Homos sex met de kerstman

homos sex met de kerstman

.

Zweet kut prive ontvangst purmerend

Met z'n allen naar het Spoorwegmuseum in Utrecht is al een feest op zich, maar deze zomer doen ze er tien dagen lang nog een schepje bovenop met 'Het leukste reisje van Nederland. Een afbeelding van twee mannen met een ontbloot bovenlijf in een intieme pose is door Facebook verwijderd van de pagina van PvdA Groningen, die het bericht afgelopen zondag plaatste.

En dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Zo zetten we iedere week tien dingen op een rij die voor elke gay hartstikke herkenbaar zijn.

Absoluut, maar ook het oog wordt verwend tijdens deze talentenjacht. Dit weekend kun je er op Instagram achterkomen wat hij zoal doet in het weekend. Maar de rompslomp eromheen model? Pff, laat maar besteden we liever uit. Arval Private Lease is er een kei in en ze vinden het nog leuk ook. De schooldirecteur van een basisschool in Hengelo heeft gisteren besloten om de rol van een homostel in de eindmusical te schrappen. Maar daar zijn sommige ouders het niet mee eens.

De Syrische Hazem vluchtte weg uit zijn geboortestad Aleppo - niet alleen vanwege de oorlog, ook omdat hij gay is. Niet alleen vanwege de oorlog. Ook omdat hij homoseksueel is. Het is ruim een maand na de onthullingen rondom Dotans nepprofielen, maar opnieuw is de zanger veelbesproken. Ditmaal door een interview met zijn moeder. In het Belgische Schaarbeek zijn maandag twee mannen slachtoffer geworden van anti-homogeweld.

Dat schrijft het stel in een emotioneel bericht op Facebook, dat het internet over gaat. Hij maakt zich dan ook zorgen om de homo-emancipatie in ons land. De festival-keuze is altijd reuze in de zomer, maar Milkshake Festival moet je zéker niet overslaan. Want naast fijne beats staan bij Milkshake respect, vrijheid, liefde en tolerantie voorop.

Want ja, na je vijftigste droogt je sexdrive níet op. Homo's doen het beter. Facebook reacties 0 Reacties 0. Ginger 24 mag huwelijksauto niet meer lenen als eigenaar erachter komt dat ze lesbisch is Ginger dacht een mooie auto voor haar bruiloft te kunnen lenen, tot ze een mail kreeg van de auto-eigenaar.

Hoe kan het dat homoseksualiteit in de evolutie blijft bestaan? Een Duitse bioloog verzon een nieuwe verklaring, die voor sommige diersoorten best eens zou kunnen kloppen.

Zien eten, doet eten. En dit gezegde gaat ook op voor andere zaken. Het is in heel 't dierenrijk vrij gewoon dat zien hoe anderen seks hebben, de omstanders opgewonden maakt en ook zin in seks geeft. Dit gegeven bracht de Duitse bioloog David Bierbach op een origineel idee. Misschien is het wel één van de verklaringen waarom homoseksualiteit is blijven bestaan in de evolutie. Zonder seks met iemand van het andere geslacht kun je geen nakomelingen krijgen.

Vanuit de evolutie bekeken, is homseksualiteit dus een eigenschap die snel uitgestorven had moeten zijn. Er bestaan al allerlei verklaringen waarom het toch bestaat. Maar wat Bierbach bedacht, is dat maar weinig dieren honderd procent homoseksueel zijn. Meestal hebben mannelijke dieren met homoseksuele neigingen seks met zowel mannetjes als vrouwtjes, en omgekeerd. Zouden vrouwelijke dieren misschien ook opgewonden raken en zin krijgen om te paren als ze twee mannelijke dieren zien seksen?

Bierbach besloot dit te testen met behulp van tropische vissen van de soort Poecilia mexicana , een soort tandkarpers. Deze vissen leggen geen eieren; de mannetjes bevruchten de vrouwtjes intern, en de jongen ontwikkelen zich in de buik van hun moeder. De uitslag van het experiment was helder: Ze gingen dan heel dicht bij het mannetje op het videoscherm in de buurt zwemmen, om aan te geven dat ze ook wel zin hadden.homos sex met de kerstman

.