Geile pruim kut dicht naaien

geile pruim kut dicht naaien

Ik had helemaal geen zin in koffie maar wel in dat lekker uitziend wijfje. An voldeed aan hetgeen ik haar bevolen had. Ik hield haar nog stevig tegen de muur aangedrukt en graaide met mijn hand onder de badhanddoek. Hetgeen ik had verwacht was dat ze geen slipje droeg. Ik voelde een paar kale glibberige schaamlippen en krulde mijn middelvinger naar binnen.

Mijn stijve lul in haar kutje boren dat wilde ik en terwijl ik haar nog steeds tegen de muur gedrukt hield maakte ik mijn broek los en schoof ze gelijk met mijn short omlaag tot beiden op mijn schoenen zakten. An trok haar been omhoog en ik greep haar in de knieholte. Heftig begon ik haar te rammen, al vlug werd de hal gevuld met soppende geluiden die haar sappige kutje produceerden.

Meteen haalde ik mijn lul uit haar en liet haar been zakken. Mijn schoenen schopte ik uit en stapte uit mijn broeken. An die zich omgekeerd had keek naar mijn kromme lul die tegen mijn buik stond te kloppen. Ze greep hem vast, gaf er een paar rukjes aan en liet hem dan terug tegen mijn buik knallen.

Op kousen volgde ik haar. An had een iets molliger kontje dan haar dochter maar het mocht best gezien worden. De slaapkamer gaf uitzicht op de luchthaven van Deurne Antwerp Airport. Er hingen geen gordijnen aan de grote glazen schuiframen. Dat hoefde ook niet want er stonden geen andere gebouwen in het gezichtsveld. Misschien dat ze vanuit de controletoren met een verrekijker zouden kunnen binnen zien maar daar bleek An geen problemen mee te hebben.

An bukte zich voorover om het dekbed weg te rollen en daardoor kreeg ik de lichtbruine lipjes van haar kutje te zien. In de kamerhoge brede spiegeldeur van de slaapkamerkast kon je zien hoe An haar borsten over en weer slingerden maar ook hoe mijn blinkende lul telkenmale in haar lichaam verdween.

Enkele hele diepe stoten waarbij mijn eikel tegen haar baarmoeder botste deden haar klaarkomen en enkele tellen later had ze weer een orgasme. Het sap liep van haar billen en drong rond haar voeten in het witte kamerbreed tapijt. Diep in haar buikje geworteld schokte ik tegen haar kontje.

Zeven keer grierde er een flinke kwak sperma door mijn pisbuis en enkele tellen later glibberde mijn slap wordende lul uit haar kutje. Meteen zette An zich recht en hield een hand onder haar kutje. An stapte de kamer uit en ik volgde haar. In de badkamer ging ze op het toilet zitten en ik hoorde haar plassen. Ik begreep dat ik moest gaan dus stapte ik naar haar hal waar ik mijn kleren gedumpt had.

De deur achter me viel in het slot. An was enkele keren klaargekomen en in mijn ballen was alweer plaats voor vers zaad.

Nadat ik het gebouw verlaten had ging ik tevreden en voldaan boodschappen doen. Die avond moest ik op verplaatsing gaan biljarten. Een saaie kroeg waar geen enkele vrouw aanwezig was buiten de waardin. Na mijn laatste match dronk ik nog een paar pinten aan de toog. Ik mijmerde wat en de herinnering aan de neukpartijen met de mooie Lindy en haar al even mooie moeder An maakte me bronstig.

Ik dronk mijn biertje leeg, betaalde en vertrok naar mijn stamkroeg. Meestal waren daar wel enkele neukbare vrouwen aanwezig maar het zat me niet mee. Het was al na middernacht toen ik de kroeg binnenstapte. Twee mannen stonden er nog aan de toog. Om nog naar andere kroegen te gaan daar had ik geen zin in dus na dat biertje stapte ik maar naar huis. Er brandde geen licht meer op het appartement boven het mijne. Ik verhuurde het aan een achtenzestigjarige weduwe.

Agatha was een bereidwillige nog seksueel actieve vrouw. Vele malen had ik haar al geneukt. Haar kut was steeds ontvankelijk voor mijn lul en zaad, steeds kon ik bij haar terecht om mijn zak leeg te schudden had ze me gezegd.

Agatha ging 's avonds nooit de deur uit dus ik vermoede dat ze al naar bed was gegaan. Ze durfde regelmatig eens een borrel te veel drinken. Eenmaal ik binnen was en de voordeur achter me gesloten had besteeg ik de trap naar de bovenverdieping om mijn sterk gezwollen ballen te gaan ledigen. Omdat wij enkel met ons tweetjes in het huis woonden deden we de deuren van onze appartementen nooit op nachtslot.

In het lichtschijnsel van de maan stapte ik verder naar haar slaapkamer waar ik haar luid snurkend aantrof. Ik ontdeed me van mijn kleding en kroop onder het dekbed. Agatha lag op haar zijkant en ik legde mijn arm over haar en zocht haar dikke mem. Ze stopte even met snurken toen ik de vleesmassa kneedde maar dan zette ze haar zaagwerk verder.

Ga maar gauw voor ik me niet meer in kan houden, zei hij. Ik pakte de autosleutels en liep naar de deur, veel plezier zei hij, dat zal best wel goed komen zei ik en trok de deur achter me dicht. In de auto voelde ik mijn kutje alweer vochtig worden, ik was er helemaal klaar voor. Toen ik op de zaak kwam zag ik dat Thijs er al was. Zo, dat ziet er spannend uit, zei hij toen ik mijn jasje uit deed. Ik maak het straks nog spannender zei ik, hoe bedoel je, je ging toch alleen maar voor het uitzicht.

Ik liep naar de keuken en trok daar mijn beha uit zodat mijn grote tieten lekker los in mijn blouse hingen. Koffie Thijs, riep ik en toen hij binnen kwam zag hij mijn beha die ik expres op tafel had gelegd. Jeetje, je ben echt ondeugend, ik ga voor het uitzicht en hij krijgt bij mij ook wat uitzicht zei ik lachend. Ik had beloofd om tegen een uur of tien boven te zijn, nou ik kan je vertellen dat ik er zin in had.

