, valt het je zwaar lieve Jaapie, zei ze.

Ik kon alleen huilend antwoord geven, dat het allemaal hartstikke veel pijn doet, en dat ik niet meer weet of ik er wel mee door moet gaan. Jaapie, zei Zuster Zascha, Ja dat begrijp ik jongen, maar je wilt straks toch een mooie vrouw worden, dat je zo veel pijn moet lijden, weeg niet op tot wat je straks bent, een sterke mooie vrouw. En ze gaf me een kus, en ging weer. Die 5 minuutjes hebben mij weer het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed ging komen. Niet veel later kwam Zuster Denise er weer aan, met een nieuwe zak voor aan het infuus, zo Jaapie, ik heb gehoord van Zuster Zascha dat je, je weer hebt kunnen herpakken, en dat je er toch mee door wilt gaan.

Ja, Zuster Denise, dat wil ik, Zuster Zascha, heb mij weer laten inzien waarvoor ik dit allemaal doe. Goed zo, zei Zuster Denise, nu ga je lekker even een tukje doen in de body bag, totdat ik je straks weer kom halen. Jaapie, Heb je trouwens al gepoept in de luier, ja Zuster Denise, ik kon het niet langer meer ophouden. Nou dat geef niet, dat was ook de bedoeling, ga nu maar lekker liggen, dan sluit ik de body bag, doe ik je een blinddoekje voor, en geef ik je een beetje zuurstof, terwijl je ligt te rusten.

Ik voelde dat de body bag werd opgeblazen, wel een beetje vreemd gevoel, ik werd zo helemaal gefixeerd, de blinddoek werd omgedaan, en kreeg ik een kapje voor, waar de zuurstof uitkwam. Ik weet niet hoelang ik geslapen heb, maar opeens voelde ik dat het kapje en de blinddoek werd afgedaan, en daar stond de prachtige Zuster Denise weer, deze keer, had ze een rood verpleegster uniformpje aan getrokken. In mijn baby grown suit, met de urine zak in mijn rechterhand en de infuus aan mijn linkerhand, volgde ik Zuster Denise.

Liefje, we gaan hier even naar binnen, want je moet wel even ontdaan worden van je luier, want die is best wel smerig. Toen ze de deur opendeed, zag ik een babykamer, Schatje, zei Zuster Denise weet je wat dit is. Ja, Zuster Denise, het is een babykamer, maar de meubeltjes zijn wel erg groot, zei ik, Juist zei de Zuster Denise, dit is een babykamer voor volwassenbabies, net zo als jij nu bent.

Je hebt een luier om, en je loopt in een baby grow suit. Zou je het leuk vinden om een volwassenbaby te zijn, vroeg de Zuster Denise aan mij. O, dat weet ik niet Zuster Denise, het is nu voor de eerste keer dat ik een luier heb omgekregen. Ik vond het poepen in de luier niet echt vies, misschien vind ik het toch wel leuk, maar dat weet ik pas, als ik het heb meegemaakt. Toen ze daarmee klaar was, pakte ze een washand, en begon mijn billen schoon te maken.

Zo zei Zuster Denise, nou je bent aan de onderkant weer schoon, en dan ga ik je nu weer aankleden, voor het vervolg van je behandelingen. Ik had mijn babydoll, kousen, broekje, laarzen en pruik weer aangekregen, en gauw deed Zuster Denise nog wat make-up bij me op. Onderweg naar de behandelkamer, zei Zuster Denise.

Als je een keertje wilt, dan maak je maar een afspraakje. Ja, lieve Zuster Denise, dat zal ik dan zeker doen. Oke, je wordt weer op dezelfde wijze vastgelegd, zodat je je niet bewegen kan, nu krijg je geen blinddoek voor, ook geen gag, je krijgt wel de halscorset weer om, en een mondspreider in, want ik wil je nu wel horen kreunen, en dan het liefst als een meisje, als je dat lukt.

Toen Zuster Denise klaar was met mij, en tussen mijn gespreide benen plaatsnaam op haar kruk. Liefje, probeer eens je anus goed te ontspannen, adem rustig door je neus in, en adem uit via de mond. Goed zo, je doet het echt goed, nu ga ik even je kringspier een beetje oprekken, kan een beetje lastig zijn, zei Zuster Denise.

Ik voelde dat ze iets in mijn anus bracht, en dat er steeds meer druk gezet werd op mijn sluitspier, op het laatst, was het niet meer prettig, en dat probeerde ik ook Zuster Denise te vertellen, nog eventjes liefje, dan is de tang op de juiste stand ingesteld.

Zuster Denise liet de tang zo een tijdje zitten, en ging ondertussen nog even verder met het onderzoeken van de tepels en penis, tijdens die onderzoeken gilde ik het uit van de pijn. Goed zo meisje, laat je maar gaan, gil maar, krop het niet op. Dan kom je er sterker uit, zei Zuster Denise. Zo lief, zei ze, ik ga je nu verlossen van die tang in je anus. Ze loopt naar een kast en ik kon nog net zien dat ze daar een lange handschoen uit een laatje haalde, zo eentje die dierenartsen ook bij koeien gebruiken.

Ze zou toch niet haar arm in mijn anus stoppen, maar toen ze de tang weghaalde voelde ik dat dat wel zo was. Zo liefje, zei Zuster Denise, tijdens jou medische transitie zal er via de anus een robotarm naar binnen worden gebracht, daarom ga ik nu even onderzoeken of het van binnen allemaal wel goed zit, dus als je even wilt ontspannen, dan is het snel achter de rug.

Zo lief, zei ze, we gaan eens even kijken of je een anale orgasme kan krijgen. Daarna begon ze haar arm lichtjes te bewegen waardoor ik wel een raar gevoel van kreeg in mijn darmen. Maar het wond mij enigszins ook wel op, want ik begon te kreunen, en te kreunen. Goed zo, dit vind je best wel lekker toch, zal ik je nu eens echt laten kreunen als een vrouw, zei Meesteres Denise, daar moet ik dan wel even de neukmachine voor pakken, ze haalde voorzichtig haar arm uit mijn anus, en voordat ik het doorhad liet ik per ongeluk een scheet, gelukkig had Zuster Denise dat al voorzien, want ze drukte de binnenkant van een klaarliggende luier gauw tegen mijn anus, en deed die mij verder om.

Zo zei ze, heb ik even een geluk dat jij nog extra luiers had meegebracht, anders had ik helemaal ondergezeten. Ik schaamde me zo diep, ik probeerde om sorry te zeggen, maar dat kwam niet echt duidelijk uit mijn mond, maar toen ik een aai over mijn bol kreeg, wist ik dat ze het toch had gehoord.

Zuster Denise liep de kamer uit en daar lag ik dan, met een luier om in de stijgbeugels, best een raar gezicht. Na een tijdje kwam Zuster Denise weer terug en had een behoorlijk groot apparaat in haar handen, kijk zei ze. Dit is nu een neukmachine, en die ga ik gebruiken om je helemaal plat te neuken.

Ik schrok behoorlijk van haar taalgebruik, dit had ik nooit eerder van haar gehoord, maar het wond me enigszins ook wel op. Zuster Denise zet het apparaat tussen mijn benen, zet er een behoorlijke dikke kunstlul op en stopte die in mijn anus. Zo Lief, ben je er klaar voor, ik wil je horen kreunen, en dan als een vrouw. Ik was er niet echt klaar voor, maar echt nee zeggen, dat wilde ik ook weer niet. Want ik was wel toe aan een goede orgasme. Door een goedkeurend knipoogje gaf ik aan dat ik er wel klaar voor was.

Okee, zei Zuster Denise, ik zet de machine eerst op een langzame snelheid, en dan steeds een stukje sneller, en uiteindelijk ga ik een beetje spelen met de snelheid. Ik voelde dat de machine in werking werd gesteld, eerst langzaam, maar de snelheid werd snel stapsgewijs opgevoerd, ik begon te kreunen, en nog meer te kreunen. Zuster Denise moedigt mij aan. Dat handje van de Zuster Denise was best wel pijnlijk, maar die octaaf omhoog heb ik daarna wel gehaald.

Nou liefje, je bent lekker aan het kreunen, nu nog even een laatste onderzoekje en dan mag je nog even rusten, dan heb ik de tijd om de testresultaten in te vullen, die ik later met je ga bespreken. Zuster Denise, zette eerst de neukmachine uit en haalde heel voorzichtig de katheter uit mijn penis. Zuster Denise ging verder, als je straks door het leven gaat als vrouw, dan moet je wel iets heel goed kunnen, en dat ga ik je leren, je gaat namelijk leren hoe je moet pijpen, eerst doe je dat op een kunstlul, en daarna doe je het op een echte lul, en als je het nou voor elkaar krijgt om die lul klaar te laten komen in de condoom, dan ben je geslaagd voor de training.

En dat trainen doen we, terwijl je geneukt wordt in je kontje. Want als je vrouw bent, dan moet je ook kunnen pijpen, als je geneukt wordt.

Zuster Denise loopt naar de machine en zet die op een behoorlijke snelheid, de geilheid nam gelijk weer toe, ik begon weer te kreunen, en dan echt als een vrouw. Zo zei Zuster Denise, ik doe nu de mondspreider af, en duw een kunstlul gelijk in je mond, en dan moet je laten zien, hoe jij denkt dat je goed pijpt.

Na een tijdje mijn best gedaan te hebben, zei de Zuster Denise, kijk lief, dit lijkt nergens naar, hier wordt geen enkele man geil door, ze pakte de kunstlul vast en bewoog die in mijn mond,.

Sletje, Op de momenten dat ik tegen je zeg, dat je moet zuigen, dan doe je dat, zei Zuster Denise. Kijk dat is al wat beter, maar nog niet helemaal, we gaan nog even een stapje verder, zei Zuster Denise, en ondertussen zette ze de neukmachine ook weer een stukje sneller. Zo nu moet je echt geil genoeg worden om die lul goed af te zuigen. Door die neukmachine, was ik zo geil als boter, de sperma vloeide rijkelijk in de omgedane condoom. Ik had geen idee wat nou weer deepthroating was, maar dat duurde niet lang, Zuster Denise stak de kunstlul telkens zo ver in mijn keel dat ik bijna stikte.

Goed zo sletje, je bent echt een natuur talent, als vrouw zijnde kan je met je mond heel wat kunstlullen bevredigen, maar kan je het ook met een echte lul van een patiënt. Nou zei Zuster Denise, laat maar zien wat je kunt. Ik deed mijn mond open en de lul werd naar binnen geholpen, ik moest de patiënt bevredigen, zonder mijn handen daarvoor te gebruiken.

Door de neukmachine was ik nog steeds bloedgeil en was ik echt gefixeerd om de patiënt tot een hoogtepunt te laten komen, ik bewoog mijn tong langs zijn penis, maakte zuigbewegingen, ik hoorde het gekreun van de patiënt, daardoor ging ik nog heftiger te keer, de patiënt stond achter me te kronkelen.

Ho, zei Zuster Denise, Liefje, je bent echt goed bezig, nu ga ik je even een blinddoek voor doen, en dan mag je weer verder. Toen ik de blinddoek om had, deed ik mijn mond weer open en voelde ik dat de lul van de patiënt weer naar binnen werd geloosd. Terwijl ik aan het zuigen was, werd de neukmachine stop gezet en werd de kunstlul uit mijn kont verwijderd, daarna voel ik een iets zachtere lul mijn kont in gaan.

Zo sletje, nu ben je echt klaar om mannen te bevredigen, en bevredigt te worden door mannen, kijk maar. Ze deed mij de blinddoek af, en zag dat er een man tussen mijn benen stond, die klaar stondLoo om mij in mijn kontje te neuken. O, dat was even schrikken, maar who cares, ik was zo geil dat het mij niet uitmaakte hoe ik bevredigd zou worden, en het voelde ook nog eens heerlijk aan. Terwijl ik in mijn kont werd geneukt en de lul van het patiënt aan het bevredigen was, merkte ik dat Zuster Denise, bij mij gauw een nieuwe condoom omdeed.

Ze zei, bevredig deze ook nog maar even. Ik wist niet, dat er in deze kunstlul een reservoir zat, gevuld met mijn zaad. Toen ik die kunstlul aan het afzuigen was, begon die lul spontaan klaar te komen, en voelde dat mijn mond werd gevuld met sperma.

Goed zo Liefje, ben trots op je. Je bent nu klaar, je gaat direct even lekker uitrusten, dan zal ik je suit even opvouwen en in je tasje doen, en dan voordat je gaat douchen, gaan wij het eventjes hebben over de behandelingsresultaten. Ik ga je straks helpen om rustig van de tafel af te komen, zei Zuster Denis, maar eerst maak ik eventjes je anus schoon.

Toen ze daarmee bezig was, voelde ik ook dat er weer iets naar binnen gebracht werd. Ik zei, Zuster Denise wat is dat, wat mijn anus in gaat.

O, dat is een opblaasbare, op afstand bestuurbare, vibrator, zei Zuster Denise dit is om je kringspier te laten herstellen. Oké, Zuster Denise zei ik. Voordat je gaat rusten, ga ik je nog een ding omdoen, zou je misschien wel raar vinden, maar als je vrouw geworden bent, zal je het misschien wel vaker dragen.

Ik had geen idee waar ze het over had. Kijk zeg ze, dit is het. Dit is nu een kuisheidsgordel voor vrouwen, en deze is van metaal, en die ga ik bij je omdoen. Ze pakte mijn lul vast en trok die een beetje naar achter, en in een mum van tijd, had ik die kuisheidsgordel om.

Zo zei ze, jij kan nu niets meer beginnen, met die lul van je. Kom, zei Zuster Denise, ik ga je nu helemaal in folie wikkelen, en daarna ga ik je goed vastleggen, en dan moet je iets proberen te slapen. Nou daar lag ik dan als een mummie, een kloppende, op afstand bedienbare, vibrator in mijn kont, en bewegen was echt onmogelijk. Ik kon maar beter even proberen om te gaan slapen, met nog in mijn hoofd, alles wat er allemaal gebeurd was, sloot ik mijn ogen, en viel in slaap.

Ondertussen was Zuster Denise, mijn baby grown suit aan het inpakken, nadat ze het even had afgespoeld, stopte ze het in een plastic tasje, en daarna in de tas die ik bij me had, maar toen ze die tas had opengemaakt, zag ze dat er nog een luier in zat. Hmmm, dacht Zuster Denise, kijk eens wat ik hier nog vind, nog een luier.

Ja, ik hoef er natuurlijk niets mee te doen, en gewoon zijn tas sluiten, of zal ik toch. Zuster Denise haalde die op, en in de behandelkamer stelde ze de slotjes in, allemaal met dezelfde code …. Zo dat is gebeurt, nu nog even de luier uitvouwen en op de tafel leggen, en daar een handdoek overheen leggen, zodat Jaapie niet zal zien, dat hij nog een luier om krijgt voor onderweg, grinnikte ze een beetje.

Hoe voel je je jaapie, ik zei dat ik best wel wat pijn had. Daarop zei Zuster Denise. Jaapie, daar ga ik wat tegen doen, als ik je eerst hebt gewassen. Ga je mee, zei Zuster Denise. En masseerde ook mijn pijnlijke delen.

Zo nu nog eventjes afspoelen, zei Zuster Denise, en dan neem ik je weer eventjes mee naar de behandelkamer, waar je op de tafel nog eventjes moet gaan liggen, zodat ik de zere delen kan insmeer met een zalfje, waardoor de pijn weg vloeit.

Ik klom weer op de tafel, mijn armen en benen werden vastgemaakt, ik vroeg aan de Zuster Denise, Zuster Denise, is dit nu wel nodig, o, sorry Jaapie, dit is puur uit automatisme, maar je vind het toch niet erger hoor, er gaat in ieder geval niets pijnlijks gebeuren.

Zuster Denise begon mijn tepels en penis voorzichtig in te smeren, en niet veel later voelde ik de pijn wegebben, ja, zei Zuster Denise, dit is een verdovingscreme.

Dit werkt 6 uur, dus je zult niet veel pijn hebben onderweg. Ik doe je straks nog wel een plastic broekje aan, zei ze, want als je per ongeluk een windje laat, kan het misschien wel een natte zijn.

Ja, dat vond ik best wel een goed idee, van Zuster Denise, stel dat ik onderweg mijn broek vervuild. Daar wil ik echt niet aandenken. Ik zei tegen Zuster Denise: Zuster Denise, ik ben zo blij dat u daar aan denkt, dank u.

Is goed Jaapie, zei Zuster Denise. Ik heb een verzorgend beroep, en daarom denk ik ook aan je onderweg. O, wat een lieverd is Zuster Denise toch, dacht ik. Mijn benen werden losgemaakt en het broekje werd over de voeten heen geschoven, ten hoogte van de knieën, daarna werden mijn benen weer vastgemaakt, automatisme, dacht ik. Maar opeens zei Zuster Denise, Jaapie kijk eens wat ik hier nog heb, een luier, en die ga ik bij je omdoen, maar dat wilde ik niet, ik zei, Zuster Denise, nee ik ga niet onderweg in een luier lopen.

Ik probeerde me er tegen te verzetten, maar toen werd Zuster Denise heel boos, ze zei Jaapie stil liggen nu, je krijgt die luier om, of je het nou wilt of niet. Maar dat wilde ik echt niet, ik bleef tegenstribbelen, totdat Zuster Denise het echt zat was. Mijn lichaam werd met een paar riemen steviger vastgelegd.

Ik kon me echt niet meer bewegen. Zo zei Zuster Denise, stout jongetje, dat komt er nu van, nu lig je weer vast, als je meegewerkt had, had ik dit allemaal niet hoeven doen, en was ik niet zo boos geworden.

Toen Zuster Denise de luier had aangedaan, deed zo ook het broekje erover heen. Zo zei Zuster Denise, om er nu zeker van te zijn, dat je onderweg niet de luier uit doe, heb ik hier een paar slotjes, en daarmee, ga ik het broekje afsluiten.

Zonder code, ga je ze echt niet open krijgen, en die code kan je pas krijgen, als je thuis bent gekomen, en mij belt. Daar was ik mooi klaar mee, maar ik kon er niets meer aan doen, de broekspijpen waren zo stevig dichtgebonden, en ook zat het broekje behoorlijk strak om mijn middel. Van de behandeltafel afgekomen, zei Zuster Denise, we lopen even naar een tafeltje, dan onder het genot van een drankje, bespreek ik even de behandelingsresultaten. En daarna mag je je verder aankleden.

Toen we aan een tafeltje zaten, legde Zuster Denise een vragenformulier voor haar neer, nou zegt ze, hier is het moment waar je opgewacht hebt, ben je geslaagd en mag je de transitie in, of moet je nog een keertje langskomen, we gaan het zien. Ik mocht met haar meekijken op het formulier, en zag de vragen staan waarop de Zuster Denise een J of N moest invullen.