Toen het zover was zei Thijs je hoeft je niet te haasten ik red het wel en geniet ervan he. Ik liep langs de andere winkels en kwam bij de ingang van de appartementen, belde aan en toen de zoemer van de deur ging en ik naar de lift liep was ik toch behoorlijk nerveus. Ik stapte in de lift en stapte uit op de bovenste verdieping. Hij stond in de deuropening op me te wachten, ik stapte naar binnen en toen de deur achter me dicht viel wist ik dat er geen weg terug meer was, niet dat ik dat wilde, nee ik wilde maar een ding.

Ik liep naar het raam en keek over de hele stad en wat vind je van het uitzicht, zei Aaron, schitterend zei ik en ik voelde dat hij achter me kwam staan. Hij legde zijn handen op mijn schouders en ik leunde iets naar achteren. Ik voelde de warmte van zijn lichaam en mijn kutje was zo nat als een dweil.

Zijn handen gleden langzaam naar beneden langs mijn armen naar mijn heupen en hij duwde zijn onderlichaam tegen mijn kont aan. Ik voelde een dikke bobbel en kon mezelf haast niet meer beheersen. Toch wilde ik dat hij het initiatief nam, lang hoefde ik niet te wachten. Ik verlang naar je, zei Aaron hij kuste me in mijn nek en ik voelde zijn handen naar mijn tieten gaan.

De blouse die ik aan had maakte het hem erg makkelijk, een ruk aan de knoop en daar stond ik in mijn blote tieten voor het raam. Zijn grote handen kneedde mijn dikke tieten en hij trok lekker aan mijn stijve tepels. Je maakt me geil, zei ik, was je dat dan niet? Wat denk je, ik ben zo geil als boter, zei ik hem. Ik draaide me om en liet mijn hand over die dikke bult gaan, haal hem er maar uit zei Aaron.

Ik maakte zijn riem los en trok zijn broek naar beneden, een slip droeg hij niet en er kwam me toch een lul tevoorschijn, hij was pas half stijf, maar wat een ding. Precies wat ik wilde, dik en lang. Ik greep hem beet en begon er aan te sjorren, hij werd steeds dikker en ik wilde maar een ding, die dikke worst in mijn zeiknatte scheur, ik wilde naaien. Hij duwde zijn hete tong in mijn mond en trok mijn rokje omhoog, toen zijn vingers in mijn slipje gingen gleden zijn vingers vanzelf naar binnen, zo nat was ik.

Ik spreidde mijn benen en liet me heerlijk vingeren binnen enkele tellen kwam ik voor de eerste keer klaar, ik kreunde het uit. Ben je zo geil meisje, zei Aaron, kom maar mee dan ga ik je eens lekker naaien. Hij pakte mijn hand en trok me mee naar de slaapkamer. Ik wil dat je me lekker hard neemt, Aaron. Komt in orde geile meid, ik gooide mijn rok in een hoek en liet me met mijn benen wijd op bed vallen, trek die string maar van mijn reet schat, ik wil het ruw.

Hij kwam met die grote lul op me af en zei, je zegt het maar en met een ruk trok hij mijn string in tweeën. Hij pakte me bij mijn enkels duwde mijn benen helemaal omhoog en begon me met die lange tong te likken, ik lag te kronkelen van geiligheid en binnen een mum van tijd kwam ik voor de tweede keer gillend klaar.

Wijdbeens lag ik op het bed en ik voelde me zo lekker hoerig, hier had ik vaak over gefantaseerd, ik zag die grote stijve lul en zei tegen Aaron, ga je me lekker volspuiten schat. Ik doe alles wat jij wilt, je zegt het maar. Ik draaide me om en zei, ik wil dat je me achterlangs neemt, ik ging op mijn knieën zitten en ik voelde zijn handen op mijn kont.

Hij duwde zijn lijf tegen me aan en ik voelde die dikke worst tegen mijn kont, neuk me hard geile vent zei ik en ik voelde hoe hij zijn lul tegen mijn zeiknatte pruim aan duwde. Hij drukte zijn dikke eikel tegen mijn lippen en toen hij er een klein stukje in zat ramde hij in een keer de rest van die grote paal naar binnen, ik gilde het uit van geiligheid, wat een pik.

Hij pakte mijn dikke tieten en begon me heerlijk te naaien, hij draaide met die paal door mijn scheur en ik voelde het alweer komen. Naai me helemaal suf geile beer, riep ik. Hij trok aan mijn tepels en zei, je houdt van lekker ruw he, nou je zal het krijgen ook. Ik naai je helemaal gek, geile teef riep hij, ja doe maar zei ik, ik wil dat je alles met me doet.

En weer gilde ik het uit, ik voelde dat hij ging komen en zei, spuit die geile pruim maar lekker vol. En na een paar stoten voelde ik het zaad mijn kut in spatten de een na de andere straal voelde ik komen, Jezus wat werd ik lekker gepakt zeg. Ik voelde me flink afgenaaid en toen hij zijn lul eruit trok, voelde ik het warme zaad uit mijn kut lopen.

Ik draaide me om en liet me languit op het bed ploffen. Wijdbeens lag ik op het bed, Aaron zat voor me en keek hoe zijn geile zaad uit mijn pruim liep. Hij bukte voorover en kuste mijn tieten, dit was lekker zeg, wat ben jij een lekker geil wijfje zeg, ik hoop dat we dit nog veel vaker gaan beleven. Nou wat mij betreft, geen probleem zei ik, ik heb er van genoten. Hij stond op en ik zag zijn grote lul glimmen van mijn kutgeil, lekkere pik heb je schat, je bent nog lang niet van me af.

Eindelijk was mijn fantasie werkelijkheid geworden. Ik stond op en ik voelde hoe het zaad langs mijn benen liep. Ik had nu geen slipje meer, die lag ergens kapot gescheurd in een hoek, dus ik liep in mijn blote reet naar hem toe, drukte mezelf nog even lekker tegen dat geile lijf aan en zei, jammer dat ik nog moet werken vandaag.

Laten we nog even wat drinken voor je je weer aankleed zei Aaron, oké zei ik en ging zitten. Mijn kut dreef van mijn sappen en het zaad dat er door die geile vent in was gespoten.

Wil je niet even douchen, zei Aaron. Nee schat zei ik, ik vindt het geil om me zo aan te kleden. Dus je gaat zo naar de zaak en naar huis, zei Aaron.

Ik vertelde hem dat ik dat juist erg geil vond, ik ga zo naar huis met jouw opgedroogde zaad tussen mijn benen. Zal je man leuk vinden, zei Aaron. Ik had hem nog niet verteld dat hij daar juist erg op kickte, dus dat besloot ik gelijk maar te doen.

We gingen zitten en ik vertelde alles over onze fantasieën, zo zei hij, dus je man weet hier van. Ja zei ik, hij vindt het super geil, dus reken maar dat ik vanavond nog flink genaaid wordt.

Spannend, zei hij vertel nog eens wat meer over je fantasieën. Ik zag die dikke lul van hem verstijven, volgens mij vond hij het ook wel erg opwindend en och, wat voelde ik me weer geil worden. Ik zei dat het me geil leek om het eens met twee mannen te doen, het maakte me nu allemaal niets meer uit, ik voelde me ontspannen bij hem en wilde er nu ook alles uithalen.

Je bent echt een lekker geil sletje, zei hij als je dat zo graag wil dan kan ik wel wat regelen. Nou ik ken wel iemand die hier voor in is, ik kreeg de krampen in mijn kut toen hij me aankeek. Wat vindt je ervan, zei Aaron. Is het net zo’n lekkere vent als jij? Ik denk dat hij je wel zal bevallen, het is iemand die ik erg goed ken, een Antilliaan wat steviger dan ik en zeer goed bedeeld, als je begrijpt wat ik bedoel.

Regel het maar zei ik en terwijl ik dat zei liep ik naar hem toe en ging op mijn knieën voor hem zitten keek hem aan en zei, jullie mogen alles met me doen, man wat wordt ik hier geil van. Ik pakte zijn pik en zei, ik wil dat je in mijn mond klaar komt, met mijn tong likte ik over die grote zwarte eikel en duwde hem in het spleetje, binnen een mum was hij zo hard als een spijker.

Ik begon aan die dikke zwarte staaf te lebberen. Keihard was die, ik kon maar een klein deel in mijn mond krijgen maar ik likte als een gek langs die grote dikke eikel en even later voelde ik hem spannen. Ik ga je volspuiten geile teef zei hij, ik gromde wat en bleef doorlikken, opeens voelde ik het komen, schokkend voelde ik hoe hij zijn pik in me leeg spoot. Heerlijk vond ik het, ik slurpte echt alles naar binnen, geen druppel wilde ik er van missen en toen hij zich helemaal in me leeggespoten had, likte ik zijn hele lul schoon.

Mijn werkdag was wel heel speciaal begonnen, ik zei dat ik nu naar de winkel moest en ik gaf hem nog een geile tongzoen, zodat hij zijn eigen sperma kon proeven. Laat me niet te lang wachten, hier heb je mijn nummer, ik vind het spannend als je me thuis belt. Als mijn man opneemt hang dan niet op maar vraag gewoon naar mij, lekker spannend, ik wil nog een hoop ondeugende dingen met jullie doen.

Hij trok me nadat ik mijn rokje aan had gedaan nog even lekker tegen zich aan en daar ging ik. Heerlijk doorgenaaid en in mijn blote kont stapte ik in de lift en even later liep ik naar de winkel.

Ik voelde me geweldig en een beetje in de wolken, liep ik de winkel binnen. Thijs was met een klant bezig, maar ik zag hem naar me kijken en glimlachen, die zou me zo wel het hemd van mijn lijf vragen en eigenlijk vond ik het ook wel spannend om hem alles te vertellen.

Ik liep naar de keuken, keek in de spiegel en daar zag ik een vrouw waaraan je kon zien dat ze flink had genoten. Ik was nu wel toe aan koffie, want door al dat geneuk was dat er niet van gekomen. Ik zag dat Thijs klaar was met zijn klant en naar de keuken kwam. Meid wat zie jij er uit, wat heb je allemaal uitgespookt, je ruikt zelfs naar seks. Ga zitten dan vertel ik je alles. En toen ik dat had gedaan, zag ik dat hij een kleur had gekregen van opwinding.

Ik wist niet dat jij zo’n geile tante was, zei hij, jeetje. Ik voelde me lekker en voldaan en ineens bedacht ik me dat ik hier zonder slipje zat. Thijs, wil je wat voor me doen, vroeg ik, natuurlijk zei hij. In de strijd is mijn string gesneuveld, wil jij er een voor mij gaan halen, zoek maar een lekker sexy dingetje voor me uit. Je gaat me toch niet vertellen dat je hier in je blote kont zit he, ja zei ik, maar dat wil jij toch niet zien, zei ik lachend.

Nou ik wil het juist wel zien, eraan zitten zal ik heus niet. Ik stond op en langzaam trok ik het toch al korte rokje omhoog. Nou, hij heeft je flink te pakken gehad zeg, ik zie allemaal opgedroogd sperma. Klopt zei ik, heb ik laten zitten voor David. Ga jij nou maar een string voor me halen, want straks krijg ik nog klanten als jij er niet bent.

.

Gratis lesbo geile nuru massage


geile pruim kut dicht naaien

Ik had helemaal geen zin in koffie maar wel in dat lekker uitziend wijfje. An voldeed aan hetgeen ik haar bevolen had. Ik hield haar nog stevig tegen de muur aangedrukt en graaide met mijn hand onder de badhanddoek. Hetgeen ik had verwacht was dat ze geen slipje droeg. Ik voelde een paar kale glibberige schaamlippen en krulde mijn middelvinger naar binnen. Mijn stijve lul in haar kutje boren dat wilde ik en terwijl ik haar nog steeds tegen de muur gedrukt hield maakte ik mijn broek los en schoof ze gelijk met mijn short omlaag tot beiden op mijn schoenen zakten.