B Zijn de tepels op de juiste gevoeligheid gebracht: Je tepels kunnen niet echt veel hebben, dus het is echt een nee,. C Zijn de tepels bestand tegen een hoge zuigkracht: E Is de plasbuis schoon en flexibel: F Kan er moeiteloos een katheter worden geplaatst: G Is de anus voorbereid voor het inbrengen van medische hulpmiddelen: H Heeft de cliënt de eerste beginselen der bevrediging doorstaan: I Is de cliënt bestand tegen hevige pijnen: K Is het de cliënt gelukt om de klysma binnen te houden, tijdens het omdoen van de luier, en het vastleggen van de client: L Heeft de cliënt zich tijdens het rusten, rustig gehouden: Dus even optellen, je hebt 3 nee-tjes, wat betekent dat je niet klaar bent voor de medische transitie, hoe jammer het ook is.

Nu dat je dit allemaal hebt meegemaakt Jaapie, wil je dan echt nog die medische transitie, vroeg Zuster Denise aan mij. Ja Zuster Denise, zei ik, ik ben nu al zo ver, heb heel wat moeten doorstaan, ik ga er echt mee door.

Nou dat is knap van je Jaapie, zei Zuster Denise.

..

Hoerensex buiten sex

Het eerste wat ik nu ga doen bij je, is het aanbrengen van een infuus, want je moet wel wat extra vocht binnen krijgen, want er moet later wel wat te plassen zijn, zei Zuster Denise. Ik had echt geen idee meer van de tijd, maar ik voelde echt wel, wat Zuster Denise aan het doen was. Mijn tepels werden goed onderhanden genomen door haar, af en toe zo heftig dat ik het wilde uitschreeuwen, maar door die gag lukte me dat niet.

Gelukkig had Zuster Denise een oplettende blik, en stelde mij gerust en zei: Jaap, het zal nu eventjes pijn doen, maar als alle behandelingen afgerond zijn, dan geef ik je iets tegen de pijn.

Toen ze dat had gezegd ging ze weer verder, ik voelde dat ze aan mijn balzak zat, mmm vreemd zei ze. Jaap, ik voel dat je een kleine en een normale zaadbal hebt, heb je ooit eens een ongelukje gehad? Jaap, Ik kan nu 2 dingen doen, of ik laat de grote bal iets verschrompelen, of ik maak de kleine iets groter, in ieder geval, heb ik daar wel een injectiespuit voor nodig, zei Zuster Denise.

Ik voelde mij helemaal niet op mijn gemak, gaat ze nou een naald in een van mijn ballen zetten, vroeg ik mezelf af. Terwijl ik daar aan dacht, voelde ik dat er weldegelijk een naald mijn balzak in ging.

Nee, niet verder gaan, niet mijn ballen. Gelukkig ging ze niet verder, alleen voelde ik wel dat de balzak opzwol. Zo zei Zuster Denise, laten we de balletjes maar even zwemmen, en ondertussen ga ik me met je penis bezighouden, even later voelde ik dat er iets in mijn penis werd gestopt, het was hard en het werd heen en weer bewogen door Zuster Denise, dit gaf mij zo een opwindend gevoel, dat ik de drang had om klaar te komen, maar Zuster Denise merkte dat ook, en deed er gauw wat aan.

Goed zo Jaap, zei ze, je eerste orgasme was bijna gelukt, alleen jammer voor je, dat ik er een stokje voor heb gestoken. En daarna ging Zuster Denise nog even door me wat ze aan het doen, was. En weer voelde ik dat er een orgasme aan zat te komen, maar ook deze werd door Zuster Denise, best wel op een hard handige manier, weggenomen.

Jaapie, zei Zuster Denise, kleinerend, je wilt me toch niet onderspuiten toch? Nee, dat wilde ik niet, maar ik kon me niet beheersen, ik kon er echt niets aan doen, probeerde ik haar met telepathie over te brengen. De staaf of wat het ook was, werd uit mijn penis gehaald. Kort daarna voelde ik echt een helse pijn in mijn eikel, Zuster Denise ging maar door, net als bij de tepels, wilde ik het uitgillen, maar dat was vergeefse moeite.

Nog eventjes volhouden Jaapie, zei Zuster Denise, ik ben bijna klaar. Uiteindelijk stopte ze, en het leek wel of mijn penis was besneden zonder verdoving. Wat deed dat pijn zeg. En dan komt misschien Zuster Zascha, onze moeder Theresa, je een aantal minuutje troosten, voordat je gaat rusten. Ik zal het haar vragen, maar Jaapie, ik kan alleen niets beloven.

En anders troost ik je wel, voordat ik even pauze neem, en me voorbereid op de volgende uit te voeren onderzoeken bij jou. Zuster Denise, pakte weer mijn, nog gevoelige penis, en ik voelde dat er weer iets in ging, alleen dit ging dieper, was een raar gevoel, niet echt pijnlijk, en toen gebeurde er verder niets met wat er was ingebracht.

Opeens zei Zuster Denise, Jaapie ik heb zojuist een katheter ingebracht, en die blijft de rest van de behandeling zitten. Zo meteen ga ik je losmaken, en dan mag je gaan rusten, maar probeer nu niet omhoog te komen, want dan zou je wel eens heel duizelig kunnen worden.

Ik werd losgemaakt, de gag werd verwijderd, en daarna de blinddoek, al snel zag Ik weer de schitterende verschijning van Zuster Denise. Zo zei ze, laat me je eerst helemaal uitkleden. Toen ik helemaal naakt naast de behandeltafel stond, legde de Zuster Denise eerst mijn baby grown suit op de tafel en daarboven op legde ze een uitgevouwen luier.

Zuster Denise zei, dat ze even een klysma moest klaarmaken, even later kwam ze terug met een standaard waar een zak aanhing. Jaapie, Zei Zuster Denise, deze zak is gevuld met een vloeistof, en die zak, ga ik straks in je darmen leeg laten lopen, in medische termen, heet dat een klysma. Al snel voelde ik dat er iets mijn anus in ging, en ook dat mijn darmen werd gevuld met het goede uit de zak.

Jaapie, de zak is leeg, je bent nu voorlopig even klaar, je gaat zo meteen even lekker uitrusten, Maar eerst doe ik je een luier om die je zelf hebt meegebracht, daarna zal ik ook de suit bij je aandoen, en als ik hiermee bezig ben, moet jij proberen om de klysma binnen te houden, afgesproken. Met pijn in mijn darmen hief ik mijn billen een beetje op, de luier lag al op de tafel, en die werd door Zuster Denise heel snel omgedaan. Zo zei Zuster Denise, mijn kleine Jaapie, heeft een schoon luiertje om, nu nog even in zijn pakje stoppen, en dan naar bed.

Toen Zuster Denise, zo lief tegen me sprak, voelde ik me net een klein kind. Ik werd geholpen om mijn voeten in de sokken van de roze baby grown, suit te steken, de broekspijpen werden dicht gemaakt en ook de overige knopjes werden dichtgemaakt, alleen moest even het slangetje van de infuus ervoor worden omgelegd, en ook de katheter moest voorzichtig buiten de suit gebracht worden.

Jaapie, voordat ik je weer helemaal vast gaat leggen maar dan in een inflatable body bag, zodat je lekker rusten kan, heb ik nog een kleine verrassing. Zuster Zascha heb 5 minuutjes de tijd om je even te komen troosten.

Niet veel later, kom daar Zuster Zascha, prachtige blondine, aanlopen in een rood verpleegster pakje. Ze kwam naast me zitten, en pakte mijn hand, valt het je zwaar lieve Jaapie, zei ze. Ik kon alleen huilend antwoord geven, dat het allemaal hartstikke veel pijn doet, en dat ik niet meer weet of ik er wel mee door moet gaan. Jaapie, zei Zuster Zascha, Ja dat begrijp ik jongen, maar je wilt straks toch een mooie vrouw worden, dat je zo veel pijn moet lijden, weeg niet op tot wat je straks bent, een sterke mooie vrouw.

En ze gaf me een kus, en ging weer. Die 5 minuutjes hebben mij weer het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed ging komen.

Niet veel later kwam Zuster Denise er weer aan, met een nieuwe zak voor aan het infuus, zo Jaapie, ik heb gehoord van Zuster Zascha dat je, je weer hebt kunnen herpakken, en dat je er toch mee door wilt gaan. Ja, Zuster Denise, dat wil ik, Zuster Zascha, heb mij weer laten inzien waarvoor ik dit allemaal doe. Goed zo, zei Zuster Denise, nu ga je lekker even een tukje doen in de body bag, totdat ik je straks weer kom halen.

Jaapie, Heb je trouwens al gepoept in de luier, ja Zuster Denise, ik kon het niet langer meer ophouden. Nou dat geef niet, dat was ook de bedoeling, ga nu maar lekker liggen, dan sluit ik de body bag, doe ik je een blinddoekje voor, en geef ik je een beetje zuurstof, terwijl je ligt te rusten.

Ik voelde dat de body bag werd opgeblazen, wel een beetje vreemd gevoel, ik werd zo helemaal gefixeerd, de blinddoek werd omgedaan, en kreeg ik een kapje voor, waar de zuurstof uitkwam.

Ik weet niet hoelang ik geslapen heb, maar opeens voelde ik dat het kapje en de blinddoek werd afgedaan, en daar stond de prachtige Zuster Denise weer, deze keer, had ze een rood verpleegster uniformpje aan getrokken.

In mijn baby grown suit, met de urine zak in mijn rechterhand en de infuus aan mijn linkerhand, volgde ik Zuster Denise. Liefje, we gaan hier even naar binnen, want je moet wel even ontdaan worden van je luier, want die is best wel smerig. Toen ze de deur opendeed, zag ik een babykamer, Schatje, zei Zuster Denise weet je wat dit is. Ja, Zuster Denise, het is een babykamer, maar de meubeltjes zijn wel erg groot, zei ik, Juist zei de Zuster Denise, dit is een babykamer voor volwassenbabies, net zo als jij nu bent.

Je hebt een luier om, en je loopt in een baby grow suit. Zou je het leuk vinden om een volwassenbaby te zijn, vroeg de Zuster Denise aan mij. O, dat weet ik niet Zuster Denise, het is nu voor de eerste keer dat ik een luier heb omgekregen. Ik vond het poepen in de luier niet echt vies, misschien vind ik het toch wel leuk, maar dat weet ik pas, als ik het heb meegemaakt.

Toen ze daarmee klaar was, pakte ze een washand, en begon mijn billen schoon te maken. Zo zei Zuster Denise, nou je bent aan de onderkant weer schoon, en dan ga ik je nu weer aankleden, voor het vervolg van je behandelingen. Ik had mijn babydoll, kousen, broekje, laarzen en pruik weer aangekregen, en gauw deed Zuster Denise nog wat make-up bij me op. Onderweg naar de behandelkamer, zei Zuster Denise.

Als je een keertje wilt, dan maak je maar een afspraakje. Ja, lieve Zuster Denise, dat zal ik dan zeker doen. Oke, je wordt weer op dezelfde wijze vastgelegd, zodat je je niet bewegen kan, nu krijg je geen blinddoek voor, ook geen gag, je krijgt wel de halscorset weer om, en een mondspreider in, want ik wil je nu wel horen kreunen, en dan het liefst als een meisje, als je dat lukt. Toen Zuster Denise klaar was met mij, en tussen mijn gespreide benen plaatsnaam op haar kruk.

Liefje, probeer eens je anus goed te ontspannen, adem rustig door je neus in, en adem uit via de mond. Goed zo, je doet het echt goed, nu ga ik even je kringspier een beetje oprekken, kan een beetje lastig zijn, zei Zuster Denise. Ik voelde dat ze iets in mijn anus bracht, en dat er steeds meer druk gezet werd op mijn sluitspier, op het laatst, was het niet meer prettig, en dat probeerde ik ook Zuster Denise te vertellen, nog eventjes liefje, dan is de tang op de juiste stand ingesteld.

Zuster Denise liet de tang zo een tijdje zitten, en ging ondertussen nog even verder met het onderzoeken van de tepels en penis, tijdens die onderzoeken gilde ik het uit van de pijn. Goed zo meisje, laat je maar gaan, gil maar, krop het niet op. Dan kom je er sterker uit, zei Zuster Denise. Zo lief, zei ze, ik ga je nu verlossen van die tang in je anus.

Ze loopt naar een kast en ik kon nog net zien dat ze daar een lange handschoen uit een laatje haalde, zo eentje die dierenartsen ook bij koeien gebruiken. Ze zou toch niet haar arm in mijn anus stoppen, maar toen ze de tang weghaalde voelde ik dat dat wel zo was. Zo liefje, zei Zuster Denise, tijdens jou medische transitie zal er via de anus een robotarm naar binnen worden gebracht, daarom ga ik nu even onderzoeken of het van binnen allemaal wel goed zit, dus als je even wilt ontspannen, dan is het snel achter de rug.

Zo lief, zei ze, we gaan eens even kijken of je een anale orgasme kan krijgen. Daarna begon ze haar arm lichtjes te bewegen waardoor ik wel een raar gevoel van kreeg in mijn darmen. Maar het wond mij enigszins ook wel op, want ik begon te kreunen, en te kreunen.

Goed zo, dit vind je best wel lekker toch, zal ik je nu eens echt laten kreunen als een vrouw, zei Meesteres Denise, daar moet ik dan wel even de neukmachine voor pakken, ze haalde voorzichtig haar arm uit mijn anus, en voordat ik het doorhad liet ik per ongeluk een scheet, gelukkig had Zuster Denise dat al voorzien, want ze drukte de binnenkant van een klaarliggende luier gauw tegen mijn anus, en deed die mij verder om.

Zo zei ze, heb ik even een geluk dat jij nog extra luiers had meegebracht, anders had ik helemaal ondergezeten. Ik schaamde me zo diep, ik probeerde om sorry te zeggen, maar dat kwam niet echt duidelijk uit mijn mond, maar toen ik een aai over mijn bol kreeg, wist ik dat ze het toch had gehoord.

Zuster Denise liep de kamer uit en daar lag ik dan, met een luier om in de stijgbeugels, best een raar gezicht. Na een tijdje kwam Zuster Denise weer terug en had een behoorlijk groot apparaat in haar handen, kijk zei ze. Dit is nu een neukmachine, en die ga ik gebruiken om je helemaal plat te neuken.

Ik schrok behoorlijk van haar taalgebruik, dit had ik nooit eerder van haar gehoord, maar het wond me enigszins ook wel op.

Zuster Denise zet het apparaat tussen mijn benen, zet er een behoorlijke dikke kunstlul op en stopte die in mijn anus. Zo Lief, ben je er klaar voor, ik wil je horen kreunen, en dan als een vrouw.

Ik was er niet echt klaar voor, maar echt nee zeggen, dat wilde ik ook weer niet. Want ik was wel toe aan een goede orgasme. Door een goedkeurend knipoogje gaf ik aan dat ik er wel klaar voor was. Okee, zei Zuster Denise, ik zet de machine eerst op een langzame snelheid, en dan steeds een stukje sneller, en uiteindelijk ga ik een beetje spelen met de snelheid.

Ik voelde dat de machine in werking werd gesteld, eerst langzaam, maar de snelheid werd snel stapsgewijs opgevoerd, ik begon te kreunen, en nog meer te kreunen.

Zuster Denise moedigt mij aan. Dat handje van de Zuster Denise was best wel pijnlijk, maar die octaaf omhoog heb ik daarna wel gehaald. Nou liefje, je bent lekker aan het kreunen, nu nog even een laatste onderzoekje en dan mag je nog even rusten, dan heb ik de tijd om de testresultaten in te vullen, die ik later met je ga bespreken. Zuster Denise, zette eerst de neukmachine uit en haalde heel voorzichtig de katheter uit mijn penis. Zuster Denise ging verder, als je straks door het leven gaat als vrouw, dan moet je wel iets heel goed kunnen, en dat ga ik je leren, je gaat namelijk leren hoe je moet pijpen, eerst doe je dat op een kunstlul, en daarna doe je het op een echte lul, en als je het nou voor elkaar krijgt om die lul klaar te laten komen in de condoom, dan ben je geslaagd voor de training.

En dat trainen doen we, terwijl je geneukt wordt in je kontje. Want als je vrouw bent, dan moet je ook kunnen pijpen, als je geneukt wordt. Zuster Denise loopt naar de machine en zet die op een behoorlijke snelheid, de geilheid nam gelijk weer toe, ik begon weer te kreunen, en dan echt als een vrouw. Zo zei Zuster Denise, ik doe nu de mondspreider af, en duw een kunstlul gelijk in je mond, en dan moet je laten zien, hoe jij denkt dat je goed pijpt.

Na een tijdje mijn best gedaan te hebben, zei de Zuster Denise, kijk lief, dit lijkt nergens naar, hier wordt geen enkele man geil door, ze pakte de kunstlul vast en bewoog die in mijn mond,. Sletje, Op de momenten dat ik tegen je zeg, dat je moet zuigen, dan doe je dat, zei Zuster Denise.

Kijk dat is al wat beter, maar nog niet helemaal, we gaan nog even een stapje verder, zei Zuster Denise, en ondertussen zette ze de neukmachine ook weer een stukje sneller. Zo nu moet je echt geil genoeg worden om die lul goed af te zuigen. Door die neukmachine, was ik zo geil als boter, de sperma vloeide rijkelijk in de omgedane condoom.

Ik had geen idee wat nou weer deepthroating was, maar dat duurde niet lang, Zuster Denise stak de kunstlul telkens zo ver in mijn keel dat ik bijna stikte. Goed zo sletje, je bent echt een natuur talent, als vrouw zijnde kan je met je mond heel wat kunstlullen bevredigen, maar kan je het ook met een echte lul van een patiënt.

Nou zei Zuster Denise, laat maar zien wat je kunt. Ik deed mijn mond open en de lul werd naar binnen geholpen, ik moest de patiënt bevredigen, zonder mijn handen daarvoor te gebruiken. Door de neukmachine was ik nog steeds bloedgeil en was ik echt gefixeerd om de patiënt tot een hoogtepunt te laten komen, ik bewoog mijn tong langs zijn penis, maakte zuigbewegingen, ik hoorde het gekreun van de patiënt, daardoor ging ik nog heftiger te keer, de patiënt stond achter me te kronkelen.

Ho, zei Zuster Denise, Liefje, je bent echt goed bezig, nu ga ik je even een blinddoek voor doen, en dan mag je weer verder. Toen ik de blinddoek om had, deed ik mijn mond weer open en voelde ik dat de lul van de patiënt weer naar binnen werd geloosd. Terwijl ik aan het zuigen was, werd de neukmachine stop gezet en werd de kunstlul uit mijn kont verwijderd, daarna voel ik een iets zachtere lul mijn kont in gaan.

Zo sletje, nu ben je echt klaar om mannen te bevredigen, en bevredigt te worden door mannen, kijk maar. Ze deed mij de blinddoek af, en zag dat er een man tussen mijn benen stond, die klaar stondLoo om mij in mijn kontje te neuken. O, dat was even schrikken, maar who cares, ik was zo geil dat het mij niet uitmaakte hoe ik bevredigd zou worden, en het voelde ook nog eens heerlijk aan. Terwijl ik in mijn kont werd geneukt en de lul van het patiënt aan het bevredigen was, merkte ik dat Zuster Denise, bij mij gauw een nieuwe condoom omdeed.

Ze zei, bevredig deze ook nog maar even. Ik wist niet, dat er in deze kunstlul een reservoir zat, gevuld met mijn zaad. Toen ik die kunstlul aan het afzuigen was, begon die lul spontaan klaar te komen, en voelde dat mijn mond werd gevuld met sperma. Goed zo Liefje, ben trots op je. Je bent nu klaar, je gaat direct even lekker uitrusten, dan zal ik je suit even opvouwen en in je tasje doen, en dan voordat je gaat douchen, gaan wij het eventjes hebben over de behandelingsresultaten.