An trok haar been omhoog en ik greep haar in de knieholte. Heftig begon ik haar te rammen, al vlug werd de hal gevuld met soppende geluiden die haar sappige kutje produceerden. Meteen haalde ik mijn lul uit haar en liet haar been zakken. Mijn schoenen schopte ik uit en stapte uit mijn broeken. An die zich omgekeerd had keek naar mijn kromme lul die tegen mijn buik stond te kloppen.

Ze greep hem vast, gaf er een paar rukjes aan en liet hem dan terug tegen mijn buik knallen. Op kousen volgde ik haar. An had een iets molliger kontje dan haar dochter maar het mocht best gezien worden. De slaapkamer gaf uitzicht op de luchthaven van Deurne Antwerp Airport. Er hingen geen gordijnen aan de grote glazen schuiframen. Dat hoefde ook niet want er stonden geen andere gebouwen in het gezichtsveld. Misschien dat ze vanuit de controletoren met een verrekijker zouden kunnen binnen zien maar daar bleek An geen problemen mee te hebben.

An bukte zich voorover om het dekbed weg te rollen en daardoor kreeg ik de lichtbruine lipjes van haar kutje te zien. In de kamerhoge brede spiegeldeur van de slaapkamerkast kon je zien hoe An haar borsten over en weer slingerden maar ook hoe mijn blinkende lul telkenmale in haar lichaam verdween. Enkele hele diepe stoten waarbij mijn eikel tegen haar baarmoeder botste deden haar klaarkomen en enkele tellen later had ze weer een orgasme.

Het sap liep van haar billen en drong rond haar voeten in het witte kamerbreed tapijt. Diep in haar buikje geworteld schokte ik tegen haar kontje. Zeven keer grierde er een flinke kwak sperma door mijn pisbuis en enkele tellen later glibberde mijn slap wordende lul uit haar kutje. Meteen zette An zich recht en hield een hand onder haar kutje. An stapte de kamer uit en ik volgde haar.

In de badkamer ging ze op het toilet zitten en ik hoorde haar plassen. Ik begreep dat ik moest gaan dus stapte ik naar haar hal waar ik mijn kleren gedumpt had. De deur achter me viel in het slot. An was enkele keren klaargekomen en in mijn ballen was alweer plaats voor vers zaad.

Nadat ik het gebouw verlaten had ging ik tevreden en voldaan boodschappen doen. Die avond moest ik op verplaatsing gaan biljarten. Een saaie kroeg waar geen enkele vrouw aanwezig was buiten de waardin.

Na mijn laatste match dronk ik nog een paar pinten aan de toog. Ik mijmerde wat en de herinnering aan de neukpartijen met de mooie Lindy en haar al even mooie moeder An maakte me bronstig. Ik dronk mijn biertje leeg, betaalde en vertrok naar mijn stamkroeg.

Meestal waren daar wel enkele neukbare vrouwen aanwezig maar het zat me niet mee. Het was al na middernacht toen ik de kroeg binnenstapte. Twee mannen stonden er nog aan de toog. Om nog naar andere kroegen te gaan daar had ik geen zin in dus na dat biertje stapte ik maar naar huis.

Er brandde geen licht meer op het appartement boven het mijne. Ik verhuurde het aan een achtenzestigjarige weduwe. Agatha was een bereidwillige nog seksueel actieve vrouw. Vele malen had ik haar al geneukt. Haar kut was steeds ontvankelijk voor mijn lul en zaad, steeds kon ik bij haar terecht om mijn zak leeg te schudden had ze me gezegd.

Agatha ging 's avonds nooit de deur uit dus ik vermoede dat ze al naar bed was gegaan. Ze durfde regelmatig eens een borrel te veel drinken. Eenmaal ik binnen was en de voordeur achter me gesloten had besteeg ik de trap naar de bovenverdieping om mijn sterk gezwollen ballen te gaan ledigen.

Omdat wij enkel met ons tweetjes in het huis woonden deden we de deuren van onze appartementen nooit op nachtslot. In het lichtschijnsel van de maan stapte ik verder naar haar slaapkamer waar ik haar luid snurkend aantrof. Ik ontdeed me van mijn kleding en kroop onder het dekbed. Agatha lag op haar zijkant en ik legde mijn arm over haar en zocht haar dikke mem. Ze stopte even met snurken toen ik de vleesmassa kneedde maar dan zette ze haar zaagwerk verder.

Ga maar gauw voor ik me niet meer in kan houden, zei hij. Ik pakte de autosleutels en liep naar de deur, veel plezier zei hij, dat zal best wel goed komen zei ik en trok de deur achter me dicht.

In de auto voelde ik mijn kutje alweer vochtig worden, ik was er helemaal klaar voor. Toen ik op de zaak kwam zag ik dat Thijs er al was. Zo, dat ziet er spannend uit, zei hij toen ik mijn jasje uit deed. Ik maak het straks nog spannender zei ik, hoe bedoel je, je ging toch alleen maar voor het uitzicht.

Ik liep naar de keuken en trok daar mijn beha uit zodat mijn grote tieten lekker los in mijn blouse hingen. Koffie Thijs, riep ik en toen hij binnen kwam zag hij mijn beha die ik expres op tafel had gelegd.

Jeetje, je ben echt ondeugend, ik ga voor het uitzicht en hij krijgt bij mij ook wat uitzicht zei ik lachend. Ik had beloofd om tegen een uur of tien boven te zijn, nou ik kan je vertellen dat ik er zin in had.

Toen het zover was zei Thijs je hoeft je niet te haasten ik red het wel en geniet ervan he. Ik liep langs de andere winkels en kwam bij de ingang van de appartementen, belde aan en toen de zoemer van de deur ging en ik naar de lift liep was ik toch behoorlijk nerveus.

Ik stapte in de lift en stapte uit op de bovenste verdieping. Hij stond in de deuropening op me te wachten, ik stapte naar binnen en toen de deur achter me dicht viel wist ik dat er geen weg terug meer was, niet dat ik dat wilde, nee ik wilde maar een ding. Ik liep naar het raam en keek over de hele stad en wat vind je van het uitzicht, zei Aaron, schitterend zei ik en ik voelde dat hij achter me kwam staan.

Hij legde zijn handen op mijn schouders en ik leunde iets naar achteren. Ik voelde de warmte van zijn lichaam en mijn kutje was zo nat als een dweil. Zijn handen gleden langzaam naar beneden langs mijn armen naar mijn heupen en hij duwde zijn onderlichaam tegen mijn kont aan. Ik voelde een dikke bobbel en kon mezelf haast niet meer beheersen.

Toch wilde ik dat hij het initiatief nam, lang hoefde ik niet te wachten. Ik verlang naar je, zei Aaron hij kuste me in mijn nek en ik voelde zijn handen naar mijn tieten gaan. De blouse die ik aan had maakte het hem erg makkelijk, een ruk aan de knoop en daar stond ik in mijn blote tieten voor het raam.

Zijn grote handen kneedde mijn dikke tieten en hij trok lekker aan mijn stijve tepels. Je maakt me geil, zei ik, was je dat dan niet? Wat denk je, ik ben zo geil als boter, zei ik hem. Ik draaide me om en liet mijn hand over die dikke bult gaan, haal hem er maar uit zei Aaron. Ik maakte zijn riem los en trok zijn broek naar beneden, een slip droeg hij niet en er kwam me toch een lul tevoorschijn, hij was pas half stijf, maar wat een ding. Precies wat ik wilde, dik en lang.

Ik greep hem beet en begon er aan te sjorren, hij werd steeds dikker en ik wilde maar een ding, die dikke worst in mijn zeiknatte scheur, ik wilde naaien. Hij duwde zijn hete tong in mijn mond en trok mijn rokje omhoog, toen zijn vingers in mijn slipje gingen gleden zijn vingers vanzelf naar binnen, zo nat was ik.

Ik spreidde mijn benen en liet me heerlijk vingeren binnen enkele tellen kwam ik voor de eerste keer klaar, ik kreunde het uit. Ben je zo geil meisje, zei Aaron, kom maar mee dan ga ik je eens lekker naaien. Hij pakte mijn hand en trok me mee naar de slaapkamer. Ik wil dat je me lekker hard neemt, Aaron.

Komt in orde geile meid, ik gooide mijn rok in een hoek en liet me met mijn benen wijd op bed vallen, trek die string maar van mijn reet schat, ik wil het ruw.

Hij kwam met die grote lul op me af en zei, je zegt het maar en met een ruk trok hij mijn string in tweeën. Hij pakte me bij mijn enkels duwde mijn benen helemaal omhoog en begon me met die lange tong te likken, ik lag te kronkelen van geiligheid en binnen een mum van tijd kwam ik voor de tweede keer gillend klaar. Wijdbeens lag ik op het bed en ik voelde me zo lekker hoerig, hier had ik vaak over gefantaseerd, ik zag die grote stijve lul en zei tegen Aaron, ga je me lekker volspuiten schat.

Ik doe alles wat jij wilt, je zegt het maar. Ik draaide me om en zei, ik wil dat je me achterlangs neemt, ik ging op mijn knieën zitten en ik voelde zijn handen op mijn kont. Hij duwde zijn lijf tegen me aan en ik voelde die dikke worst tegen mijn kont, neuk me hard geile vent zei ik en ik voelde hoe hij zijn lul tegen mijn zeiknatte pruim aan duwde. Hij drukte zijn dikke eikel tegen mijn lippen en toen hij er een klein stukje in zat ramde hij in een keer de rest van die grote paal naar binnen, ik gilde het uit van geiligheid, wat een pik.

Hij pakte mijn dikke tieten en begon me heerlijk te naaien, hij draaide met die paal door mijn scheur en ik voelde het alweer komen. Naai me helemaal suf geile beer, riep ik. Hij trok aan mijn tepels en zei, je houdt van lekker ruw he, nou je zal het krijgen ook.

Ik naai je helemaal gek, geile teef riep hij, ja doe maar zei ik, ik wil dat je alles met me doet. En weer gilde ik het uit, ik voelde dat hij ging komen en zei, spuit die geile pruim maar lekker vol. En na een paar stoten voelde ik het zaad mijn kut in spatten de een na de andere straal voelde ik komen, Jezus wat werd ik lekker gepakt zeg. Ik voelde me flink afgenaaid en toen hij zijn lul eruit trok, voelde ik het warme zaad uit mijn kut lopen.

Ik draaide me om en liet me languit op het bed ploffen. Wijdbeens lag ik op het bed, Aaron zat voor me en keek hoe zijn geile zaad uit mijn pruim liep. Hij bukte voorover en kuste mijn tieten, dit was lekker zeg, wat ben jij een lekker geil wijfje zeg, ik hoop dat we dit nog veel vaker gaan beleven.

Nou wat mij betreft, geen probleem zei ik, ik heb er van genoten. Hij stond op en ik zag zijn grote lul glimmen van mijn kutgeil, lekkere pik heb je schat, je bent nog lang niet van me af.

Eindelijk was mijn fantasie werkelijkheid geworden. Ik stond op en ik voelde hoe het zaad langs mijn benen liep. Ik had nu geen slipje meer, die lag ergens kapot gescheurd in een hoek, dus ik liep in mijn blote reet naar hem toe, drukte mezelf nog even lekker tegen dat geile lijf aan en zei, jammer dat ik nog moet werken vandaag.