Ik ga je straks helpen om rustig van de tafel af te komen, zei Zuster Denis, maar eerst maak ik eventjes je anus schoon. Toen ze daarmee bezig was, voelde ik ook dat er weer iets naar binnen gebracht werd. Ik zei, Zuster Denise wat is dat, wat mijn anus in gaat. O, dat is een opblaasbare, op afstand bestuurbare, vibrator, zei Zuster Denise dit is om je kringspier te laten herstellen.

Oké, Zuster Denise zei ik. Voordat je gaat rusten, ga ik je nog een ding omdoen, zou je misschien wel raar vinden, maar als je vrouw geworden bent, zal je het misschien wel vaker dragen. Ik had geen idee waar ze het over had. Kijk zeg ze, dit is het. Dit is nu een kuisheidsgordel voor vrouwen, en deze is van metaal, en die ga ik bij je omdoen. Ze pakte mijn lul vast en trok die een beetje naar achter, en in een mum van tijd, had ik die kuisheidsgordel om.

Zo zei ze, jij kan nu niets meer beginnen, met die lul van je. Kom, zei Zuster Denise, ik ga je nu helemaal in folie wikkelen, en daarna ga ik je goed vastleggen, en dan moet je iets proberen te slapen. Nou daar lag ik dan als een mummie, een kloppende, op afstand bedienbare, vibrator in mijn kont, en bewegen was echt onmogelijk. Ik kon maar beter even proberen om te gaan slapen, met nog in mijn hoofd, alles wat er allemaal gebeurd was, sloot ik mijn ogen, en viel in slaap. Ondertussen was Zuster Denise, mijn baby grown suit aan het inpakken, nadat ze het even had afgespoeld, stopte ze het in een plastic tasje, en daarna in de tas die ik bij me had, maar toen ze die tas had opengemaakt, zag ze dat er nog een luier in zat.

Hmmm, dacht Zuster Denise, kijk eens wat ik hier nog vind, nog een luier. Ja, ik hoef er natuurlijk niets mee te doen, en gewoon zijn tas sluiten, of zal ik toch. Zuster Denise haalde die op, en in de behandelkamer stelde ze de slotjes in, allemaal met dezelfde code …. Zo dat is gebeurt, nu nog even de luier uitvouwen en op de tafel leggen, en daar een handdoek overheen leggen, zodat Jaapie niet zal zien, dat hij nog een luier om krijgt voor onderweg, grinnikte ze een beetje.

Hoe voel je je jaapie, ik zei dat ik best wel wat pijn had. Daarop zei Zuster Denise. Jaapie, daar ga ik wat tegen doen, als ik je eerst hebt gewassen. Ga je mee, zei Zuster Denise. En masseerde ook mijn pijnlijke delen.

Zo nu nog eventjes afspoelen, zei Zuster Denise, en dan neem ik je weer eventjes mee naar de behandelkamer, waar je op de tafel nog eventjes moet gaan liggen, zodat ik de zere delen kan insmeer met een zalfje, waardoor de pijn weg vloeit. Ik klom weer op de tafel, mijn armen en benen werden vastgemaakt, ik vroeg aan de Zuster Denise, Zuster Denise, is dit nu wel nodig, o, sorry Jaapie, dit is puur uit automatisme, maar je vind het toch niet erger hoor, er gaat in ieder geval niets pijnlijks gebeuren.

Zuster Denise begon mijn tepels en penis voorzichtig in te smeren, en niet veel later voelde ik de pijn wegebben, ja, zei Zuster Denise, dit is een verdovingscreme. Dit werkt 6 uur, dus je zult niet veel pijn hebben onderweg. Ik doe je straks nog wel een plastic broekje aan, zei ze, want als je per ongeluk een windje laat, kan het misschien wel een natte zijn. Ja, dat vond ik best wel een goed idee, van Zuster Denise, stel dat ik onderweg mijn broek vervuild.

Daar wil ik echt niet aandenken. Ik zei tegen Zuster Denise: Zuster Denise, ik ben zo blij dat u daar aan denkt, dank u. Is goed Jaapie, zei Zuster Denise. Ik heb een verzorgend beroep, en daarom denk ik ook aan je onderweg.

O, wat een lieverd is Zuster Denise toch, dacht ik. Mijn benen werden losgemaakt en het broekje werd over de voeten heen geschoven, ten hoogte van de knieën, daarna werden mijn benen weer vastgemaakt, automatisme, dacht ik. Maar opeens zei Zuster Denise, Jaapie kijk eens wat ik hier nog heb, een luier, en die ga ik bij je omdoen, maar dat wilde ik niet, ik zei, Zuster Denise, nee ik ga niet onderweg in een luier lopen. Ik probeerde me er tegen te verzetten, maar toen werd Zuster Denise heel boos, ze zei Jaapie stil liggen nu, je krijgt die luier om, of je het nou wilt of niet.

Maar dat wilde ik echt niet, ik bleef tegenstribbelen, totdat Zuster Denise het echt zat was. Mijn lichaam werd met een paar riemen steviger vastgelegd. Ik kon me echt niet meer bewegen.

Zo zei Zuster Denise, stout jongetje, dat komt er nu van, nu lig je weer vast, als je meegewerkt had, had ik dit allemaal niet hoeven doen, en was ik niet zo boos geworden. Toen Zuster Denise de luier had aangedaan, deed zo ook het broekje erover heen. Zo zei Zuster Denise, om er nu zeker van te zijn, dat je onderweg niet de luier uit doe, heb ik hier een paar slotjes, en daarmee, ga ik het broekje afsluiten. Zonder code, ga je ze echt niet open krijgen, en die code kan je pas krijgen, als je thuis bent gekomen, en mij belt.

Daar was ik mooi klaar mee, maar ik kon er niets meer aan doen, de broekspijpen waren zo stevig dichtgebonden, en ook zat het broekje behoorlijk strak om mijn middel. Van de behandeltafel afgekomen, zei Zuster Denise, we lopen even naar een tafeltje, dan onder het genot van een drankje, bespreek ik even de behandelingsresultaten.

En daarna mag je je verder aankleden. Toen we aan een tafeltje zaten, legde Zuster Denise een vragenformulier voor haar neer, nou zegt ze, hier is het moment waar je opgewacht hebt, ben je geslaagd en mag je de transitie in, of moet je nog een keertje langskomen, we gaan het zien. Ik mocht met haar meekijken op het formulier, en zag de vragen staan waarop de Zuster Denise een J of N moest invullen.

B Zijn de tepels op de juiste gevoeligheid gebracht: Je tepels kunnen niet echt veel hebben, dus het is echt een nee,. C Zijn de tepels bestand tegen een hoge zuigkracht: E Is de plasbuis schoon en flexibel: F Kan er moeiteloos een katheter worden geplaatst: G Is de anus voorbereid voor het inbrengen van medische hulpmiddelen: H Heeft de cliënt de eerste beginselen der bevrediging doorstaan: I Is de cliënt bestand tegen hevige pijnen: K Is het de cliënt gelukt om de klysma binnen te houden, tijdens het omdoen van de luier, en het vastleggen van de client: L Heeft de cliënt zich tijdens het rusten, rustig gehouden: Dus even optellen, je hebt 3 nee-tjes, wat betekent dat je niet klaar bent voor de medische transitie, hoe jammer het ook is.

Nu dat je dit allemaal hebt meegemaakt Jaapie, wil je dan echt nog die medische transitie, vroeg Zuster Denise aan mij. Ja Zuster Denise, zei ik, ik ben nu al zo ver, heb heel wat moeten doorstaan, ik ga er echt mee door. Nou dat is knap van je Jaapie, zei Zuster Denise. Zullen we dan maar een nieuwe afspraak maken, voor een halve dag, waarbij je weer dezelfde onderzoeken gaat krijgen.

Zuster Denise, kijkt in haar agenda, en zegt. Jaapie, ik heb nog wel ruimte voor je op zaterdag 28 oktober, en dan ook weer om half 2, kom dat je uit? Ja Zuster Denise, zei ik, volgens mij wel, maar als ik niet kan, dan kan ik toch altijd de afspraak afzeggen of verplaatsen? Natuurlijk Jaapie, dat kan altijd, als je het dan wel minimaal 24uur van te voren doet.

De afspraak werd gemaakt, en ik mocht Zuster Denise even bij haar borsten pakken, deed dat wel heel voorzichtig, maar daar was Zuster Denise het niet mee eens, want ze pakte beide mijn handen, en zei: Jaapie ik vond je echt een sterke patiënt, en het is rot voor je dat je de transitie niet in mag, en daarom Jaapie, wil ik je dit meegeven, en ze drukte mijn handen stevig tegen haar borsten. Ik was verliefd geworden op Zuster Denise, wat een geweldige vrouw. Nou Jaapie, Dan zie ik je over een maandje weer, nu mag je je lekker even gaan aankleden, en als je daarmee klaar bent, dan zal ik je een envelopje meegeven, met pijnstillers, een briefje van mij voor jou alleen, een afspraken kaartje en de onderzoeksresultaten, die je dan weer aan je huisarts moet geven.

Ik liep met dubbele gevoelens naar de kleedkamer. Ik was natuurlijk niet blij, dat ik niet de transitie in mocht, daarnaast was ik ook verdrietig, dat ik ,voor nu, afscheid moest gaan nemen van die lieve Zuster Denise.

Maar aan de andere kant was ik ook wel weer blij, want nu heb ik een vrouw leren kennen, die lief is, maar ook nog eens goed in haar vak. Ik heb veel moeten doorstaan, maar ik kan niet wachten totdat ik Zuster Denise weer ontmoeten mag en dan ook weer haar geweldige kwaliteiten mag meemaken. Met dat in mijn achterhoofd kleedde ik me aan.

En anders, doe ik die transitie wel bij je. Komt allemaal wel goed. Ja, Zuster Denise, zou u dat echt bij me willen doen. Ja jaap, dat wil ik best voor je doen, mits dat je in oktober weer niet slaagt. Dus we gaan in oktober er gewoon voorzorgen dat je slaagt. Afgesproken Jaap, zei Zuster Denise. Ja Zuster Denise, u maakt mij hier heel erg blij mee. Ik kreeg de envelop van haar, en zei, Jaap, ik wil je zo toch niet laten weggaan, kom dan krijg je een dikke pakkerd van me, en ze kuste me vol op de mond.

En nu is het echt tijd voor je, bel je me straks nog als je weer thuis bent, dan geef ik je de code van slotjes, want anders moet je tot maandag in de luier blijven lopen. O, ja die luier, daar had ik helemaal niet meer aan gedacht. Ja Zuster Denise zei ik, ik bel u vanavond. Ik trok mijn jas aan, en pakte mijn tas, en met een beschamend gevoel, vanwege de luier, verliet ik het gebouw. Onderweg naar huis, hoorde ik wel mensen smoesellen, en zachtjes lachen, maar ik stoorde me er niet aan.

Tot dat er opeens een vrouw naar me toe kwam, en zei. En waarom dan niet mevrouw, zei ik, kijk ik ben incontinent, en ik ben al beperkt in mijn doen en laten, maar om daardoor ook mijn pleziertjes te verliezen, nee dat wil ik niet, daarom ben ik blij dat er luiers zijn. Dit alles wordt u aangeboden door een extreem gespierde 42jarige dame.

Lisa ontvangt onderdanige mannen die eens wat anders willen erotische massage soft sm rollenspel verkleedpartijen onderdanige spelletjes goldenshower vernedering plagen straffen footlovers opsluiten bondage blinddoeken dinnerdates en veel meer zeer discreet alles safe geen sms ook beginnelingen welkom. Welke vrouw wil zich verdiepen in needleplay Welke vrouw wil proberen, of welke slavin wordt aangeboden Ervaren master in needleplay, dit gaat van tenen en voeten, tot tepels en borsten, van binnenste tot buitenste schaamlippen.

Zelfs de schaamlippen dichtnaaien behoren tot de frequente zaken. Toespelden steken of meer nog vishaken zijn ook mogelijk.

Met verdovende zalf of zonder, Ik leer elke slavin op. Of gewoon een vrouw die graag beginnend hiermee wil starten kan bij mij terecht. Wie durft hiervoor uit te komen en zich aan me voor te stellen.

Ik kan huiselijk ontvangen met glaasje en babbel voordien. Dokterskabinet Lina "Specialisatie adult baby". Al is op medisch onderzoek geweest bij de Dokter?? Bij warmere dagen kan je zwemmen of in de jacuzzi Aqua bondage mogelijk!!!! Zeer knappe Meesteres zoekt mannen of slaven financiële beloning! Hoi ik ben Meesteres Vicky en ben een zuiderse Meesteres en ben op zoek naar mannen of slaven indien je de opdracht goed uitvoert kan je tot euro maximaal verdienen maar het kan ook een bedrag lager zijn dan euro hangt af hoe je de opdracht uitvoert.

Het gaat om de volgende opdracht mijn Trans Slavin voert haar opdrachten niet uit hoe ik het wens en daarom ben ik zoek naar mannen en slaven hoe meer mannen er aanwezig zijn hoe leuker het spel naar wie ben ik nu op zoek mannen vanaf 18 tot 50 jaar, je moet kunnen worstelen en boksen en vooral de trans slavin hard kunnen neuken zonder genade met condoom alles is bijna toegelaten en de hardste neuker krijgt een mooie beloning je moet natuurlijk eerst mijn transslavin kunnen verslaan want ze is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Maar alle info kan je krijgen als je mij een email verzend met een korte sollicitatie van jezelf. Wake-up Vibe Sta op met glimlach erotiekwinkel.
bondage meesteres geile zuster

Tess dwingt haar vastgebonden slaaf haar verse champagne op te drinken, maar het blijft maar komen!! Met de naalden nog in zijn ballen steekt ze de grote sounds diep in zijn lul en neukt hem ermee. The doctor wraps the patient in cellophane. The needles in his balls are still there when she uses her sounds in his dick! The doctor gets his cum but does she make him eat it? Mrs Tess heeft de slaaf een masker en dwangbuis aan gedaan. Ze zit op zijn gezicht als ze grote naalden in zijn pik steekt.

Z'n mooi uitzicht en zoveel pijn in je pik en dan ook nog steeds grotere sounds erin krijgen. Tess has her slave in a rubber straight-jacket and mask. She sits on his face without her slip, while she puts big needles in his dick!! After this she puts her sounds in, bigger and bigger!!! De slaaf ligt vastgebonden als Mrs Tess hem keer op keer overal bijt. Zijn pik en ballen moeten eraan geloven! Ze dwingt hem om klaar te komen maar stopt niet als hij heeft gespoten en gilt van de pijn!!

Tess has her slave bound to the bondage table and will bite his dick and balls over and over again!! She forces him to come but does not stop!! Met een halsband en een mondknevel om moet deze domme slaaf achter Mrs. Steeds wordt hij vernedert en gestraft. Ze slaat hem hard in zijn gezicht en staat op zijn kleine lul.

Tess has her slave on a collar, mouth spreader and makes him follow her. Tess humiliates him with word and corporal punishment!! She hits his face and but hard, stands on his little dick.

Ze neukt haar leraar in zijn geile kont met haar lekkere voorbind pik om zo betere cijfers te krijgen! Tess heeft haar slaaf met leren boeien goed vast gezet. De slaaf is totaal machteloos als ze zijn tepels martelt en hem keihard in zijn gezicht slaat. Tess has her slave bound with leather restrains. She tortures his nipples and slap's his face very hard! She hits him harder and harder!

Terwijl er een slaaf vastgebonden toekijkt moet deze slaaf zichzelf klaarmaken. Als hij is klaargekomen krijgt hij zijn eigen zaad via een trechter in zijn mond gegoten en wordt zo gedwongen het op te eten.

There is still a slave bound to the bondage bed as Mrs. Tess gets another slave and makes him come. She puts his come in his mask tube, now he is forced to eat his come!!

Mrs Tess vernedert deze slaaf met een humbler op zijn kleine pikkie moet hij zichzelf aftrekken terwijl ze hem martelt en vernedert. Als het hem niet lukt om klaar te komen zet ze hem voor straf in de hoek!! The slave has a humbler on his little dick and Mrs. Tess humiliates him, makes him jerk off his little dick, hurts him and stands on his little dick until she puts him in the corner for not coming!!

Na dat de slaaf door het scheren extra gevoelig is druppelt Mrs. Tess de kaarsvet over zijn ballen heen. Dan is het nu tijd voor klemmen en marteling van zijn ballen. The slave is bound to the bed and Mrs. When she is done shaving she puts candlewax on him! Tess puts her clamps on his nipples, balls, belly and dick. After all this she hits him. De slaaf is vast gebonden op het bondagebed als Meesteres Tess hem keer op keer opgeilt, maar ze laat hem steeds net niet klaar komen.

En als hij eindelijk mag dan smeert ze zijn zaad over zijn gezicht uit! The slave is bound to the bondagebed and Mrs. Tess teases him but does she let him come?? Yes, but she puts his come all over his face!! De slaaf wordt in folie in gepakt. Dan krijgt hij een katheter en een klysma die met de plas van de zuster wordt gevuld. Als ze hem met kaarsvet heeft bewerkt dan vult ze zijn masker met de laatste plas. The slave is wrapped in plastic and she gives him a catheter and a clisma with her Champaign.

She than takes her candle and puts her candle wax on him. The last bit off Champaign she puts in his mask!

De slaaf is vast gebonden op een bed als Meesteres Tess hem hard en diep in zijn geile slaven kontje neemt met haar grote voorbind pik!! Deze slaaf moet van Meesteres Tess haar plas urine opdrinken.

Dan pas mag hij haar en haar geile leren kleding aanbidden, kussen en likken! This slave must drink my Champaign if he wants to lick my leather! This slave loves leather so much that he even drinks my Champaign even though he hates Champaign!! Zit op mijn hand, slet! Zo zei Zuster Denise, lig je een beetje lekker.

Ja Zuster Denise zei ik. Nou dat zou dan niet lang meer duren, want ik ga je helemaal vastleggen, je kunt, als ik straks klaar met je ben, niets meer bewegen, zelfs niet je wenkbrauw, lachte ze. Wat Zuster Denise zei, was niet gelogen, ik lag helemaal vast.

Ik kon echt niets meer bewegen, dan behalve mijn penis. Daar lag ik dan, overgeleverd aan, ja aan wie. Wat is Zuster Denise van plan?

Of hoort dit bij de behandeling, de huisarts had immers gezegd dat de behandeling zwaar en pijnlijk zal zijn. Maar ze zou toch niet, nee dat kon ik me niet voorstellen, zo lieve Zuster Denise. Nee, die behandelt mij gewoon met liefde, en gaat mij zeker geen pijn doen. Dat ik ben vastgelegd is voor mijn eigen bestwil, dacht ik. Ik weet het, ik kan niet stil liggen, en elke beweging van mij. Zou Zuster Denise uit haar concentratie kunnen brengen, logisch dat ik vastlig.

Zuster Denise zag, dat ik een beetje bezorgd was, maar ze zei. Rustig maar Jaap, dit is uit voorzorg. Sommige handelingen kan bij de kleinste beweging al verkeerd uitpakken, en dat is iets wat we niet willen toch, Nee Zuster Denise, zei ik. Nee, dat wil ik ook niet. Dus maak je er maar niet verder druk over en laat je lekker wegzakken in ontspanning, je ben in goede handen bij mij, zei ze.

Ik zal je een beetje helpen, zei ze. Eerst ga ik dat felle licht voor je wegnemen. Voordat ik het doorhad, werd er een blinddoek voor gedaan. Ik zag niets meer, ook niet die mooie Zuster Denise, maar gelukkig hoorde ik nog wel haar stem, wat zeer rustgevend was. Niet lang nadat ze me de blinddoek had omgedaan, zei ze. Ik ga je nu ook een gag omdoen, dit is voor het geval dat je ineens begint te gillen en ik er zo heftig van schrik, dat ik misschien wel uitschiet met het inbrengen van een naald.

Daar lag ik dan geblinddoekt, en ik kon geen geluid meer uitbrengen, maar echt ontspannen dat lukte niet echt. Opeens voelde ik de zachte handen van de Zuster Denise mijn lijf masseren, dit voelde zo lekker aan dat de overgave aan de ontspanning snel volgde.

Toen Zuster Denise vroeg of ik nu een beetje ontspannen was, kon ik haar geen antwoord geven, maar ze begreep wel dat ik totaal ontspannen was. Jaap, zei Zuster Denise, ik ga zo starten met de behandeling, het kan soms echt vervelend zijn, maar wees gerust, ik hou je in de gaten, en je ligt aan de monitor, en als het te heftig wordt voor je, dan pauzeer ik de behandeling en laat ik je even op adem komen.

Ik heb ook gezien in de verwijsbrief dat je lijdt aan een milde vorm van COPD, dus ik geef je tijdens de behandeling, wel wat extra zuurstof via de neus. Het eerste wat ik nu ga doen bij je, is het aanbrengen van een infuus, want je moet wel wat extra vocht binnen krijgen, want er moet later wel wat te plassen zijn, zei Zuster Denise.

Ik had echt geen idee meer van de tijd, maar ik voelde echt wel, wat Zuster Denise aan het doen was. Mijn tepels werden goed onderhanden genomen door haar, af en toe zo heftig dat ik het wilde uitschreeuwen, maar door die gag lukte me dat niet. Gelukkig had Zuster Denise een oplettende blik, en stelde mij gerust en zei: Jaap, het zal nu eventjes pijn doen, maar als alle behandelingen afgerond zijn, dan geef ik je iets tegen de pijn.

Toen ze dat had gezegd ging ze weer verder, ik voelde dat ze aan mijn balzak zat, mmm vreemd zei ze. Jaap, ik voel dat je een kleine en een normale zaadbal hebt, heb je ooit eens een ongelukje gehad? Jaap, Ik kan nu 2 dingen doen, of ik laat de grote bal iets verschrompelen, of ik maak de kleine iets groter, in ieder geval, heb ik daar wel een injectiespuit voor nodig, zei Zuster Denise.

Ik voelde mij helemaal niet op mijn gemak, gaat ze nou een naald in een van mijn ballen zetten, vroeg ik mezelf af. Terwijl ik daar aan dacht, voelde ik dat er weldegelijk een naald mijn balzak in ging. Nee, niet verder gaan, niet mijn ballen.

Gelukkig ging ze niet verder, alleen voelde ik wel dat de balzak opzwol. Zo zei Zuster Denise, laten we de balletjes maar even zwemmen, en ondertussen ga ik me met je penis bezighouden, even later voelde ik dat er iets in mijn penis werd gestopt, het was hard en het werd heen en weer bewogen door Zuster Denise, dit gaf mij zo een opwindend gevoel, dat ik de drang had om klaar te komen, maar Zuster Denise merkte dat ook, en deed er gauw wat aan.

Goed zo Jaap, zei ze, je eerste orgasme was bijna gelukt, alleen jammer voor je, dat ik er een stokje voor heb gestoken. En daarna ging Zuster Denise nog even door me wat ze aan het doen, was. En weer voelde ik dat er een orgasme aan zat te komen, maar ook deze werd door Zuster Denise, best wel op een hard handige manier, weggenomen. Jaapie, zei Zuster Denise, kleinerend, je wilt me toch niet onderspuiten toch? Nee, dat wilde ik niet, maar ik kon me niet beheersen, ik kon er echt niets aan doen, probeerde ik haar met telepathie over te brengen.

De staaf of wat het ook was, werd uit mijn penis gehaald. Kort daarna voelde ik echt een helse pijn in mijn eikel, Zuster Denise ging maar door, net als bij de tepels, wilde ik het uitgillen, maar dat was vergeefse moeite. Nog eventjes volhouden Jaapie, zei Zuster Denise, ik ben bijna klaar. Uiteindelijk stopte ze, en het leek wel of mijn penis was besneden zonder verdoving. Wat deed dat pijn zeg. En dan komt misschien Zuster Zascha, onze moeder Theresa, je een aantal minuutje troosten, voordat je gaat rusten.

Ik zal het haar vragen, maar Jaapie, ik kan alleen niets beloven. En anders troost ik je wel, voordat ik even pauze neem, en me voorbereid op de volgende uit te voeren onderzoeken bij jou.

Zuster Denise, pakte weer mijn, nog gevoelige penis, en ik voelde dat er weer iets in ging, alleen dit ging dieper, was een raar gevoel, niet echt pijnlijk, en toen gebeurde er verder niets met wat er was ingebracht. Opeens zei Zuster Denise, Jaapie ik heb zojuist een katheter ingebracht, en die blijft de rest van de behandeling zitten. Zo meteen ga ik je losmaken, en dan mag je gaan rusten, maar probeer nu niet omhoog te komen, want dan zou je wel eens heel duizelig kunnen worden.

Ik werd losgemaakt, de gag werd verwijderd, en daarna de blinddoek, al snel zag Ik weer de schitterende verschijning van Zuster Denise. Zo zei ze, laat me je eerst helemaal uitkleden. Toen ik helemaal naakt naast de behandeltafel stond, legde de Zuster Denise eerst mijn baby grown suit op de tafel en daarboven op legde ze een uitgevouwen luier. Zuster Denise zei, dat ze even een klysma moest klaarmaken, even later kwam ze terug met een standaard waar een zak aanhing. Jaapie, Zei Zuster Denise, deze zak is gevuld met een vloeistof, en die zak, ga ik straks in je darmen leeg laten lopen, in medische termen, heet dat een klysma.

Al snel voelde ik dat er iets mijn anus in ging, en ook dat mijn darmen werd gevuld met het goede uit de zak. Jaapie, de zak is leeg, je bent nu voorlopig even klaar, je gaat zo meteen even lekker uitrusten, Maar eerst doe ik je een luier om die je zelf hebt meegebracht, daarna zal ik ook de suit bij je aandoen, en als ik hiermee bezig ben, moet jij proberen om de klysma binnen te houden, afgesproken.

Met pijn in mijn darmen hief ik mijn billen een beetje op, de luier lag al op de tafel, en die werd door Zuster Denise heel snel omgedaan. Zo zei Zuster Denise, mijn kleine Jaapie, heeft een schoon luiertje om, nu nog even in zijn pakje stoppen, en dan naar bed.

Toen Zuster Denise, zo lief tegen me sprak, voelde ik me net een klein kind. Ik werd geholpen om mijn voeten in de sokken van de roze baby grown, suit te steken, de broekspijpen werden dicht gemaakt en ook de overige knopjes werden dichtgemaakt, alleen moest even het slangetje van de infuus ervoor worden omgelegd, en ook de katheter moest voorzichtig buiten de suit gebracht worden.

Jaapie, voordat ik je weer helemaal vast gaat leggen maar dan in een inflatable body bag, zodat je lekker rusten kan, heb ik nog een kleine verrassing. Zuster Zascha heb 5 minuutjes de tijd om je even te komen troosten.

Niet veel later, kom daar Zuster Zascha, prachtige blondine, aanlopen in een rood verpleegster pakje. Ze kwam naast me zitten, en pakte mijn hand, valt het je zwaar lieve Jaapie, zei ze. Ik kon alleen huilend antwoord geven, dat het allemaal hartstikke veel pijn doet, en dat ik niet meer weet of ik er wel mee door moet gaan.

Jaapie, zei Zuster Zascha, Ja dat begrijp ik jongen, maar je wilt straks toch een mooie vrouw worden, dat je zo veel pijn moet lijden, weeg niet op tot wat je straks bent, een sterke mooie vrouw.

En ze gaf me een kus, en ging weer. Die 5 minuutjes hebben mij weer het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed ging komen. Niet veel later kwam Zuster Denise er weer aan, met een nieuwe zak voor aan het infuus, zo Jaapie, ik heb gehoord van Zuster Zascha dat je, je weer hebt kunnen herpakken, en dat je er toch mee door wilt gaan. Ja, Zuster Denise, dat wil ik, Zuster Zascha, heb mij weer laten inzien waarvoor ik dit allemaal doe.

Goed zo, zei Zuster Denise, nu ga je lekker even een tukje doen in de body bag, totdat ik je straks weer kom halen. Jaapie, Heb je trouwens al gepoept in de luier, ja Zuster Denise, ik kon het niet langer meer ophouden. Nou dat geef niet, dat was ook de bedoeling, ga nu maar lekker liggen, dan sluit ik de body bag, doe ik je een blinddoekje voor, en geef ik je een beetje zuurstof, terwijl je ligt te rusten.

Ik voelde dat de body bag werd opgeblazen, wel een beetje vreemd gevoel, ik werd zo helemaal gefixeerd, de blinddoek werd omgedaan, en kreeg ik een kapje voor, waar de zuurstof uitkwam. Ik weet niet hoelang ik geslapen heb, maar opeens voelde ik dat het kapje en de blinddoek werd afgedaan, en daar stond de prachtige Zuster Denise weer, deze keer, had ze een rood verpleegster uniformpje aan getrokken.

In mijn baby grown suit, met de urine zak in mijn rechterhand en de infuus aan mijn linkerhand, volgde ik Zuster Denise. Liefje, we gaan hier even naar binnen, want je moet wel even ontdaan worden van je luier, want die is best wel smerig. Toen ze de deur opendeed, zag ik een babykamer, Schatje, zei Zuster Denise weet je wat dit is.

Ja, Zuster Denise, het is een babykamer, maar de meubeltjes zijn wel erg groot, zei ik, Juist zei de Zuster Denise, dit is een babykamer voor volwassenbabies, net zo als jij nu bent. Je hebt een luier om, en je loopt in een baby grow suit.

Zou je het leuk vinden om een volwassenbaby te zijn, vroeg de Zuster Denise aan mij. O, dat weet ik niet Zuster Denise, het is nu voor de eerste keer dat ik een luier heb omgekregen.

Ik vond het poepen in de luier niet echt vies, misschien vind ik het toch wel leuk, maar dat weet ik pas, als ik het heb meegemaakt.

Toen ze daarmee klaar was, pakte ze een washand, en begon mijn billen schoon te maken. Zo zei Zuster Denise, nou je bent aan de onderkant weer schoon, en dan ga ik je nu weer aankleden, voor het vervolg van je behandelingen. Ik had mijn babydoll, kousen, broekje, laarzen en pruik weer aangekregen, en gauw deed Zuster Denise nog wat make-up bij me op. Onderweg naar de behandelkamer, zei Zuster Denise. Als je een keertje wilt, dan maak je maar een afspraakje. Ja, lieve Zuster Denise, dat zal ik dan zeker doen.

Oke, je wordt weer op dezelfde wijze vastgelegd, zodat je je niet bewegen kan, nu krijg je geen blinddoek voor, ook geen gag, je krijgt wel de halscorset weer om, en een mondspreider in, want ik wil je nu wel horen kreunen, en dan het liefst als een meisje, als je dat lukt.

Toen Zuster Denise klaar was met mij, en tussen mijn gespreide benen plaatsnaam op haar kruk. Liefje, probeer eens je anus goed te ontspannen, adem rustig door je neus in, en adem uit via de mond. Goed zo, je doet het echt goed, nu ga ik even je kringspier een beetje oprekken, kan een beetje lastig zijn, zei Zuster Denise.

Ik voelde dat ze iets in mijn anus bracht, en dat er steeds meer druk gezet werd op mijn sluitspier, op het laatst, was het niet meer prettig, en dat probeerde ik ook Zuster Denise te vertellen, nog eventjes liefje, dan is de tang op de juiste stand ingesteld. Zuster Denise liet de tang zo een tijdje zitten, en ging ondertussen nog even verder met het onderzoeken van de tepels en penis, tijdens die onderzoeken gilde ik het uit van de pijn.

Goed zo meisje, laat je maar gaan, gil maar, krop het niet op. Dan kom je er sterker uit, zei Zuster Denise. Zo lief, zei ze, ik ga je nu verlossen van die tang in je anus. Ze loopt naar een kast en ik kon nog net zien dat ze daar een lange handschoen uit een laatje haalde, zo eentje die dierenartsen ook bij koeien gebruiken. Ze zou toch niet haar arm in mijn anus stoppen, maar toen ze de tang weghaalde voelde ik dat dat wel zo was.

Zo liefje, zei Zuster Denise, tijdens jou medische transitie zal er via de anus een robotarm naar binnen worden gebracht, daarom ga ik nu even onderzoeken of het van binnen allemaal wel goed zit, dus als je even wilt ontspannen, dan is het snel achter de rug. Zo lief, zei ze, we gaan eens even kijken of je een anale orgasme kan krijgen.

Daarna begon ze haar arm lichtjes te bewegen waardoor ik wel een raar gevoel van kreeg in mijn darmen. Maar het wond mij enigszins ook wel op, want ik begon te kreunen, en te kreunen. Goed zo, dit vind je best wel lekker toch, zal ik je nu eens echt laten kreunen als een vrouw, zei Meesteres Denise, daar moet ik dan wel even de neukmachine voor pakken, ze haalde voorzichtig haar arm uit mijn anus, en voordat ik het doorhad liet ik per ongeluk een scheet, gelukkig had Zuster Denise dat al voorzien, want ze drukte de binnenkant van een klaarliggende luier gauw tegen mijn anus, en deed die mij verder om.

Zo zei ze, heb ik even een geluk dat jij nog extra luiers had meegebracht, anders had ik helemaal ondergezeten. Ik schaamde me zo diep, ik probeerde om sorry te zeggen, maar dat kwam niet echt duidelijk uit mijn mond, maar toen ik een aai over mijn bol kreeg, wist ik dat ze het toch had gehoord.

Zuster Denise liep de kamer uit en daar lag ik dan, met een luier om in de stijgbeugels, best een raar gezicht. Na een tijdje kwam Zuster Denise weer terug en had een behoorlijk groot apparaat in haar handen, kijk zei ze. Dit is nu een neukmachine, en die ga ik gebruiken om je helemaal plat te neuken.

Ik schrok behoorlijk van haar taalgebruik, dit had ik nooit eerder van haar gehoord, maar het wond me enigszins ook wel op. Zuster Denise zet het apparaat tussen mijn benen, zet er een behoorlijke dikke kunstlul op en stopte die in mijn anus. Zo Lief, ben je er klaar voor, ik wil je horen kreunen, en dan als een vrouw. Ik was er niet echt klaar voor, maar echt nee zeggen, dat wilde ik ook weer niet.

Want ik was wel toe aan een goede orgasme. Door een goedkeurend knipoogje gaf ik aan dat ik er wel klaar voor was. Okee, zei Zuster Denise, ik zet de machine eerst op een langzame snelheid, en dan steeds een stukje sneller, en uiteindelijk ga ik een beetje spelen met de snelheid. Ik voelde dat de machine in werking werd gesteld, eerst langzaam, maar de snelheid werd snel stapsgewijs opgevoerd, ik begon te kreunen, en nog meer te kreunen. Zuster Denise moedigt mij aan.

Dat handje van de Zuster Denise was best wel pijnlijk, maar die octaaf omhoog heb ik daarna wel gehaald. Nou liefje, je bent lekker aan het kreunen, nu nog even een laatste onderzoekje en dan mag je nog even rusten, dan heb ik de tijd om de testresultaten in te vullen, die ik later met je ga bespreken. Zuster Denise, zette eerst de neukmachine uit en haalde heel voorzichtig de katheter uit mijn penis. Zuster Denise ging verder, als je straks door het leven gaat als vrouw, dan moet je wel iets heel goed kunnen, en dat ga ik je leren, je gaat namelijk leren hoe je moet pijpen, eerst doe je dat op een kunstlul, en daarna doe je het op een echte lul, en als je het nou voor elkaar krijgt om die lul klaar te laten komen in de condoom, dan ben je geslaagd voor de training.

En dat trainen doen we, terwijl je geneukt wordt in je kontje. Want als je vrouw bent, dan moet je ook kunnen pijpen, als je geneukt wordt. Zuster Denise loopt naar de machine en zet die op een behoorlijke snelheid, de geilheid nam gelijk weer toe, ik begon weer te kreunen, en dan echt als een vrouw.

Zo zei Zuster Denise, ik doe nu de mondspreider af, en duw een kunstlul gelijk in je mond, en dan moet je laten zien, hoe jij denkt dat je goed pijpt. Na een tijdje mijn best gedaan te hebben, zei de Zuster Denise, kijk lief, dit lijkt nergens naar, hier wordt geen enkele man geil door, ze pakte de kunstlul vast en bewoog die in mijn mond,.

Sletje, Op de momenten dat ik tegen je zeg, dat je moet zuigen, dan doe je dat, zei Zuster Denise. Kijk dat is al wat beter, maar nog niet helemaal, we gaan nog even een stapje verder, zei Zuster Denise, en ondertussen zette ze de neukmachine ook weer een stukje sneller.

Zo nu moet je echt geil genoeg worden om die lul goed af te zuigen. Door die neukmachine, was ik zo geil als boter, de sperma vloeide rijkelijk in de omgedane condoom.

Ik had geen idee wat nou weer deepthroating was, maar dat duurde niet lang, Zuster Denise stak de kunstlul telkens zo ver in mijn keel dat ik bijna stikte. Goed zo sletje, je bent echt een natuur talent, als vrouw zijnde kan je met je mond heel wat kunstlullen bevredigen, maar kan je het ook met een echte lul van een patiënt. Nou zei Zuster Denise, laat maar zien wat je kunt. Ik deed mijn mond open en de lul werd naar binnen geholpen, ik moest de patiënt bevredigen, zonder mijn handen daarvoor te gebruiken.

Door de neukmachine was ik nog steeds bloedgeil en was ik echt gefixeerd om de patiënt tot een hoogtepunt te laten komen, ik bewoog mijn tong langs zijn penis, maakte zuigbewegingen, ik hoorde het gekreun van de patiënt, daardoor ging ik nog heftiger te keer, de patiënt stond achter me te kronkelen.

Ho, zei Zuster Denise, Liefje, je bent echt goed bezig, nu ga ik je even een blinddoek voor doen, en dan mag je weer verder.

Toen ik de blinddoek om had, deed ik mijn mond weer open en voelde ik dat de lul van de patiënt weer naar binnen werd geloosd. Terwijl ik aan het zuigen was, werd de neukmachine stop gezet en werd de kunstlul uit mijn kont verwijderd, daarna voel ik een iets zachtere lul mijn kont in gaan. Zo sletje, nu ben je echt klaar om mannen te bevredigen, en bevredigt te worden door mannen, kijk maar.