Laten we nog even wat drinken voor je je weer aankleed zei Aaron, oké zei ik en ging zitten. Mijn kut dreef van mijn sappen en het zaad dat er door die geile vent in was gespoten. Wil je niet even douchen, zei Aaron. Nee schat zei ik, ik vindt het geil om me zo aan te kleden. Dus je gaat zo naar de zaak en naar huis, zei Aaron. Ik vertelde hem dat ik dat juist erg geil vond, ik ga zo naar huis met jouw opgedroogde zaad tussen mijn benen. Zal je man leuk vinden, zei Aaron.

Ik had hem nog niet verteld dat hij daar juist erg op kickte, dus dat besloot ik gelijk maar te doen. We gingen zitten en ik vertelde alles over onze fantasieën, zo zei hij, dus je man weet hier van.

Ja zei ik, hij vindt het super geil, dus reken maar dat ik vanavond nog flink genaaid wordt. Spannend, zei hij vertel nog eens wat meer over je fantasieën. Ik zag die dikke lul van hem verstijven, volgens mij vond hij het ook wel erg opwindend en och, wat voelde ik me weer geil worden. Ik zei dat het me geil leek om het eens met twee mannen te doen, het maakte me nu allemaal niets meer uit, ik voelde me ontspannen bij hem en wilde er nu ook alles uithalen. Je bent echt een lekker geil sletje, zei hij als je dat zo graag wil dan kan ik wel wat regelen.

Nou ik ken wel iemand die hier voor in is, ik kreeg de krampen in mijn kut toen hij me aankeek. Wat vindt je ervan, zei Aaron. Is het net zo’n lekkere vent als jij? Ik denk dat hij je wel zal bevallen, het is iemand die ik erg goed ken, een Antilliaan wat steviger dan ik en zeer goed bedeeld, als je begrijpt wat ik bedoel.

Regel het maar zei ik en terwijl ik dat zei liep ik naar hem toe en ging op mijn knieën voor hem zitten keek hem aan en zei, jullie mogen alles met me doen, man wat wordt ik hier geil van. Ik pakte zijn pik en zei, ik wil dat je in mijn mond klaar komt, met mijn tong likte ik over die grote zwarte eikel en duwde hem in het spleetje, binnen een mum was hij zo hard als een spijker.

Ik begon aan die dikke zwarte staaf te lebberen. Keihard was die, ik kon maar een klein deel in mijn mond krijgen maar ik likte als een gek langs die grote dikke eikel en even later voelde ik hem spannen. Ik ga je volspuiten geile teef zei hij, ik gromde wat en bleef doorlikken, opeens voelde ik het komen, schokkend voelde ik hoe hij zijn pik in me leeg spoot.

Heerlijk vond ik het, ik slurpte echt alles naar binnen, geen druppel wilde ik er van missen en toen hij zich helemaal in me leeggespoten had, likte ik zijn hele lul schoon. Mijn werkdag was wel heel speciaal begonnen, ik zei dat ik nu naar de winkel moest en ik gaf hem nog een geile tongzoen, zodat hij zijn eigen sperma kon proeven. Laat me niet te lang wachten, hier heb je mijn nummer, ik vind het spannend als je me thuis belt.

Als mijn man opneemt hang dan niet op maar vraag gewoon naar mij, lekker spannend, ik wil nog een hoop ondeugende dingen met jullie doen. Hij trok me nadat ik mijn rokje aan had gedaan nog even lekker tegen zich aan en daar ging ik. Heerlijk doorgenaaid en in mijn blote kont stapte ik in de lift en even later liep ik naar de winkel. Ik voelde me geweldig en een beetje in de wolken, liep ik de winkel binnen. Thijs was met een klant bezig, maar ik zag hem naar me kijken en glimlachen, die zou me zo wel het hemd van mijn lijf vragen en eigenlijk vond ik het ook wel spannend om hem alles te vertellen.

Ik liep naar de keuken, keek in de spiegel en daar zag ik een vrouw waaraan je kon zien dat ze flink had genoten. Ik was nu wel toe aan koffie, want door al dat geneuk was dat er niet van gekomen. Ik zag dat Thijs klaar was met zijn klant en naar de keuken kwam. Meid wat zie jij er uit, wat heb je allemaal uitgespookt, je ruikt zelfs naar seks.

Ga zitten dan vertel ik je alles. En toen ik dat had gedaan, zag ik dat hij een kleur had gekregen van opwinding. Ik wist niet dat jij zo’n geile tante was, zei hij, jeetje. Ik voelde me lekker en voldaan en ineens bedacht ik me dat ik hier zonder slipje zat.

Thijs, wil je wat voor me doen, vroeg ik, natuurlijk zei hij. In de strijd is mijn string gesneuveld, wil jij er een voor mij gaan halen, zoek maar een lekker sexy dingetje voor me uit. Je gaat me toch niet vertellen dat je hier in je blote kont zit he, ja zei ik, maar dat wil jij toch niet zien, zei ik lachend. Nou ik wil het juist wel zien, eraan zitten zal ik heus niet. Ik stond op en langzaam trok ik het toch al korte rokje omhoog.

Nou, hij heeft je flink te pakken gehad zeg, ik zie allemaal opgedroogd sperma. Klopt zei ik, heb ik laten zitten voor David. Ga jij nou maar een string voor me halen, want straks krijg ik nog klanten als jij er niet bent.

.

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Ik voelde de spanning tussen ons, onder de tafel voelde ik zijn been tegen mijn been aan, ik wilde meer en besloot het risico te nemen en drukte mijn been wat strakker tegen hem aan.

Hij keek me aan en zei, je moet eens een keer boven komen kijken, dan laat ik je genieten van het mooie uitzicht over de stad. Lijkt me gezellig, morgen werk ik, dus wat mij betreft. Oké zei hij en gaf me zijn huisnummer. Jezus wat was ik geil zeg, ik kon haast niet wachten tot morgen. Op dat moment kwam Thijs naar achteren en Aaron stond op en zei dat hij graag nog eens koffie kwam drinken. Toen hij de winkel uit was zei Thijs, vertel op, wat ben jij van plan.