Ze deed mij de blinddoek af, en zag dat er een man tussen mijn benen stond, die klaar stondLoo om mij in mijn kontje te neuken. O, dat was even schrikken, maar who cares, ik was zo geil dat het mij niet uitmaakte hoe ik bevredigd zou worden, en het voelde ook nog eens heerlijk aan. Terwijl ik in mijn kont werd geneukt en de lul van het patiënt aan het bevredigen was, merkte ik dat Zuster Denise, bij mij gauw een nieuwe condoom omdeed.

Ze zei, bevredig deze ook nog maar even. Ik wist niet, dat er in deze kunstlul een reservoir zat, gevuld met mijn zaad. Toen ik die kunstlul aan het afzuigen was, begon die lul spontaan klaar te komen, en voelde dat mijn mond werd gevuld met sperma.

Goed zo Liefje, ben trots op je. Je bent nu klaar, je gaat direct even lekker uitrusten, dan zal ik je suit even opvouwen en in je tasje doen, en dan voordat je gaat douchen, gaan wij het eventjes hebben over de behandelingsresultaten. Ik ga je straks helpen om rustig van de tafel af te komen, zei Zuster Denis, maar eerst maak ik eventjes je anus schoon. Toen ze daarmee bezig was, voelde ik ook dat er weer iets naar binnen gebracht werd.

Ik zei, Zuster Denise wat is dat, wat mijn anus in gaat. O, dat is een opblaasbare, op afstand bestuurbare, vibrator, zei Zuster Denise dit is om je kringspier te laten herstellen. Oké, Zuster Denise zei ik. Voordat je gaat rusten, ga ik je nog een ding omdoen, zou je misschien wel raar vinden, maar als je vrouw geworden bent, zal je het misschien wel vaker dragen.

Ik had geen idee waar ze het over had. Kijk zeg ze, dit is het. Dit is nu een kuisheidsgordel voor vrouwen, en deze is van metaal, en die ga ik bij je omdoen. Ze pakte mijn lul vast en trok die een beetje naar achter, en in een mum van tijd, had ik die kuisheidsgordel om.

Zo zei ze, jij kan nu niets meer beginnen, met die lul van je. Kom, zei Zuster Denise, ik ga je nu helemaal in folie wikkelen, en daarna ga ik je goed vastleggen, en dan moet je iets proberen te slapen.

Nou daar lag ik dan als een mummie, een kloppende, op afstand bedienbare, vibrator in mijn kont, en bewegen was echt onmogelijk. Ik kon maar beter even proberen om te gaan slapen, met nog in mijn hoofd, alles wat er allemaal gebeurd was, sloot ik mijn ogen, en viel in slaap. Ondertussen was Zuster Denise, mijn baby grown suit aan het inpakken, nadat ze het even had afgespoeld, stopte ze het in een plastic tasje, en daarna in de tas die ik bij me had, maar toen ze die tas had opengemaakt, zag ze dat er nog een luier in zat.

Hmmm, dacht Zuster Denise, kijk eens wat ik hier nog vind, nog een luier. Ja, ik hoef er natuurlijk niets mee te doen, en gewoon zijn tas sluiten, of zal ik toch. Zuster Denise haalde die op, en in de behandelkamer stelde ze de slotjes in, allemaal met dezelfde code ….

Zo dat is gebeurt, nu nog even de luier uitvouwen en op de tafel leggen, en daar een handdoek overheen leggen, zodat Jaapie niet zal zien, dat hij nog een luier om krijgt voor onderweg, grinnikte ze een beetje.

Hoe voel je je jaapie, ik zei dat ik best wel wat pijn had. Daarop zei Zuster Denise. Jaapie, daar ga ik wat tegen doen, als ik je eerst hebt gewassen. Ga je mee, zei Zuster Denise. En masseerde ook mijn pijnlijke delen. Zo nu nog eventjes afspoelen, zei Zuster Denise, en dan neem ik je weer eventjes mee naar de behandelkamer, waar je op de tafel nog eventjes moet gaan liggen, zodat ik de zere delen kan insmeer met een zalfje, waardoor de pijn weg vloeit. Ik klom weer op de tafel, mijn armen en benen werden vastgemaakt, ik vroeg aan de Zuster Denise, Zuster Denise, is dit nu wel nodig, o, sorry Jaapie, dit is puur uit automatisme, maar je vind het toch niet erger hoor, er gaat in ieder geval niets pijnlijks gebeuren.

Zuster Denise begon mijn tepels en penis voorzichtig in te smeren, en niet veel later voelde ik de pijn wegebben, ja, zei Zuster Denise, dit is een verdovingscreme. Dit werkt 6 uur, dus je zult niet veel pijn hebben onderweg. Ik doe je straks nog wel een plastic broekje aan, zei ze, want als je per ongeluk een windje laat, kan het misschien wel een natte zijn. Ja, dat vond ik best wel een goed idee, van Zuster Denise, stel dat ik onderweg mijn broek vervuild.

Daar wil ik echt niet aandenken. Ik zei tegen Zuster Denise: Zuster Denise, ik ben zo blij dat u daar aan denkt, dank u. Is goed Jaapie, zei Zuster Denise.

Ik heb een verzorgend beroep, en daarom denk ik ook aan je onderweg. O, wat een lieverd is Zuster Denise toch, dacht ik. Mijn benen werden losgemaakt en het broekje werd over de voeten heen geschoven, ten hoogte van de knieën, daarna werden mijn benen weer vastgemaakt, automatisme, dacht ik.

Maar opeens zei Zuster Denise, Jaapie kijk eens wat ik hier nog heb, een luier, en die ga ik bij je omdoen, maar dat wilde ik niet, ik zei, Zuster Denise, nee ik ga niet onderweg in een luier lopen. Ik probeerde me er tegen te verzetten, maar toen werd Zuster Denise heel boos, ze zei Jaapie stil liggen nu, je krijgt die luier om, of je het nou wilt of niet. Maar dat wilde ik echt niet, ik bleef tegenstribbelen, totdat Zuster Denise het echt zat was.

Mijn lichaam werd met een paar riemen steviger vastgelegd. Ik kon me echt niet meer bewegen. Zo zei Zuster Denise, stout jongetje, dat komt er nu van, nu lig je weer vast, als je meegewerkt had, had ik dit allemaal niet hoeven doen, en was ik niet zo boos geworden. Toen Zuster Denise de luier had aangedaan, deed zo ook het broekje erover heen.

Zo zei Zuster Denise, om er nu zeker van te zijn, dat je onderweg niet de luier uit doe, heb ik hier een paar slotjes, en daarmee, ga ik het broekje afsluiten.

Zonder code, ga je ze echt niet open krijgen, en die code kan je pas krijgen, als je thuis bent gekomen, en mij belt. Daar was ik mooi klaar mee, maar ik kon er niets meer aan doen, de broekspijpen waren zo stevig dichtgebonden, en ook zat het broekje behoorlijk strak om mijn middel. Van de behandeltafel afgekomen, zei Zuster Denise, we lopen even naar een tafeltje, dan onder het genot van een drankje, bespreek ik even de behandelingsresultaten.

En daarna mag je je verder aankleden. Toen we aan een tafeltje zaten, legde Zuster Denise een vragenformulier voor haar neer, nou zegt ze, hier is het moment waar je opgewacht hebt, ben je geslaagd en mag je de transitie in, of moet je nog een keertje langskomen, we gaan het zien. Ik mocht met haar meekijken op het formulier, en zag de vragen staan waarop de Zuster Denise een J of N moest invullen.

B Zijn de tepels op de juiste gevoeligheid gebracht: Je tepels kunnen niet echt veel hebben, dus het is echt een nee,. C Zijn de tepels bestand tegen een hoge zuigkracht: E Is de plasbuis schoon en flexibel: F Kan er moeiteloos een katheter worden geplaatst: G Is de anus voorbereid voor het inbrengen van medische hulpmiddelen: H Heeft de cliënt de eerste beginselen der bevrediging doorstaan: I Is de cliënt bestand tegen hevige pijnen: K Is het de cliënt gelukt om de klysma binnen te houden, tijdens het omdoen van de luier, en het vastleggen van de client: L Heeft de cliënt zich tijdens het rusten, rustig gehouden: Dus even optellen, je hebt 3 nee-tjes, wat betekent dat je niet klaar bent voor de medische transitie, hoe jammer het ook is.

Nu dat je dit allemaal hebt meegemaakt Jaapie, wil je dan echt nog die medische transitie, vroeg Zuster Denise aan mij. Ja Zuster Denise, zei ik, ik ben nu al zo ver, heb heel wat moeten doorstaan, ik ga er echt mee door. Nou dat is knap van je Jaapie, zei Zuster Denise.

..
Vrouw zoekt vrouw seks sex zoeken


The horny slut loves it!! Tess puts in a very big dildo and than her whole FIST!! De slaaf krijgt een leren bondage en heel gemene tandjes in zijn kuisheidsgordel. Deze zal hij in zijn pik voelen drukken als hij een stijve krijgt. Tess maakt hem keer op keer geil zodat het blijft zeer doen! The slave gets leather bondage. Tess puts very mean teeth in his chastity belt, so that when he gets a hard on they pierce in his dick! Tess teases him so that it keeps hurting!! Tess dwingt haar vastgebonden slaaf haar verse champagne op te drinken, maar het blijft maar komen!!

Met de naalden nog in zijn ballen steekt ze de grote sounds diep in zijn lul en neukt hem ermee. The doctor wraps the patient in cellophane. The needles in his balls are still there when she uses her sounds in his dick! The doctor gets his cum but does she make him eat it? Mrs Tess heeft de slaaf een masker en dwangbuis aan gedaan. Ze zit op zijn gezicht als ze grote naalden in zijn pik steekt.

Z'n mooi uitzicht en zoveel pijn in je pik en dan ook nog steeds grotere sounds erin krijgen. Tess has her slave in a rubber straight-jacket and mask. She sits on his face without her slip, while she puts big needles in his dick!!

After this she puts her sounds in, bigger and bigger!!! De slaaf ligt vastgebonden als Mrs Tess hem keer op keer overal bijt. Zijn pik en ballen moeten eraan geloven! Ze dwingt hem om klaar te komen maar stopt niet als hij heeft gespoten en gilt van de pijn!! Tess has her slave bound to the bondage table and will bite his dick and balls over and over again!! She forces him to come but does not stop!!

Met een halsband en een mondknevel om moet deze domme slaaf achter Mrs. Steeds wordt hij vernedert en gestraft. Ze slaat hem hard in zijn gezicht en staat op zijn kleine lul. Tess has her slave on a collar, mouth spreader and makes him follow her. Tess humiliates him with word and corporal punishment!! She hits his face and but hard, stands on his little dick. Ze neukt haar leraar in zijn geile kont met haar lekkere voorbind pik om zo betere cijfers te krijgen!

Tess heeft haar slaaf met leren boeien goed vast gezet. De slaaf is totaal machteloos als ze zijn tepels martelt en hem keihard in zijn gezicht slaat. Tess has her slave bound with leather restrains. She tortures his nipples and slap's his face very hard!

She hits him harder and harder! Terwijl er een slaaf vastgebonden toekijkt moet deze slaaf zichzelf klaarmaken. Als hij is klaargekomen krijgt hij zijn eigen zaad via een trechter in zijn mond gegoten en wordt zo gedwongen het op te eten.

There is still a slave bound to the bondage bed as Mrs. Tess gets another slave and makes him come. She puts his come in his mask tube, now he is forced to eat his come!! Mrs Tess vernedert deze slaaf met een humbler op zijn kleine pikkie moet hij zichzelf aftrekken terwijl ze hem martelt en vernedert. Als het hem niet lukt om klaar te komen zet ze hem voor straf in de hoek!! The slave has a humbler on his little dick and Mrs. Tess humiliates him, makes him jerk off his little dick, hurts him and stands on his little dick until she puts him in the corner for not coming!!

Na dat de slaaf door het scheren extra gevoelig is druppelt Mrs. Tess de kaarsvet over zijn ballen heen. Dan is het nu tijd voor klemmen en marteling van zijn ballen. The slave is bound to the bed and Mrs. When she is done shaving she puts candlewax on him! Tess puts her clamps on his nipples, balls, belly and dick.

After all this she hits him. De slaaf is vast gebonden op het bondagebed als Meesteres Tess hem keer op keer opgeilt, maar ze laat hem steeds net niet klaar komen. En als hij eindelijk mag dan smeert ze zijn zaad over zijn gezicht uit! The slave is bound to the bondagebed and Mrs. Tess teases him but does she let him come?? Yes, but she puts his come all over his face!!

De slaaf wordt in folie in gepakt. Dan krijgt hij een katheter en een klysma die met de plas van de zuster wordt gevuld. Als ze hem met kaarsvet heeft bewerkt dan vult ze zijn masker met de laatste plas. The slave is wrapped in plastic and she gives him a catheter and a clisma with her Champaign. Met mijn tasje met spullen ging ik van huis weg, in de trein zat ik me af te vragen wat er allemaal gebeuren ging, en waarom ik die luiers en suit moest meenemen. Na een rit van 2 uur was ik aangekomen bij het DP.

Vol met zenuwen belde ik aan, de deur werd opengedaan door een prachtige vrouw, helemaal gekleed in een wit, strak latex verpleegster uniform, ook droeg ze prachtige witte laarzen met hakken van ongeveer 15cm, schatte ik.

Ik dacht echt dat ik droomde, want dit zie je toch normaal niet in een kliniek! Maar het was echt zo, dus ik kon alleen maar concluderen dat dit wel een hele speciale kliniek moest zijn, waar ik door mijn huisarts naar toe was gestuurd.

Ondertussen had de zenuwen plaatsgemaakt door geilheid. God, wat is ze mooi, dacht ik de hele tijd toen ik haar volgende naar een tafeltje waar we gingen zitten. Ze stelde zich voor als Meesteres Denise, maar ik mocht zeggen Zuster Denise, en zei dat ze mij zou gaan behandelen, daar was in mijn beleving niets mis mee.

Na een aantal trappen op te zijn gegaan, kwamen we bij de behandelruimtes aan. Zuster Denise droeg mij op om eerst even te douchen en als ik daar klaar mee was, moest ik een handboei omdoen, en wachten tot ze weer terugkwam. Een handboei, dacht ik, wat is dit nu.

Ik wilde weg gaan, maar daar schoot ik niets mee op, ik moest zo wie zo behandeld worden. Nadat ik had gedoucht, deed ik de handboei om, en wachtte ik, tot Zuster Denise weer terug kwam. Toen Zuster Denise weer verscheen, maakte ze me los, en moest ik haar volgen naar een kamer. Toen we daar naar binnen liepen, zag ik dat er allemaal vrouwelijke kleding hing. Ik hoopte dat ik zelf iets mocht uitzoeken, maar dat had Zuster Denise al gedaan.

Ze had voor mij een babydoll, kousen en een broekje van plastic gepakt, een paar laarzen en een pruik, Ze wist welke maten ik had, want dat had ik telefonisch al aan haar doorgegeven, deze waren:. Ik werd geholpen om dit aan te trekken, daarna werd er heel snel wat make-up aangebracht. Zo, je ziet er nu uit als wat je gaat worden, zei ze.

Laten we nu maar met de behandeling starten. O, zei Zuster Denise, toen we onderweg naar de behandelkamer liepen, ik een beetje stuntelig op mijn hoge hakken, en als vrouw gekleed, heb je de luiers en de suit nog meegebracht. Ja, Zuster Denise, die heb ik meegebracht. Ik heb dat achtergelaten in de douche. Toen we aankwamen bij de behandelkamer en Zuster Denise de deur opendeed, zag ik een behandelkamer die nog beter uitgerust was, dan die van menig ziekenhuis.

Jaap, zei Zuster Denise, je gaat zo meteen op deze tafel liggen, maar ik ga je wel eerst even een hals korset om doen, want ik, heb in het verslag gelezen, dat je maar moeilijk stil kan blijven liggen, en dat je ook alles in de gaten wilt houden, op deze manier lukt het je in ieder geval niet om naar je penis te kijken, als ik bezig ben, ik hou er namelijk niet zo van als er op mijn vingers gekeken wordt, terwijl ik bezig ben.

Toen moest ik op de tafel gaan liggen. Zo zei Zuster Denise, lig je een beetje lekker. Ja Zuster Denise zei ik. Nou dat zou dan niet lang meer duren, want ik ga je helemaal vastleggen, je kunt, als ik straks klaar met je ben, niets meer bewegen, zelfs niet je wenkbrauw, lachte ze. Wat Zuster Denise zei, was niet gelogen, ik lag helemaal vast. Ik kon echt niets meer bewegen, dan behalve mijn penis.

Daar lag ik dan, overgeleverd aan, ja aan wie. Wat is Zuster Denise van plan? Of hoort dit bij de behandeling, de huisarts had immers gezegd dat de behandeling zwaar en pijnlijk zal zijn. Maar ze zou toch niet, nee dat kon ik me niet voorstellen, zo lieve Zuster Denise. Nee, die behandelt mij gewoon met liefde, en gaat mij zeker geen pijn doen. Dat ik ben vastgelegd is voor mijn eigen bestwil, dacht ik.

Ik weet het, ik kan niet stil liggen, en elke beweging van mij. Zou Zuster Denise uit haar concentratie kunnen brengen, logisch dat ik vastlig. Zuster Denise zag, dat ik een beetje bezorgd was, maar ze zei. Rustig maar Jaap, dit is uit voorzorg. Sommige handelingen kan bij de kleinste beweging al verkeerd uitpakken, en dat is iets wat we niet willen toch, Nee Zuster Denise, zei ik. Nee, dat wil ik ook niet.

Dus maak je er maar niet verder druk over en laat je lekker wegzakken in ontspanning, je ben in goede handen bij mij, zei ze. Ik zal je een beetje helpen, zei ze. Eerst ga ik dat felle licht voor je wegnemen. Voordat ik het doorhad, werd er een blinddoek voor gedaan.

Ik zag niets meer, ook niet die mooie Zuster Denise, maar gelukkig hoorde ik nog wel haar stem, wat zeer rustgevend was. Niet lang nadat ze me de blinddoek had omgedaan, zei ze. Ik ga je nu ook een gag omdoen, dit is voor het geval dat je ineens begint te gillen en ik er zo heftig van schrik, dat ik misschien wel uitschiet met het inbrengen van een naald.

Daar lag ik dan geblinddoekt, en ik kon geen geluid meer uitbrengen, maar echt ontspannen dat lukte niet echt. Opeens voelde ik de zachte handen van de Zuster Denise mijn lijf masseren, dit voelde zo lekker aan dat de overgave aan de ontspanning snel volgde. Toen Zuster Denise vroeg of ik nu een beetje ontspannen was, kon ik haar geen antwoord geven, maar ze begreep wel dat ik totaal ontspannen was.