Thijs, ik ga je in vertrouwen nemen zei ik en vertelde hem van onze fantasie. Toen ik hem alles had verteld zag ik hem kleuren, jeetje zeg wat spannend, ik word er zelf ook opgewonden van. Maakt me niet uit zei ik, ik ben blij dat ik het je heb verteld ik zal David ook vertellen dat je er van weet, die vind dat wel spannend.

Je vertelt me wel alles he, zei hij. Als jij daar opgewonden van word, oké. We raakten er niet over uitgepraat en toen ik aan het einde van de dag naar huis reed kon ik het niet nalaten om mijn hand in mijn slipje te steken, ik dreef letterlijk, heerlijk.

Toen David s’avonds thuis kwam en ik het hem allemaal vertelde stak hij gelijk zijn hand in mijn slipje en ook hij voelde dat het sap langs mijn benen liep. David, ik laat me helemaal af naaien, vindt je dat spannend? En of zei hij, hij mag je helemaal suf neuken als ik daarna maar lekker in die gebruikte kut van je mag, heerlijk. We spraken af, hoe geil we ook waren, we zouden die avond niet neuken, de nacht was dan ook erg onrustig allerlei geile gedachten gingen er door me heen.

Ik was vroeger op dan normaal douchte me extra lang en moest me inhouden toen ik de sproeier op mijn hete pruim zette, ik zou spontaan zijn klaargekomen. Ik zocht iets spannends uit, een wikkelblouse met een korte strakke rok, een supersexy zwart stringetje. Mijn beha besloot ik maar voor te doen, tenslotte kon ik die altijd in de zaak laten.

David was ook op en zag hoe ik mezelf “prepareerde”, zo te zien heb je er flink zin in. Wat denk je zei ik, ik ben zo geil als boter, jij niet dan? Ga maar gauw voor ik me niet meer in kan houden, zei hij. Ik pakte de autosleutels en liep naar de deur, veel plezier zei hij, dat zal best wel goed komen zei ik en trok de deur achter me dicht. In de auto voelde ik mijn kutje alweer vochtig worden, ik was er helemaal klaar voor. Toen ik op de zaak kwam zag ik dat Thijs er al was.

Zo, dat ziet er spannend uit, zei hij toen ik mijn jasje uit deed. Ik maak het straks nog spannender zei ik, hoe bedoel je, je ging toch alleen maar voor het uitzicht. Ik liep naar de keuken en trok daar mijn beha uit zodat mijn grote tieten lekker los in mijn blouse hingen.

Koffie Thijs, riep ik en toen hij binnen kwam zag hij mijn beha die ik expres op tafel had gelegd. Jeetje, je ben echt ondeugend, ik ga voor het uitzicht en hij krijgt bij mij ook wat uitzicht zei ik lachend. Ik had beloofd om tegen een uur of tien boven te zijn, nou ik kan je vertellen dat ik er zin in had.

Toen het zover was zei Thijs je hoeft je niet te haasten ik red het wel en geniet ervan he. Ik liep langs de andere winkels en kwam bij de ingang van de appartementen, belde aan en toen de zoemer van de deur ging en ik naar de lift liep was ik toch behoorlijk nerveus. Ik stapte in de lift en stapte uit op de bovenste verdieping.

Hij stond in de deuropening op me te wachten, ik stapte naar binnen en toen de deur achter me dicht viel wist ik dat er geen weg terug meer was, niet dat ik dat wilde, nee ik wilde maar een ding. Ik liep naar het raam en keek over de hele stad en wat vind je van het uitzicht, zei Aaron, schitterend zei ik en ik voelde dat hij achter me kwam staan. Hij legde zijn handen op mijn schouders en ik leunde iets naar achteren. Ik voelde de warmte van zijn lichaam en mijn kutje was zo nat als een dweil.

Zijn handen gleden langzaam naar beneden langs mijn armen naar mijn heupen en hij duwde zijn onderlichaam tegen mijn kont aan. Ik voelde een dikke bobbel en kon mezelf haast niet meer beheersen. Toch wilde ik dat hij het initiatief nam, lang hoefde ik niet te wachten.

Ik verlang naar je, zei Aaron hij kuste me in mijn nek en ik voelde zijn handen naar mijn tieten gaan. De blouse die ik aan had maakte het hem erg makkelijk, een ruk aan de knoop en daar stond ik in mijn blote tieten voor het raam.

Zijn grote handen kneedde mijn dikke tieten en hij trok lekker aan mijn stijve tepels. Je maakt me geil, zei ik, was je dat dan niet? Wat denk je, ik ben zo geil als boter, zei ik hem. Ik draaide me om en liet mijn hand over die dikke bult gaan, haal hem er maar uit zei Aaron. Ik maakte zijn riem los en trok zijn broek naar beneden, een slip droeg hij niet en er kwam me toch een lul tevoorschijn, hij was pas half stijf, maar wat een ding.

Precies wat ik wilde, dik en lang. Ik greep hem beet en begon er aan te sjorren, hij werd steeds dikker en ik wilde maar een ding, die dikke worst in mijn zeiknatte scheur, ik wilde naaien. Hij duwde zijn hete tong in mijn mond en trok mijn rokje omhoog, toen zijn vingers in mijn slipje gingen gleden zijn vingers vanzelf naar binnen, zo nat was ik. Ik spreidde mijn benen en liet me heerlijk vingeren binnen enkele tellen kwam ik voor de eerste keer klaar, ik kreunde het uit.

Ben je zo geil meisje, zei Aaron, kom maar mee dan ga ik je eens lekker naaien. Hij pakte mijn hand en trok me mee naar de slaapkamer. Ik wil dat je me lekker hard neemt, Aaron. Komt in orde geile meid, ik gooide mijn rok in een hoek en liet me met mijn benen wijd op bed vallen, trek die string maar van mijn reet schat, ik wil het ruw. Hij kwam met die grote lul op me af en zei, je zegt het maar en met een ruk trok hij mijn string in tweeën.