Jaap, zei Zuster Denise, ik ga zo starten met de behandeling, het kan soms echt vervelend zijn, maar wees gerust, ik hou je in de gaten, en je ligt aan de monitor, en als het te heftig wordt voor je, dan pauzeer ik de behandeling en laat ik je even op adem komen. Ik heb ook gezien in de verwijsbrief dat je lijdt aan een milde vorm van COPD, dus ik geef je tijdens de behandeling, wel wat extra zuurstof via de neus. Het eerste wat ik nu ga doen bij je, is het aanbrengen van een infuus, want je moet wel wat extra vocht binnen krijgen, want er moet later wel wat te plassen zijn, zei Zuster Denise.

Ik had echt geen idee meer van de tijd, maar ik voelde echt wel, wat Zuster Denise aan het doen was. Mijn tepels werden goed onderhanden genomen door haar, af en toe zo heftig dat ik het wilde uitschreeuwen, maar door die gag lukte me dat niet. Gelukkig had Zuster Denise een oplettende blik, en stelde mij gerust en zei: Jaap, het zal nu eventjes pijn doen, maar als alle behandelingen afgerond zijn, dan geef ik je iets tegen de pijn.

Toen ze dat had gezegd ging ze weer verder, ik voelde dat ze aan mijn balzak zat, mmm vreemd zei ze. Jaap, ik voel dat je een kleine en een normale zaadbal hebt, heb je ooit eens een ongelukje gehad? Jaap, Ik kan nu 2 dingen doen, of ik laat de grote bal iets verschrompelen, of ik maak de kleine iets groter, in ieder geval, heb ik daar wel een injectiespuit voor nodig, zei Zuster Denise.

Ik voelde mij helemaal niet op mijn gemak, gaat ze nou een naald in een van mijn ballen zetten, vroeg ik mezelf af. Terwijl ik daar aan dacht, voelde ik dat er weldegelijk een naald mijn balzak in ging. Nee, niet verder gaan, niet mijn ballen. Gelukkig ging ze niet verder, alleen voelde ik wel dat de balzak opzwol. Zo zei Zuster Denise, laten we de balletjes maar even zwemmen, en ondertussen ga ik me met je penis bezighouden, even later voelde ik dat er iets in mijn penis werd gestopt, het was hard en het werd heen en weer bewogen door Zuster Denise, dit gaf mij zo een opwindend gevoel, dat ik de drang had om klaar te komen, maar Zuster Denise merkte dat ook, en deed er gauw wat aan.

Goed zo Jaap, zei ze, je eerste orgasme was bijna gelukt, alleen jammer voor je, dat ik er een stokje voor heb gestoken. En daarna ging Zuster Denise nog even door me wat ze aan het doen, was.

En weer voelde ik dat er een orgasme aan zat te komen, maar ook deze werd door Zuster Denise, best wel op een hard handige manier, weggenomen. Jaapie, zei Zuster Denise, kleinerend, je wilt me toch niet onderspuiten toch?

Nee, dat wilde ik niet, maar ik kon me niet beheersen, ik kon er echt niets aan doen, probeerde ik haar met telepathie over te brengen. De staaf of wat het ook was, werd uit mijn penis gehaald. Kort daarna voelde ik echt een helse pijn in mijn eikel, Zuster Denise ging maar door, net als bij de tepels, wilde ik het uitgillen, maar dat was vergeefse moeite.

Nog eventjes volhouden Jaapie, zei Zuster Denise, ik ben bijna klaar. Uiteindelijk stopte ze, en het leek wel of mijn penis was besneden zonder verdoving. Wat deed dat pijn zeg.

En dan komt misschien Zuster Zascha, onze moeder Theresa, je een aantal minuutje troosten, voordat je gaat rusten. Ik zal het haar vragen, maar Jaapie, ik kan alleen niets beloven. En anders troost ik je wel, voordat ik even pauze neem, en me voorbereid op de volgende uit te voeren onderzoeken bij jou.

Zuster Denise, pakte weer mijn, nog gevoelige penis, en ik voelde dat er weer iets in ging, alleen dit ging dieper, was een raar gevoel, niet echt pijnlijk, en toen gebeurde er verder niets met wat er was ingebracht. Opeens zei Zuster Denise, Jaapie ik heb zojuist een katheter ingebracht, en die blijft de rest van de behandeling zitten. Zo meteen ga ik je losmaken, en dan mag je gaan rusten, maar probeer nu niet omhoog te komen, want dan zou je wel eens heel duizelig kunnen worden.

Ik werd losgemaakt, de gag werd verwijderd, en daarna de blinddoek, al snel zag Ik weer de schitterende verschijning van Zuster Denise.

Zo zei ze, laat me je eerst helemaal uitkleden. Toen ik helemaal naakt naast de behandeltafel stond, legde de Zuster Denise eerst mijn baby grown suit op de tafel en daarboven op legde ze een uitgevouwen luier. Zuster Denise zei, dat ze even een klysma moest klaarmaken, even later kwam ze terug met een standaard waar een zak aanhing. Jaapie, Zei Zuster Denise, deze zak is gevuld met een vloeistof, en die zak, ga ik straks in je darmen leeg laten lopen, in medische termen, heet dat een klysma.

Al snel voelde ik dat er iets mijn anus in ging, en ook dat mijn darmen werd gevuld met het goede uit de zak. Jaapie, de zak is leeg, je bent nu voorlopig even klaar, je gaat zo meteen even lekker uitrusten, Maar eerst doe ik je een luier om die je zelf hebt meegebracht, daarna zal ik ook de suit bij je aandoen, en als ik hiermee bezig ben, moet jij proberen om de klysma binnen te houden, afgesproken. Met pijn in mijn darmen hief ik mijn billen een beetje op, de luier lag al op de tafel, en die werd door Zuster Denise heel snel omgedaan.

Zo zei Zuster Denise, mijn kleine Jaapie, heeft een schoon luiertje om, nu nog even in zijn pakje stoppen, en dan naar bed. Toen Zuster Denise, zo lief tegen me sprak, voelde ik me net een klein kind. Ik werd geholpen om mijn voeten in de sokken van de roze baby grown, suit te steken, de broekspijpen werden dicht gemaakt en ook de overige knopjes werden dichtgemaakt, alleen moest even het slangetje van de infuus ervoor worden omgelegd, en ook de katheter moest voorzichtig buiten de suit gebracht worden.

Jaapie, voordat ik je weer helemaal vast gaat leggen maar dan in een inflatable body bag, zodat je lekker rusten kan, heb ik nog een kleine verrassing. Zuster Zascha heb 5 minuutjes de tijd om je even te komen troosten. Niet veel later, kom daar Zuster Zascha, prachtige blondine, aanlopen in een rood verpleegster pakje. Ze kwam naast me zitten, en pakte mijn hand, valt het je zwaar lieve Jaapie, zei ze. Ik kon alleen huilend antwoord geven, dat het allemaal hartstikke veel pijn doet, en dat ik niet meer weet of ik er wel mee door moet gaan.

Jaapie, zei Zuster Zascha, Ja dat begrijp ik jongen, maar je wilt straks toch een mooie vrouw worden, dat je zo veel pijn moet lijden, weeg niet op tot wat je straks bent, een sterke mooie vrouw. En ze gaf me een kus, en ging weer. Die 5 minuutjes hebben mij weer het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed ging komen. Niet veel later kwam Zuster Denise er weer aan, met een nieuwe zak voor aan het infuus, zo Jaapie, ik heb gehoord van Zuster Zascha dat je, je weer hebt kunnen herpakken, en dat je er toch mee door wilt gaan.

Ja, Zuster Denise, dat wil ik, Zuster Zascha, heb mij weer laten inzien waarvoor ik dit allemaal doe. Goed zo, zei Zuster Denise, nu ga je lekker even een tukje doen in de body bag, totdat ik je straks weer kom halen. Jaapie, Heb je trouwens al gepoept in de luier, ja Zuster Denise, ik kon het niet langer meer ophouden. Nou dat geef niet, dat was ook de bedoeling, ga nu maar lekker liggen, dan sluit ik de body bag, doe ik je een blinddoekje voor, en geef ik je een beetje zuurstof, terwijl je ligt te rusten.

Ik voelde dat de body bag werd opgeblazen, wel een beetje vreemd gevoel, ik werd zo helemaal gefixeerd, de blinddoek werd omgedaan, en kreeg ik een kapje voor, waar de zuurstof uitkwam. Ik weet niet hoelang ik geslapen heb, maar opeens voelde ik dat het kapje en de blinddoek werd afgedaan, en daar stond de prachtige Zuster Denise weer, deze keer, had ze een rood verpleegster uniformpje aan getrokken. In mijn baby grown suit, met de urine zak in mijn rechterhand en de infuus aan mijn linkerhand, volgde ik Zuster Denise.

Liefje, we gaan hier even naar binnen, want je moet wel even ontdaan worden van je luier, want die is best wel smerig. Toen ze de deur opendeed, zag ik een babykamer, Schatje, zei Zuster Denise weet je wat dit is. Ja, Zuster Denise, het is een babykamer, maar de meubeltjes zijn wel erg groot, zei ik, Juist zei de Zuster Denise, dit is een babykamer voor volwassenbabies, net zo als jij nu bent.

Je hebt een luier om, en je loopt in een baby grow suit. Zou je het leuk vinden om een volwassenbaby te zijn, vroeg de Zuster Denise aan mij. O, dat weet ik niet Zuster Denise, het is nu voor de eerste keer dat ik een luier heb omgekregen. Ik vond het poepen in de luier niet echt vies, misschien vind ik het toch wel leuk, maar dat weet ik pas, als ik het heb meegemaakt. Toen ze daarmee klaar was, pakte ze een washand, en begon mijn billen schoon te maken. Zo zei Zuster Denise, nou je bent aan de onderkant weer schoon, en dan ga ik je nu weer aankleden, voor het vervolg van je behandelingen.

Ik had mijn babydoll, kousen, broekje, laarzen en pruik weer aangekregen, en gauw deed Zuster Denise nog wat make-up bij me op. Onderweg naar de behandelkamer, zei Zuster Denise. Als je een keertje wilt, dan maak je maar een afspraakje. Ja, lieve Zuster Denise, dat zal ik dan zeker doen. Oke, je wordt weer op dezelfde wijze vastgelegd, zodat je je niet bewegen kan, nu krijg je geen blinddoek voor, ook geen gag, je krijgt wel de halscorset weer om, en een mondspreider in, want ik wil je nu wel horen kreunen, en dan het liefst als een meisje, als je dat lukt.

Toen Zuster Denise klaar was met mij, en tussen mijn gespreide benen plaatsnaam op haar kruk. Liefje, probeer eens je anus goed te ontspannen, adem rustig door je neus in, en adem uit via de mond. Goed zo, je doet het echt goed, nu ga ik even je kringspier een beetje oprekken, kan een beetje lastig zijn, zei Zuster Denise. Ik voelde dat ze iets in mijn anus bracht, en dat er steeds meer druk gezet werd op mijn sluitspier, op het laatst, was het niet meer prettig, en dat probeerde ik ook Zuster Denise te vertellen, nog eventjes liefje, dan is de tang op de juiste stand ingesteld.

Zuster Denise liet de tang zo een tijdje zitten, en ging ondertussen nog even verder met het onderzoeken van de tepels en penis, tijdens die onderzoeken gilde ik het uit van de pijn.

Goed zo meisje, laat je maar gaan, gil maar, krop het niet op. Dan kom je er sterker uit, zei Zuster Denise. Zo lief, zei ze, ik ga je nu verlossen van die tang in je anus. Ze loopt naar een kast en ik kon nog net zien dat ze daar een lange handschoen uit een laatje haalde, zo eentje die dierenartsen ook bij koeien gebruiken.

Ze zou toch niet haar arm in mijn anus stoppen, maar toen ze de tang weghaalde voelde ik dat dat wel zo was. Zo liefje, zei Zuster Denise, tijdens jou medische transitie zal er via de anus een robotarm naar binnen worden gebracht, daarom ga ik nu even onderzoeken of het van binnen allemaal wel goed zit, dus als je even wilt ontspannen, dan is het snel achter de rug. Zo lief, zei ze, we gaan eens even kijken of je een anale orgasme kan krijgen.

Daarna begon ze haar arm lichtjes te bewegen waardoor ik wel een raar gevoel van kreeg in mijn darmen. Maar het wond mij enigszins ook wel op, want ik begon te kreunen, en te kreunen. Goed zo, dit vind je best wel lekker toch, zal ik je nu eens echt laten kreunen als een vrouw, zei Meesteres Denise, daar moet ik dan wel even de neukmachine voor pakken, ze haalde voorzichtig haar arm uit mijn anus, en voordat ik het doorhad liet ik per ongeluk een scheet, gelukkig had Zuster Denise dat al voorzien, want ze drukte de binnenkant van een klaarliggende luier gauw tegen mijn anus, en deed die mij verder om.

Zo zei ze, heb ik even een geluk dat jij nog extra luiers had meegebracht, anders had ik helemaal ondergezeten. Ik schaamde me zo diep, ik probeerde om sorry te zeggen, maar dat kwam niet echt duidelijk uit mijn mond, maar toen ik een aai over mijn bol kreeg, wist ik dat ze het toch had gehoord. Zuster Denise liep de kamer uit en daar lag ik dan, met een luier om in de stijgbeugels, best een raar gezicht. Na een tijdje kwam Zuster Denise weer terug en had een behoorlijk groot apparaat in haar handen, kijk zei ze.

Dit is nu een neukmachine, en die ga ik gebruiken om je helemaal plat te neuken. Ik schrok behoorlijk van haar taalgebruik, dit had ik nooit eerder van haar gehoord, maar het wond me enigszins ook wel op.

Zuster Denise zet het apparaat tussen mijn benen, zet er een behoorlijke dikke kunstlul op en stopte die in mijn anus. Zo Lief, ben je er klaar voor, ik wil je horen kreunen, en dan als een vrouw. Ik was er niet echt klaar voor, maar echt nee zeggen, dat wilde ik ook weer niet. Want ik was wel toe aan een goede orgasme.

Door een goedkeurend knipoogje gaf ik aan dat ik er wel klaar voor was. Okee, zei Zuster Denise, ik zet de machine eerst op een langzame snelheid, en dan steeds een stukje sneller, en uiteindelijk ga ik een beetje spelen met de snelheid. Ik voelde dat de machine in werking werd gesteld, eerst langzaam, maar de snelheid werd snel stapsgewijs opgevoerd, ik begon te kreunen, en nog meer te kreunen. Zuster Denise moedigt mij aan. Dat handje van de Zuster Denise was best wel pijnlijk, maar die octaaf omhoog heb ik daarna wel gehaald.

Nou liefje, je bent lekker aan het kreunen, nu nog even een laatste onderzoekje en dan mag je nog even rusten, dan heb ik de tijd om de testresultaten in te vullen, die ik later met je ga bespreken.

Zuster Denise, zette eerst de neukmachine uit en haalde heel voorzichtig de katheter uit mijn penis. Zuster Denise ging verder, als je straks door het leven gaat als vrouw, dan moet je wel iets heel goed kunnen, en dat ga ik je leren, je gaat namelijk leren hoe je moet pijpen, eerst doe je dat op een kunstlul, en daarna doe je het op een echte lul, en als je het nou voor elkaar krijgt om die lul klaar te laten komen in de condoom, dan ben je geslaagd voor de training.

En dat trainen doen we, terwijl je geneukt wordt in je kontje. Want als je vrouw bent, dan moet je ook kunnen pijpen, als je geneukt wordt. Zuster Denise loopt naar de machine en zet die op een behoorlijke snelheid, de geilheid nam gelijk weer toe, ik begon weer te kreunen, en dan echt als een vrouw. Zo zei Zuster Denise, ik doe nu de mondspreider af, en duw een kunstlul gelijk in je mond, en dan moet je laten zien, hoe jij denkt dat je goed pijpt.

Na een tijdje mijn best gedaan te hebben, zei de Zuster Denise, kijk lief, dit lijkt nergens naar, hier wordt geen enkele man geil door, ze pakte de kunstlul vast en bewoog die in mijn mond,.

Sletje, Op de momenten dat ik tegen je zeg, dat je moet zuigen, dan doe je dat, zei Zuster Denise. Kijk dat is al wat beter, maar nog niet helemaal, we gaan nog even een stapje verder, zei Zuster Denise, en ondertussen zette ze de neukmachine ook weer een stukje sneller. Zo nu moet je echt geil genoeg worden om die lul goed af te zuigen. Door die neukmachine, was ik zo geil als boter, de sperma vloeide rijkelijk in de omgedane condoom. Ik had geen idee wat nou weer deepthroating was, maar dat duurde niet lang, Zuster Denise stak de kunstlul telkens zo ver in mijn keel dat ik bijna stikte.

Goed zo sletje, je bent echt een natuur talent, als vrouw zijnde kan je met je mond heel wat kunstlullen bevredigen, maar kan je het ook met een echte lul van een patiënt. Nou zei Zuster Denise, laat maar zien wat je kunt. Ik deed mijn mond open en de lul werd naar binnen geholpen, ik moest de patiënt bevredigen, zonder mijn handen daarvoor te gebruiken. Door de neukmachine was ik nog steeds bloedgeil en was ik echt gefixeerd om de patiënt tot een hoogtepunt te laten komen, ik bewoog mijn tong langs zijn penis, maakte zuigbewegingen, ik hoorde het gekreun van de patiënt, daardoor ging ik nog heftiger te keer, de patiënt stond achter me te kronkelen.

Ho, zei Zuster Denise, Liefje, je bent echt goed bezig, nu ga ik je even een blinddoek voor doen, en dan mag je weer verder. Toen ik de blinddoek om had, deed ik mijn mond weer open en voelde ik dat de lul van de patiënt weer naar binnen werd geloosd. Terwijl ik aan het zuigen was, werd de neukmachine stop gezet en werd de kunstlul uit mijn kont verwijderd, daarna voel ik een iets zachtere lul mijn kont in gaan.

Zo sletje, nu ben je echt klaar om mannen te bevredigen, en bevredigt te worden door mannen, kijk maar. Ze deed mij de blinddoek af, en zag dat er een man tussen mijn benen stond, die klaar stondLoo om mij in mijn kontje te neuken.

O, dat was even schrikken, maar who cares, ik was zo geil dat het mij niet uitmaakte hoe ik bevredigd zou worden, en het voelde ook nog eens heerlijk aan. Terwijl ik in mijn kont werd geneukt en de lul van het patiënt aan het bevredigen was, merkte ik dat Zuster Denise, bij mij gauw een nieuwe condoom omdeed.

Ze zei, bevredig deze ook nog maar even. Ik wist niet, dat er in deze kunstlul een reservoir zat, gevuld met mijn zaad. Toen ik die kunstlul aan het afzuigen was, begon die lul spontaan klaar te komen, en voelde dat mijn mond werd gevuld met sperma. Goed zo Liefje, ben trots op je.

Je bent nu klaar, je gaat direct even lekker uitrusten, dan zal ik je suit even opvouwen en in je tasje doen, en dan voordat je gaat douchen, gaan wij het eventjes hebben over de behandelingsresultaten. Ik ga je straks helpen om rustig van de tafel af te komen, zei Zuster Denis, maar eerst maak ik eventjes je anus schoon. Toen ze daarmee bezig was, voelde ik ook dat er weer iets naar binnen gebracht werd.

Ik zei, Zuster Denise wat is dat, wat mijn anus in gaat. O, dat is een opblaasbare, op afstand bestuurbare, vibrator, zei Zuster Denise dit is om je kringspier te laten herstellen.

Oké, Zuster Denise zei ik. Voordat je gaat rusten, ga ik je nog een ding omdoen, zou je misschien wel raar vinden, maar als je vrouw geworden bent, zal je het misschien wel vaker dragen. Ik had geen idee waar ze het over had. Kijk zeg ze, dit is het. Dit is nu een kuisheidsgordel voor vrouwen, en deze is van metaal, en die ga ik bij je omdoen. Ze pakte mijn lul vast en trok die een beetje naar achter, en in een mum van tijd, had ik die kuisheidsgordel om.

Zo zei ze, jij kan nu niets meer beginnen, met die lul van je. Kom, zei Zuster Denise, ik ga je nu helemaal in folie wikkelen, en daarna ga ik je goed vastleggen, en dan moet je iets proberen te slapen. Nou daar lag ik dan als een mummie, een kloppende, op afstand bedienbare, vibrator in mijn kont, en bewegen was echt onmogelijk.

Ik kon maar beter even proberen om te gaan slapen, met nog in mijn hoofd, alles wat er allemaal gebeurd was, sloot ik mijn ogen, en viel in slaap. Ondertussen was Zuster Denise, mijn baby grown suit aan het inpakken, nadat ze het even had afgespoeld, stopte ze het in een plastic tasje, en daarna in de tas die ik bij me had, maar toen ze die tas had opengemaakt, zag ze dat er nog een luier in zat.

Hmmm, dacht Zuster Denise, kijk eens wat ik hier nog vind, nog een luier. Ja, ik hoef er natuurlijk niets mee te doen, en gewoon zijn tas sluiten, of zal ik toch. Zuster Denise haalde die op, en in de behandelkamer stelde ze de slotjes in, allemaal met dezelfde code …. Zo dat is gebeurt, nu nog even de luier uitvouwen en op de tafel leggen, en daar een handdoek overheen leggen, zodat Jaapie niet zal zien, dat hij nog een luier om krijgt voor onderweg, grinnikte ze een beetje.

Hoe voel je je jaapie, ik zei dat ik best wel wat pijn had. Daarop zei Zuster Denise. Jaapie, daar ga ik wat tegen doen, als ik je eerst hebt gewassen. Ga je mee, zei Zuster Denise. En masseerde ook mijn pijnlijke delen. Zo nu nog eventjes afspoelen, zei Zuster Denise, en dan neem ik je weer eventjes mee naar de behandelkamer, waar je op de tafel nog eventjes moet gaan liggen, zodat ik de zere delen kan insmeer met een zalfje, waardoor de pijn weg vloeit.

Ik klom weer op de tafel, mijn armen en benen werden vastgemaakt, ik vroeg aan de Zuster Denise, Zuster Denise, is dit nu wel nodig, o, sorry Jaapie, dit is puur uit automatisme, maar je vind het toch niet erger hoor, er gaat in ieder geval niets pijnlijks gebeuren. Zuster Denise begon mijn tepels en penis voorzichtig in te smeren, en niet veel later voelde ik de pijn wegebben, ja, zei Zuster Denise, dit is een verdovingscreme. Dit werkt 6 uur, dus je zult niet veel pijn hebben onderweg.

Ik doe je straks nog wel een plastic broekje aan, zei ze, want als je per ongeluk een windje laat, kan het misschien wel een natte zijn. Ja, dat vond ik best wel een goed idee, van Zuster Denise, stel dat ik onderweg mijn broek vervuild. Daar wil ik echt niet aandenken. Ik zei tegen Zuster Denise: Zuster Denise, ik ben zo blij dat u daar aan denkt, dank u.

Is goed Jaapie, zei Zuster Denise. Ik heb een verzorgend beroep, en daarom denk ik ook aan je onderweg. O, wat een lieverd is Zuster Denise toch, dacht ik. Mijn benen werden losgemaakt en het broekje werd over de voeten heen geschoven, ten hoogte van de knieën, daarna werden mijn benen weer vastgemaakt, automatisme, dacht ik. Maar opeens zei Zuster Denise, Jaapie kijk eens wat ik hier nog heb, een luier, en die ga ik bij je omdoen, maar dat wilde ik niet, ik zei, Zuster Denise, nee ik ga niet onderweg in een luier lopen.

Ik probeerde me er tegen te verzetten, maar toen werd Zuster Denise heel boos, ze zei Jaapie stil liggen nu, je krijgt die luier om, of je het nou wilt of niet.

Sex almere negerin zoekt sex


Nadat ik had gedoucht, deed ik de handboei om, en wachtte ik, tot Zuster Denise weer terug kwam. Toen Zuster Denise weer verscheen, maakte ze me los, en moest ik haar volgen naar een kamer. Toen we daar naar binnen liepen, zag ik dat er allemaal vrouwelijke kleding hing. Ik hoopte dat ik zelf iets mocht uitzoeken, maar dat had Zuster Denise al gedaan. Ze had voor mij een babydoll, kousen en een broekje van plastic gepakt, een paar laarzen en een pruik, Ze wist welke maten ik had, want dat had ik telefonisch al aan haar doorgegeven, deze waren:.

Ik werd geholpen om dit aan te trekken, daarna werd er heel snel wat make-up aangebracht. Zo, je ziet er nu uit als wat je gaat worden, zei ze. Laten we nu maar met de behandeling starten. O, zei Zuster Denise, toen we onderweg naar de behandelkamer liepen, ik een beetje stuntelig op mijn hoge hakken, en als vrouw gekleed, heb je de luiers en de suit nog meegebracht. Ja, Zuster Denise, die heb ik meegebracht. Ik heb dat achtergelaten in de douche. Toen we aankwamen bij de behandelkamer en Zuster Denise de deur opendeed, zag ik een behandelkamer die nog beter uitgerust was, dan die van menig ziekenhuis.

Jaap, zei Zuster Denise, je gaat zo meteen op deze tafel liggen, maar ik ga je wel eerst even een hals korset om doen, want ik, heb in het verslag gelezen, dat je maar moeilijk stil kan blijven liggen, en dat je ook alles in de gaten wilt houden, op deze manier lukt het je in ieder geval niet om naar je penis te kijken, als ik bezig ben, ik hou er namelijk niet zo van als er op mijn vingers gekeken wordt, terwijl ik bezig ben.

Toen moest ik op de tafel gaan liggen. Zo zei Zuster Denise, lig je een beetje lekker. Ja Zuster Denise zei ik. Nou dat zou dan niet lang meer duren, want ik ga je helemaal vastleggen, je kunt, als ik straks klaar met je ben, niets meer bewegen, zelfs niet je wenkbrauw, lachte ze.

Wat Zuster Denise zei, was niet gelogen, ik lag helemaal vast. Ik kon echt niets meer bewegen, dan behalve mijn penis. Daar lag ik dan, overgeleverd aan, ja aan wie. Wat is Zuster Denise van plan? Of hoort dit bij de behandeling, de huisarts had immers gezegd dat de behandeling zwaar en pijnlijk zal zijn. Maar ze zou toch niet, nee dat kon ik me niet voorstellen, zo lieve Zuster Denise. Nee, die behandelt mij gewoon met liefde, en gaat mij zeker geen pijn doen. Dat ik ben vastgelegd is voor mijn eigen bestwil, dacht ik.

Ik weet het, ik kan niet stil liggen, en elke beweging van mij. Zou Zuster Denise uit haar concentratie kunnen brengen, logisch dat ik vastlig. Zuster Denise zag, dat ik een beetje bezorgd was, maar ze zei. Rustig maar Jaap, dit is uit voorzorg. Sommige handelingen kan bij de kleinste beweging al verkeerd uitpakken, en dat is iets wat we niet willen toch, Nee Zuster Denise, zei ik.

Nee, dat wil ik ook niet. Dus maak je er maar niet verder druk over en laat je lekker wegzakken in ontspanning, je ben in goede handen bij mij, zei ze.

Ik zal je een beetje helpen, zei ze. Eerst ga ik dat felle licht voor je wegnemen. Voordat ik het doorhad, werd er een blinddoek voor gedaan. Ik zag niets meer, ook niet die mooie Zuster Denise, maar gelukkig hoorde ik nog wel haar stem, wat zeer rustgevend was.

Niet lang nadat ze me de blinddoek had omgedaan, zei ze. Ik ga je nu ook een gag omdoen, dit is voor het geval dat je ineens begint te gillen en ik er zo heftig van schrik, dat ik misschien wel uitschiet met het inbrengen van een naald. Daar lag ik dan geblinddoekt, en ik kon geen geluid meer uitbrengen, maar echt ontspannen dat lukte niet echt.

Opeens voelde ik de zachte handen van de Zuster Denise mijn lijf masseren, dit voelde zo lekker aan dat de overgave aan de ontspanning snel volgde. Toen Zuster Denise vroeg of ik nu een beetje ontspannen was, kon ik haar geen antwoord geven, maar ze begreep wel dat ik totaal ontspannen was.

Jaap, zei Zuster Denise, ik ga zo starten met de behandeling, het kan soms echt vervelend zijn, maar wees gerust, ik hou je in de gaten, en je ligt aan de monitor, en als het te heftig wordt voor je, dan pauzeer ik de behandeling en laat ik je even op adem komen.

Ik heb ook gezien in de verwijsbrief dat je lijdt aan een milde vorm van COPD, dus ik geef je tijdens de behandeling, wel wat extra zuurstof via de neus. Het eerste wat ik nu ga doen bij je, is het aanbrengen van een infuus, want je moet wel wat extra vocht binnen krijgen, want er moet later wel wat te plassen zijn, zei Zuster Denise. Ik had echt geen idee meer van de tijd, maar ik voelde echt wel, wat Zuster Denise aan het doen was.

Mijn tepels werden goed onderhanden genomen door haar, af en toe zo heftig dat ik het wilde uitschreeuwen, maar door die gag lukte me dat niet. Gelukkig had Zuster Denise een oplettende blik, en stelde mij gerust en zei: Jaap, het zal nu eventjes pijn doen, maar als alle behandelingen afgerond zijn, dan geef ik je iets tegen de pijn.

Toen ze dat had gezegd ging ze weer verder, ik voelde dat ze aan mijn balzak zat, mmm vreemd zei ze. Jaap, ik voel dat je een kleine en een normale zaadbal hebt, heb je ooit eens een ongelukje gehad? Jaap, Ik kan nu 2 dingen doen, of ik laat de grote bal iets verschrompelen, of ik maak de kleine iets groter, in ieder geval, heb ik daar wel een injectiespuit voor nodig, zei Zuster Denise.

Ik voelde mij helemaal niet op mijn gemak, gaat ze nou een naald in een van mijn ballen zetten, vroeg ik mezelf af. Terwijl ik daar aan dacht, voelde ik dat er weldegelijk een naald mijn balzak in ging. Nee, niet verder gaan, niet mijn ballen. Gelukkig ging ze niet verder, alleen voelde ik wel dat de balzak opzwol. Zo zei Zuster Denise, laten we de balletjes maar even zwemmen, en ondertussen ga ik me met je penis bezighouden, even later voelde ik dat er iets in mijn penis werd gestopt, het was hard en het werd heen en weer bewogen door Zuster Denise, dit gaf mij zo een opwindend gevoel, dat ik de drang had om klaar te komen, maar Zuster Denise merkte dat ook, en deed er gauw wat aan.

Goed zo Jaap, zei ze, je eerste orgasme was bijna gelukt, alleen jammer voor je, dat ik er een stokje voor heb gestoken. En daarna ging Zuster Denise nog even door me wat ze aan het doen, was.

En weer voelde ik dat er een orgasme aan zat te komen, maar ook deze werd door Zuster Denise, best wel op een hard handige manier, weggenomen. Jaapie, zei Zuster Denise, kleinerend, je wilt me toch niet onderspuiten toch? Nee, dat wilde ik niet, maar ik kon me niet beheersen, ik kon er echt niets aan doen, probeerde ik haar met telepathie over te brengen. De staaf of wat het ook was, werd uit mijn penis gehaald. Kort daarna voelde ik echt een helse pijn in mijn eikel, Zuster Denise ging maar door, net als bij de tepels, wilde ik het uitgillen, maar dat was vergeefse moeite.

Nog eventjes volhouden Jaapie, zei Zuster Denise, ik ben bijna klaar. Uiteindelijk stopte ze, en het leek wel of mijn penis was besneden zonder verdoving.

Wat deed dat pijn zeg. En dan komt misschien Zuster Zascha, onze moeder Theresa, je een aantal minuutje troosten, voordat je gaat rusten.

Ik zal het haar vragen, maar Jaapie, ik kan alleen niets beloven. En anders troost ik je wel, voordat ik even pauze neem, en me voorbereid op de volgende uit te voeren onderzoeken bij jou.

Zuster Denise, pakte weer mijn, nog gevoelige penis, en ik voelde dat er weer iets in ging, alleen dit ging dieper, was een raar gevoel, niet echt pijnlijk, en toen gebeurde er verder niets met wat er was ingebracht. Opeens zei Zuster Denise, Jaapie ik heb zojuist een katheter ingebracht, en die blijft de rest van de behandeling zitten. Zo meteen ga ik je losmaken, en dan mag je gaan rusten, maar probeer nu niet omhoog te komen, want dan zou je wel eens heel duizelig kunnen worden. Ik werd losgemaakt, de gag werd verwijderd, en daarna de blinddoek, al snel zag Ik weer de schitterende verschijning van Zuster Denise.

Zo zei ze, laat me je eerst helemaal uitkleden. Toen ik helemaal naakt naast de behandeltafel stond, legde de Zuster Denise eerst mijn baby grown suit op de tafel en daarboven op legde ze een uitgevouwen luier. Zuster Denise zei, dat ze even een klysma moest klaarmaken, even later kwam ze terug met een standaard waar een zak aanhing.

Jaapie, Zei Zuster Denise, deze zak is gevuld met een vloeistof, en die zak, ga ik straks in je darmen leeg laten lopen, in medische termen, heet dat een klysma. Al snel voelde ik dat er iets mijn anus in ging, en ook dat mijn darmen werd gevuld met het goede uit de zak. Jaapie, de zak is leeg, je bent nu voorlopig even klaar, je gaat zo meteen even lekker uitrusten, Maar eerst doe ik je een luier om die je zelf hebt meegebracht, daarna zal ik ook de suit bij je aandoen, en als ik hiermee bezig ben, moet jij proberen om de klysma binnen te houden, afgesproken.

Met pijn in mijn darmen hief ik mijn billen een beetje op, de luier lag al op de tafel, en die werd door Zuster Denise heel snel omgedaan. Zo zei Zuster Denise, mijn kleine Jaapie, heeft een schoon luiertje om, nu nog even in zijn pakje stoppen, en dan naar bed.

Toen Zuster Denise, zo lief tegen me sprak, voelde ik me net een klein kind. Ik werd geholpen om mijn voeten in de sokken van de roze baby grown, suit te steken, de broekspijpen werden dicht gemaakt en ook de overige knopjes werden dichtgemaakt, alleen moest even het slangetje van de infuus ervoor worden omgelegd, en ook de katheter moest voorzichtig buiten de suit gebracht worden.

Jaapie, voordat ik je weer helemaal vast gaat leggen maar dan in een inflatable body bag, zodat je lekker rusten kan, heb ik nog een kleine verrassing. Zuster Zascha heb 5 minuutjes de tijd om je even te komen troosten.

Niet veel later, kom daar Zuster Zascha, prachtige blondine, aanlopen in een rood verpleegster pakje. Ze kwam naast me zitten, en pakte mijn hand, valt het je zwaar lieve Jaapie, zei ze. Ik kon alleen huilend antwoord geven, dat het allemaal hartstikke veel pijn doet, en dat ik niet meer weet of ik er wel mee door moet gaan.

Jaapie, zei Zuster Zascha, Ja dat begrijp ik jongen, maar je wilt straks toch een mooie vrouw worden, dat je zo veel pijn moet lijden, weeg niet op tot wat je straks bent, een sterke mooie vrouw.

En ze gaf me een kus, en ging weer. Die 5 minuutjes hebben mij weer het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed ging komen. Niet veel later kwam Zuster Denise er weer aan, met een nieuwe zak voor aan het infuus, zo Jaapie, ik heb gehoord van Zuster Zascha dat je, je weer hebt kunnen herpakken, en dat je er toch mee door wilt gaan. Ja, Zuster Denise, dat wil ik, Zuster Zascha, heb mij weer laten inzien waarvoor ik dit allemaal doe. Goed zo, zei Zuster Denise, nu ga je lekker even een tukje doen in de body bag, totdat ik je straks weer kom halen.

Jaapie, Heb je trouwens al gepoept in de luier, ja Zuster Denise, ik kon het niet langer meer ophouden. Nou dat geef niet, dat was ook de bedoeling, ga nu maar lekker liggen, dan sluit ik de body bag, doe ik je een blinddoekje voor, en geef ik je een beetje zuurstof, terwijl je ligt te rusten. Ik voelde dat de body bag werd opgeblazen, wel een beetje vreemd gevoel, ik werd zo helemaal gefixeerd, de blinddoek werd omgedaan, en kreeg ik een kapje voor, waar de zuurstof uitkwam.

Ik weet niet hoelang ik geslapen heb, maar opeens voelde ik dat het kapje en de blinddoek werd afgedaan, en daar stond de prachtige Zuster Denise weer, deze keer, had ze een rood verpleegster uniformpje aan getrokken.

In mijn baby grown suit, met de urine zak in mijn rechterhand en de infuus aan mijn linkerhand, volgde ik Zuster Denise. Liefje, we gaan hier even naar binnen, want je moet wel even ontdaan worden van je luier, want die is best wel smerig. Toen ze de deur opendeed, zag ik een babykamer, Schatje, zei Zuster Denise weet je wat dit is. Ja, Zuster Denise, het is een babykamer, maar de meubeltjes zijn wel erg groot, zei ik, Juist zei de Zuster Denise, dit is een babykamer voor volwassenbabies, net zo als jij nu bent.

Je hebt een luier om, en je loopt in een baby grow suit. Zou je het leuk vinden om een volwassenbaby te zijn, vroeg de Zuster Denise aan mij. O, dat weet ik niet Zuster Denise, het is nu voor de eerste keer dat ik een luier heb omgekregen. Ik vond het poepen in de luier niet echt vies, misschien vind ik het toch wel leuk, maar dat weet ik pas, als ik het heb meegemaakt. Toen ze daarmee klaar was, pakte ze een washand, en begon mijn billen schoon te maken.

Zo zei Zuster Denise, nou je bent aan de onderkant weer schoon, en dan ga ik je nu weer aankleden, voor het vervolg van je behandelingen. Ik had mijn babydoll, kousen, broekje, laarzen en pruik weer aangekregen, en gauw deed Zuster Denise nog wat make-up bij me op.

Onderweg naar de behandelkamer, zei Zuster Denise. Als je een keertje wilt, dan maak je maar een afspraakje. Ja, lieve Zuster Denise, dat zal ik dan zeker doen. Oke, je wordt weer op dezelfde wijze vastgelegd, zodat je je niet bewegen kan, nu krijg je geen blinddoek voor, ook geen gag, je krijgt wel de halscorset weer om, en een mondspreider in, want ik wil je nu wel horen kreunen, en dan het liefst als een meisje, als je dat lukt.