Hij pakte me bij mijn enkels duwde mijn benen helemaal omhoog en begon me met die lange tong te likken, ik lag te kronkelen van geiligheid en binnen een mum van tijd kwam ik voor de tweede keer gillend klaar.

Wijdbeens lag ik op het bed en ik voelde me zo lekker hoerig, hier had ik vaak over gefantaseerd, ik zag die grote stijve lul en zei tegen Aaron, ga je me lekker volspuiten schat. Ik doe alles wat jij wilt, je zegt het maar. Ik draaide me om en zei, ik wil dat je me achterlangs neemt, ik ging op mijn knieën zitten en ik voelde zijn handen op mijn kont.

Hij duwde zijn lijf tegen me aan en ik voelde die dikke worst tegen mijn kont, neuk me hard geile vent zei ik en ik voelde hoe hij zijn lul tegen mijn zeiknatte pruim aan duwde. Hij drukte zijn dikke eikel tegen mijn lippen en toen hij er een klein stukje in zat ramde hij in een keer de rest van die grote paal naar binnen, ik gilde het uit van geiligheid, wat een pik.

Hij pakte mijn dikke tieten en begon me heerlijk te naaien, hij draaide met die paal door mijn scheur en ik voelde het alweer komen. Naai me helemaal suf geile beer, riep ik.

Hij trok aan mijn tepels en zei, je houdt van lekker ruw he, nou je zal het krijgen ook. Ik naai je helemaal gek, geile teef riep hij, ja doe maar zei ik, ik wil dat je alles met me doet. En weer gilde ik het uit, ik voelde dat hij ging komen en zei, spuit die geile pruim maar lekker vol. En na een paar stoten voelde ik het zaad mijn kut in spatten de een na de andere straal voelde ik komen, Jezus wat werd ik lekker gepakt zeg. Ik voelde me flink afgenaaid en toen hij zijn lul eruit trok, voelde ik het warme zaad uit mijn kut lopen.

Ik draaide me om en liet me languit op het bed ploffen. Wijdbeens lag ik op het bed, Aaron zat voor me en keek hoe zijn geile zaad uit mijn pruim liep. Hij bukte voorover en kuste mijn tieten, dit was lekker zeg, wat ben jij een lekker geil wijfje zeg, ik hoop dat we dit nog veel vaker gaan beleven.

Nou wat mij betreft, geen probleem zei ik, ik heb er van genoten. Hij stond op en ik zag zijn grote lul glimmen van mijn kutgeil, lekkere pik heb je schat, je bent nog lang niet van me af. Eindelijk was mijn fantasie werkelijkheid geworden. Ik stond op en ik voelde hoe het zaad langs mijn benen liep. Ik had nu geen slipje meer, die lag ergens kapot gescheurd in een hoek, dus ik liep in mijn blote reet naar hem toe, drukte mezelf nog even lekker tegen dat geile lijf aan en zei, jammer dat ik nog moet werken vandaag.

Laten we nog even wat drinken voor je je weer aankleed zei Aaron, oké zei ik en ging zitten. Mijn kut dreef van mijn sappen en het zaad dat er door die geile vent in was gespoten. Wil je niet even douchen, zei Aaron.

Nee schat zei ik, ik vindt het geil om me zo aan te kleden. Dus je gaat zo naar de zaak en naar huis, zei Aaron. Ik vertelde hem dat ik dat juist erg geil vond, ik ga zo naar huis met jouw opgedroogde zaad tussen mijn benen. Zal je man leuk vinden, zei Aaron. Ik had hem nog niet verteld dat hij daar juist erg op kickte, dus dat besloot ik gelijk maar te doen. We gingen zitten en ik vertelde alles over onze fantasieën, zo zei hij, dus je man weet hier van. Ja zei ik, hij vindt het super geil, dus reken maar dat ik vanavond nog flink genaaid wordt.

Spannend, zei hij vertel nog eens wat meer over je fantasieën. Ik zag die dikke lul van hem verstijven, volgens mij vond hij het ook wel erg opwindend en och, wat voelde ik me weer geil worden. Ik zei dat het me geil leek om het eens met twee mannen te doen, het maakte me nu allemaal niets meer uit, ik voelde me ontspannen bij hem en wilde er nu ook alles uithalen.

Je bent echt een lekker geil sletje, zei hij als je dat zo graag wil dan kan ik wel wat regelen. Nou ik ken wel iemand die hier voor in is, ik kreeg de krampen in mijn kut toen hij me aankeek. Wat vindt je ervan, zei Aaron. Is het net zo’n lekkere vent als jij? Ik denk dat hij je wel zal bevallen, het is iemand die ik erg goed ken, een Antilliaan wat steviger dan ik en zeer goed bedeeld, als je begrijpt wat ik bedoel. Regel het maar zei ik en terwijl ik dat zei liep ik naar hem toe en ging op mijn knieën voor hem zitten keek hem aan en zei, jullie mogen alles met me doen, man wat wordt ik hier geil van.

Ik pakte zijn pik en zei, ik wil dat je in mijn mond klaar komt, met mijn tong likte ik over die grote zwarte eikel en duwde hem in het spleetje, binnen een mum was hij zo hard als een spijker. Ik begon aan die dikke zwarte staaf te lebberen. Keihard was die, ik kon maar een klein deel in mijn mond krijgen maar ik likte als een gek langs die grote dikke eikel en even later voelde ik hem spannen.

Ik ga je volspuiten geile teef zei hij, ik gromde wat en bleef doorlikken, opeens voelde ik het komen, schokkend voelde ik hoe hij zijn pik in me leeg spoot. Heerlijk vond ik het, ik slurpte echt alles naar binnen, geen druppel wilde ik er van missen en toen hij zich helemaal in me leeggespoten had, likte ik zijn hele lul schoon. Mijn werkdag was wel heel speciaal begonnen, ik zei dat ik nu naar de winkel moest en ik gaf hem nog een geile tongzoen, zodat hij zijn eigen sperma kon proeven.Pijp sletjes boerensex

  • Sexe régulier, mais sans responsabilité.
  • 129
  • 401