Toen Zuster Denise klaar was met mij, en tussen mijn gespreide benen plaatsnaam op haar kruk. Liefje, probeer eens je anus goed te ontspannen, adem rustig door je neus in, en adem uit via de mond. Goed zo, je doet het echt goed, nu ga ik even je kringspier een beetje oprekken, kan een beetje lastig zijn, zei Zuster Denise.

Ik voelde dat ze iets in mijn anus bracht, en dat er steeds meer druk gezet werd op mijn sluitspier, op het laatst, was het niet meer prettig, en dat probeerde ik ook Zuster Denise te vertellen, nog eventjes liefje, dan is de tang op de juiste stand ingesteld.

Zuster Denise liet de tang zo een tijdje zitten, en ging ondertussen nog even verder met het onderzoeken van de tepels en penis, tijdens die onderzoeken gilde ik het uit van de pijn. Goed zo meisje, laat je maar gaan, gil maar, krop het niet op. Dan kom je er sterker uit, zei Zuster Denise. Zo lief, zei ze, ik ga je nu verlossen van die tang in je anus. Ze loopt naar een kast en ik kon nog net zien dat ze daar een lange handschoen uit een laatje haalde, zo eentje die dierenartsen ook bij koeien gebruiken.

Ze zou toch niet haar arm in mijn anus stoppen, maar toen ze de tang weghaalde voelde ik dat dat wel zo was. Zo liefje, zei Zuster Denise, tijdens jou medische transitie zal er via de anus een robotarm naar binnen worden gebracht, daarom ga ik nu even onderzoeken of het van binnen allemaal wel goed zit, dus als je even wilt ontspannen, dan is het snel achter de rug. Zo lief, zei ze, we gaan eens even kijken of je een anale orgasme kan krijgen. Daarna begon ze haar arm lichtjes te bewegen waardoor ik wel een raar gevoel van kreeg in mijn darmen.

Maar het wond mij enigszins ook wel op, want ik begon te kreunen, en te kreunen. Goed zo, dit vind je best wel lekker toch, zal ik je nu eens echt laten kreunen als een vrouw, zei Meesteres Denise, daar moet ik dan wel even de neukmachine voor pakken, ze haalde voorzichtig haar arm uit mijn anus, en voordat ik het doorhad liet ik per ongeluk een scheet, gelukkig had Zuster Denise dat al voorzien, want ze drukte de binnenkant van een klaarliggende luier gauw tegen mijn anus, en deed die mij verder om.

Zo zei ze, heb ik even een geluk dat jij nog extra luiers had meegebracht, anders had ik helemaal ondergezeten. Ik schaamde me zo diep, ik probeerde om sorry te zeggen, maar dat kwam niet echt duidelijk uit mijn mond, maar toen ik een aai over mijn bol kreeg, wist ik dat ze het toch had gehoord. Zuster Denise liep de kamer uit en daar lag ik dan, met een luier om in de stijgbeugels, best een raar gezicht.

Na een tijdje kwam Zuster Denise weer terug en had een behoorlijk groot apparaat in haar handen, kijk zei ze. Dit is nu een neukmachine, en die ga ik gebruiken om je helemaal plat te neuken. Ik schrok behoorlijk van haar taalgebruik, dit had ik nooit eerder van haar gehoord, maar het wond me enigszins ook wel op. Zuster Denise zet het apparaat tussen mijn benen, zet er een behoorlijke dikke kunstlul op en stopte die in mijn anus. Zo Lief, ben je er klaar voor, ik wil je horen kreunen, en dan als een vrouw.

Ik was er niet echt klaar voor, maar echt nee zeggen, dat wilde ik ook weer niet. Want ik was wel toe aan een goede orgasme. Door een goedkeurend knipoogje gaf ik aan dat ik er wel klaar voor was. Okee, zei Zuster Denise, ik zet de machine eerst op een langzame snelheid, en dan steeds een stukje sneller, en uiteindelijk ga ik een beetje spelen met de snelheid. Ik voelde dat de machine in werking werd gesteld, eerst langzaam, maar de snelheid werd snel stapsgewijs opgevoerd, ik begon te kreunen, en nog meer te kreunen.

Zuster Denise moedigt mij aan. Dat handje van de Zuster Denise was best wel pijnlijk, maar die octaaf omhoog heb ik daarna wel gehaald. Nou liefje, je bent lekker aan het kreunen, nu nog even een laatste onderzoekje en dan mag je nog even rusten, dan heb ik de tijd om de testresultaten in te vullen, die ik later met je ga bespreken.

Zuster Denise, zette eerst de neukmachine uit en haalde heel voorzichtig de katheter uit mijn penis. Zuster Denise ging verder, als je straks door het leven gaat als vrouw, dan moet je wel iets heel goed kunnen, en dat ga ik je leren, je gaat namelijk leren hoe je moet pijpen, eerst doe je dat op een kunstlul, en daarna doe je het op een echte lul, en als je het nou voor elkaar krijgt om die lul klaar te laten komen in de condoom, dan ben je geslaagd voor de training.

En dat trainen doen we, terwijl je geneukt wordt in je kontje. Want als je vrouw bent, dan moet je ook kunnen pijpen, als je geneukt wordt. Zuster Denise loopt naar de machine en zet die op een behoorlijke snelheid, de geilheid nam gelijk weer toe, ik begon weer te kreunen, en dan echt als een vrouw.

Zo zei Zuster Denise, ik doe nu de mondspreider af, en duw een kunstlul gelijk in je mond, en dan moet je laten zien, hoe jij denkt dat je goed pijpt.

Na een tijdje mijn best gedaan te hebben, zei de Zuster Denise, kijk lief, dit lijkt nergens naar, hier wordt geen enkele man geil door, ze pakte de kunstlul vast en bewoog die in mijn mond,.

Sletje, Op de momenten dat ik tegen je zeg, dat je moet zuigen, dan doe je dat, zei Zuster Denise. Kijk dat is al wat beter, maar nog niet helemaal, we gaan nog even een stapje verder, zei Zuster Denise, en ondertussen zette ze de neukmachine ook weer een stukje sneller. Zo nu moet je echt geil genoeg worden om die lul goed af te zuigen. Door die neukmachine, was ik zo geil als boter, de sperma vloeide rijkelijk in de omgedane condoom.

Ik had geen idee wat nou weer deepthroating was, maar dat duurde niet lang, Zuster Denise stak de kunstlul telkens zo ver in mijn keel dat ik bijna stikte. Goed zo sletje, je bent echt een natuur talent, als vrouw zijnde kan je met je mond heel wat kunstlullen bevredigen, maar kan je het ook met een echte lul van een patiënt. Nou zei Zuster Denise, laat maar zien wat je kunt.

Ik deed mijn mond open en de lul werd naar binnen geholpen, ik moest de patiënt bevredigen, zonder mijn handen daarvoor te gebruiken. Door de neukmachine was ik nog steeds bloedgeil en was ik echt gefixeerd om de patiënt tot een hoogtepunt te laten komen, ik bewoog mijn tong langs zijn penis, maakte zuigbewegingen, ik hoorde het gekreun van de patiënt, daardoor ging ik nog heftiger te keer, de patiënt stond achter me te kronkelen.

Ho, zei Zuster Denise, Liefje, je bent echt goed bezig, nu ga ik je even een blinddoek voor doen, en dan mag je weer verder. Toen ik de blinddoek om had, deed ik mijn mond weer open en voelde ik dat de lul van de patiënt weer naar binnen werd geloosd. Terwijl ik aan het zuigen was, werd de neukmachine stop gezet en werd de kunstlul uit mijn kont verwijderd, daarna voel ik een iets zachtere lul mijn kont in gaan. Zo sletje, nu ben je echt klaar om mannen te bevredigen, en bevredigt te worden door mannen, kijk maar.

Ze deed mij de blinddoek af, en zag dat er een man tussen mijn benen stond, die klaar stondLoo om mij in mijn kontje te neuken. O, dat was even schrikken, maar who cares, ik was zo geil dat het mij niet uitmaakte hoe ik bevredigd zou worden, en het voelde ook nog eens heerlijk aan.

Terwijl ik in mijn kont werd geneukt en de lul van het patiënt aan het bevredigen was, merkte ik dat Zuster Denise, bij mij gauw een nieuwe condoom omdeed. Ze zei, bevredig deze ook nog maar even. Ik wist niet, dat er in deze kunstlul een reservoir zat, gevuld met mijn zaad. Toen ik die kunstlul aan het afzuigen was, begon die lul spontaan klaar te komen, en voelde dat mijn mond werd gevuld met sperma.

Goed zo Liefje, ben trots op je. Je bent nu klaar, je gaat direct even lekker uitrusten, dan zal ik je suit even opvouwen en in je tasje doen, en dan voordat je gaat douchen, gaan wij het eventjes hebben over de behandelingsresultaten. Ik ga je straks helpen om rustig van de tafel af te komen, zei Zuster Denis, maar eerst maak ik eventjes je anus schoon. Toen ze daarmee bezig was, voelde ik ook dat er weer iets naar binnen gebracht werd.

Ik zei, Zuster Denise wat is dat, wat mijn anus in gaat. O, dat is een opblaasbare, op afstand bestuurbare, vibrator, zei Zuster Denise dit is om je kringspier te laten herstellen. Oké, Zuster Denise zei ik. Voordat je gaat rusten, ga ik je nog een ding omdoen, zou je misschien wel raar vinden, maar als je vrouw geworden bent, zal je het misschien wel vaker dragen.

Ik had geen idee waar ze het over had. Kijk zeg ze, dit is het. Dit is nu een kuisheidsgordel voor vrouwen, en deze is van metaal, en die ga ik bij je omdoen.

Ze pakte mijn lul vast en trok die een beetje naar achter, en in een mum van tijd, had ik die kuisheidsgordel om. Zo zei ze, jij kan nu niets meer beginnen, met die lul van je. Kom, zei Zuster Denise, ik ga je nu helemaal in folie wikkelen, en daarna ga ik je goed vastleggen, en dan moet je iets proberen te slapen.

Nou daar lag ik dan als een mummie, een kloppende, op afstand bedienbare, vibrator in mijn kont, en bewegen was echt onmogelijk. Ik kon maar beter even proberen om te gaan slapen, met nog in mijn hoofd, alles wat er allemaal gebeurd was, sloot ik mijn ogen, en viel in slaap. Ondertussen was Zuster Denise, mijn baby grown suit aan het inpakken, nadat ze het even had afgespoeld, stopte ze het in een plastic tasje, en daarna in de tas die ik bij me had, maar toen ze die tas had opengemaakt, zag ze dat er nog een luier in zat.

Hmmm, dacht Zuster Denise, kijk eens wat ik hier nog vind, nog een luier. Ja, ik hoef er natuurlijk niets mee te doen, en gewoon zijn tas sluiten, of zal ik toch. Zuster Denise haalde die op, en in de behandelkamer stelde ze de slotjes in, allemaal met dezelfde code …. Zo dat is gebeurt, nu nog even de luier uitvouwen en op de tafel leggen, en daar een handdoek overheen leggen, zodat Jaapie niet zal zien, dat hij nog een luier om krijgt voor onderweg, grinnikte ze een beetje.

Hoe voel je je jaapie, ik zei dat ik best wel wat pijn had. Daarop zei Zuster Denise. Jaapie, daar ga ik wat tegen doen, als ik je eerst hebt gewassen. Ga je mee, zei Zuster Denise. En masseerde ook mijn pijnlijke delen. Zo nu nog eventjes afspoelen, zei Zuster Denise, en dan neem ik je weer eventjes mee naar de behandelkamer, waar je op de tafel nog eventjes moet gaan liggen, zodat ik de zere delen kan insmeer met een zalfje, waardoor de pijn weg vloeit. Ik klom weer op de tafel, mijn armen en benen werden vastgemaakt, ik vroeg aan de Zuster Denise, Zuster Denise, is dit nu wel nodig, o, sorry Jaapie, dit is puur uit automatisme, maar je vind het toch niet erger hoor, er gaat in ieder geval niets pijnlijks gebeuren.

Zuster Denise begon mijn tepels en penis voorzichtig in te smeren, en niet veel later voelde ik de pijn wegebben, ja, zei Zuster Denise, dit is een verdovingscreme.

Dit werkt 6 uur, dus je zult niet veel pijn hebben onderweg. Ik doe je straks nog wel een plastic broekje aan, zei ze, want als je per ongeluk een windje laat, kan het misschien wel een natte zijn. Ja, dat vond ik best wel een goed idee, van Zuster Denise, stel dat ik onderweg mijn broek vervuild.

Daar wil ik echt niet aandenken. Ik zei tegen Zuster Denise: Zuster Denise, ik ben zo blij dat u daar aan denkt, dank u. Is goed Jaapie, zei Zuster Denise. Ik heb een verzorgend beroep, en daarom denk ik ook aan je onderweg. O, wat een lieverd is Zuster Denise toch, dacht ik. Mijn benen werden losgemaakt en het broekje werd over de voeten heen geschoven, ten hoogte van de knieën, daarna werden mijn benen weer vastgemaakt, automatisme, dacht ik.

Maar opeens zei Zuster Denise, Jaapie kijk eens wat ik hier nog heb, een luier, en die ga ik bij je omdoen, maar dat wilde ik niet, ik zei, Zuster Denise, nee ik ga niet onderweg in een luier lopen.

Ik probeerde me er tegen te verzetten, maar toen werd Zuster Denise heel boos, ze zei Jaapie stil liggen nu, je krijgt die luier om, of je het nou wilt of niet. Maar dat wilde ik echt niet, ik bleef tegenstribbelen, totdat Zuster Denise het echt zat was.

Mijn lichaam werd met een paar riemen steviger vastgelegd. Ik kon me echt niet meer bewegen. Zo zei Zuster Denise, stout jongetje, dat komt er nu van, nu lig je weer vast, als je meegewerkt had, had ik dit allemaal niet hoeven doen, en was ik niet zo boos geworden. Toen Zuster Denise de luier had aangedaan, deed zo ook het broekje erover heen. Zo zei Zuster Denise, om er nu zeker van te zijn, dat je onderweg niet de luier uit doe, heb ik hier een paar slotjes, en daarmee, ga ik het broekje afsluiten.

Zonder code, ga je ze echt niet open krijgen, en die code kan je pas krijgen, als je thuis bent gekomen, en mij belt. Daar was ik mooi klaar mee, maar ik kon er niets meer aan doen, de broekspijpen waren zo stevig dichtgebonden, en ook zat het broekje behoorlijk strak om mijn middel.

Van de behandeltafel afgekomen, zei Zuster Denise, we lopen even naar een tafeltje, dan onder het genot van een drankje, bespreek ik even de behandelingsresultaten. En daarna mag je je verder aankleden. Toen we aan een tafeltje zaten, legde Zuster Denise een vragenformulier voor haar neer, nou zegt ze, hier is het moment waar je opgewacht hebt, ben je geslaagd en mag je de transitie in, of moet je nog een keertje langskomen, we gaan het zien.

Ik mocht met haar meekijken op het formulier, en zag de vragen staan waarop de Zuster Denise een J of N moest invullen. When he is hanging in her web there is nothing he can do anymore!!

Tess starts playing with him De slet krijgt wat ze verdient eerst kaarsvet om haar lekker geil te maken. En als ze goed geil is krijgt ze een dikke dildo in haar reet.

Dus krijgt ze tot slot zelfs een hele vuist in haar geile reet!! The slut gets what she deserves first candle wax and to get her in the mood!

When she is really horny she gets her dildo. The horny slut loves it!! Tess puts in a very big dildo and than her whole FIST!!

De slaaf krijgt een leren bondage en heel gemene tandjes in zijn kuisheidsgordel. Deze zal hij in zijn pik voelen drukken als hij een stijve krijgt. Tess maakt hem keer op keer geil zodat het blijft zeer doen! The slave gets leather bondage. Tess puts very mean teeth in his chastity belt, so that when he gets a hard on they pierce in his dick! Tess teases him so that it keeps hurting!!

Tess dwingt haar vastgebonden slaaf haar verse champagne op te drinken, maar het blijft maar komen!! Met de naalden nog in zijn ballen steekt ze de grote sounds diep in zijn lul en neukt hem ermee. The doctor wraps the patient in cellophane. The needles in his balls are still there when she uses her sounds in his dick!

The doctor gets his cum but does she make him eat it? Mrs Tess heeft de slaaf een masker en dwangbuis aan gedaan. Ze zit op zijn gezicht als ze grote naalden in zijn pik steekt.

Z'n mooi uitzicht en zoveel pijn in je pik en dan ook nog steeds grotere sounds erin krijgen. Tess has her slave in a rubber straight-jacket and mask. She sits on his face without her slip, while she puts big needles in his dick!! After this she puts her sounds in, bigger and bigger!!! De slaaf ligt vastgebonden als Mrs Tess hem keer op keer overal bijt.

Zijn pik en ballen moeten eraan geloven! Ze dwingt hem om klaar te komen maar stopt niet als hij heeft gespoten en gilt van de pijn!! Tess has her slave bound to the bondage table and will bite his dick and balls over and over again!! She forces him to come but does not stop!! Met een halsband en een mondknevel om moet deze domme slaaf achter Mrs. Steeds wordt hij vernedert en gestraft. Ze slaat hem hard in zijn gezicht en staat op zijn kleine lul.

Tess has her slave on a collar, mouth spreader and makes him follow her. Tess humiliates him with word and corporal punishment!! She hits his face and but hard, stands on his little dick. Ze neukt haar leraar in zijn geile kont met haar lekkere voorbind pik om zo betere cijfers te krijgen! Tess heeft haar slaaf met leren boeien goed vast gezet.

De slaaf is totaal machteloos als ze zijn tepels martelt en hem keihard in zijn gezicht slaat. Tess has her slave bound with leather restrains. She tortures his nipples and slap's his face very hard! She hits him harder and harder! Terwijl er een slaaf vastgebonden toekijkt moet deze slaaf zichzelf klaarmaken. Als hij is klaargekomen krijgt hij zijn eigen zaad via een trechter in zijn mond gegoten en wordt zo gedwongen het op te eten. There is still a slave bound to the bondage bed as Mrs.

Tess gets another slave and makes him come. She puts his come in his mask tube, now he is forced to eat his come!! Mrs Tess vernedert deze slaaf met een humbler op zijn kleine pikkie moet hij zichzelf aftrekken terwijl ze hem martelt en vernedert.

Als het hem niet lukt om klaar te komen zet ze hem voor straf in de hoek!! The slave has a humbler on his little dick and Mrs. Tess humiliates him, makes him jerk off his little dick, hurts him and stands on his little dick until she puts him in the corner for not coming!! Na dat de slaaf door het scheren extra gevoelig is druppelt Mrs.

Tess de kaarsvet over zijn ballen heen. Dan is het nu tijd voor klemmen en marteling van zijn ballen. The slave is bound to the bed and Mrs. When she is done shaving she puts candlewax on him! Tess puts her clamps on his nipples, balls, belly and dick.

After all this she hits him. De slaaf is vast gebonden op het bondagebed als Meesteres Tess hem keer op keer opgeilt, maar ze laat hem steeds net niet klaar komen. En als hij eindelijk mag dan smeert ze zijn zaad over zijn gezicht uit!