Sex gluren bij de buren slavin aangeboden

sex gluren bij de buren slavin aangeboden

Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Een sexy compilatie van de roodharige Ariel. Syb van de Kast laat zich neuken voor een lift naar concert. Roodharig tienertje vaginaal gepakt door boefje. Druk 'm bij een Russische tiener in haar bips. Strenge meesteres blijkt gewillig slachtoffer voor handyman.

Jonge ginger valt voor de charmes en de grote lul! Befkoning scoort de dagaanbieding. Rooie deugniet krijgt volle laag mannenpap. Hij neemt de verkoopster bij de neus en betaald in natura.

Mannenpap tanken bij de avondpomp. Verpleegster bij kutje gepakt door dokter Kinky. Met grote tieten en een natte scheur betaal je de tv-monteur.

Een halve liter zaad voor rooie studente bij eerste keer. Een potje neukseks met je stiefzus om de verveling tegen te gaan. Even de boodschappen bij elkaar pijpen.

.

Sex almere negerin zoekt sex

Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait.

Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Laura's netjes bijgeschoren schaamhaar had zo een aantrekkingskracht op haar gehad dat ze er later heel vaak over had gefantaseerd hoe het zou zijn om het aan te raken. Op die speciale dag, zoveel jaren geleden, had Laura geen enkele rare gedachten gehad bij het feit dat het jonge meisje bij haar in de badkamer had gestaan en gekke vragen over haar vrouwelijke lichaam had gesteld.

Ze had alle vragen van het jonge meisje beantwoord, zonder te beseffen dat Kim haar verafgoodde. Geen haar op haar hoofd had kunnen vermoeden welke gevolgen die dag op de toekomst van Laura zou hebben. Jaren waarbij voorbij gegaan, en Kim had gemerkt dat ze zich helemaal niet aangetrokken voelde tot jongens en hun opschepperige gedrag. Ze was al 16 toen ze haar eerste lesbische ervaring had gehad, en daarna waren haar fantasieën over Laura alleen maar erger en intenser geworden.

En nu stond deze brutale jongen voor haar die haar vroeg of ze de vrouw van haar dromen wilde bezitten. De vrouw waar Kim jarenlang over had gefantaseerd en naar had verlangd. Kim wist niet goed wat ze moest zeggen. Haar verstand en haar geweten vertelden haar dat ze zich niet mocht laten meeslepen door deze impulsieve tiener, maar tegelijkertijd voelde ze hoe haar hart hevig tekeer ging bij de gedachte dat deze jongen misschien haar diepste fantasieën zou kunnen laten uitkomen.

Patrick zag hoe Kim bezorgd haar voorhoofd fronste. Hij wil de de overhand over haar behouden, en besloot verder te gaan met zijn aanval. Ze gaat hem neuken. Ze gaat hem ontmaagden, en ik ga er bij zijn," fluisterde hij. Kim's hart sloeg nu helemaal op hol. Ik beloof je dat je haar mag hebben als je dat wil. Ik zal ervoor zorgen dat ze van jou wordt en dat ze alles doet wat je wil. Maar volgens haar blufte de jongen alleen maar. Waarom zou Laura naar zo'n miezerige jongen luisteren?

Zijn belofte maakte echter erg veel emoties in haar los. Wat als het geen bluf was? Toen Kim's lippen bewogen en ze begon te spreken, klonk ze een beetje versuft.

Het was eigenlijk haar bedoeling om zijn voorstel te weigeren, maar dat is niet wat haar woorden zeiden. Je weet dat je me kan vertrouwen. Niemand zal ooit iets te weten komen, en ik beloof je dat ze helemaal van jou zal zijn. Daardoor doet ze nu alles wat ik wil, dus maak je geen zorgen. Ik zal je laten weten wanneer alles klaar is. Haha, dan mag je op haar dikke tieten zuigen en haar kutje likken zo veel en zo vaak je wilt," fluisterde Patrick, en voordat ze hem kon slaan liep hij snel naar de deur.

Wat vind je ervan dat je dan ook zal kunnen zien hoe je broertje zijn maagdelijkheid verliest? Je bent een vieze slijmbal, en ik zweer dat ik je zal vermoorden als je me verraadt! Ze hapte toe en ze wil ook zien hoe Bartje Laura neukt! Jeetje, ik had nooit gedacht dat ze zo gek op Laura was," zei hij met een stem die trilde van opwinding. Het maakte hem erg blij om te zien hoeveel zijn oudste zoon op hem leek.

Het is de droom van elke man om twee vrouwen met elkaar te zien vrijen," riep Kurt die inmiddels net zo opgewonden was als Patrick. Goh, ik hoop dat ze hem aankan," zei Kurt vrolijk. Hij voegde er vervolgens aan toe "het zou jammer zijn om zo'n heerlijk lijf te beschadigen.

Stel je voor, jongen, we zullen hen allebei kunnen neuken en elk van hun gaatjes met ons zaad vullen," zei hij met een knipoog tegen Patrick. Kurt's hart ging behoorlijk tekeer, en de verwachting om de twee sexy vrouwen met elkaar in actie te zien wond hem erg op.

Zijn plannetje was echter nog maar het begin, want in zijn hoofd begonnen zich inmiddels al nieuwe, andere fantasieën en plannetjes te vormen. Goh, wat heb ik een stijve, alleen al van de gedachte hem die twee sexy kutjes te zien uitwonen," dacht Kurt luidop. Kurt nam een douche en bereidde zich voor op een avondje bij zijn buren alsof hij naar een eerste date ging. Hij had Hans al gebeld om hem te vertellen dat hij naar hen toe zou komen om een biertje te drinken.

Het korte gesprek met Kurt had Hans doen huiveren. Hij wist dat de brutale man alleen maar met zijn slijmerige handen aan zijn lieve Laura zou willen zitten. Het had hem doen trillen van haat, maar hij durfde zich niet tegen Kurt te verzetten.

Kurt had enkele uren nodig gehad om een plan voor hun ontmoeting die vrijdag uit te werken. Zijn plan zou ervoor zorgen dat een van zijn andere dromen werkelijkheid zou worden. Kurt's hoofddoel was om Laura te vernederen en haar te dwingen tot sex. Maar daarnaast vond hij het ook belangrijk om haar onthutste echtgenoot bij de vernedering te betrekken. Op die manier wilde hij hen beiden laten voelen dat hij de volledige controle over hen had. Ik betwijfel dat hij er blij mee zal zijn!

Vrijdagavonden waren sowieso altijd leuke avonden voor Kurt, omdat hij dan vaak iets met zijn vrienden deed, en omdat hij dan weg was van zijn vrouw. Gerda had namelijk elke vrijdag van 7 tot 11 uur 's avonds naar een of andere cursus. Kurt probeerde zich te herinneren wat voor cursus het precies was, maar uiteindelijk haalde hij zijn schouders op en vroeg zich af of het iets uitmaakte.

Zodra zijn vrouw de deur uit was riep hij zijn zonen bij zich en overliepen ze samen nog een laatste keer het plan. Hans liet hem binnen en bracht hen naar de kelder, waar het stel een kleine ruimte met een kleine bar had ingericht. Toen ze de ruimte binnenkwamen had Laura al een drankje in haar hand.

Ze moest even rillen toen ze de brede, gemene grijns op Kurt's gezicht zag. Voor een onwetende toeschouwer zagen de drie mensen uit als goede buren, vooral als je zag hoe ze bij mekaar zaten en wat kletsten en bier dronken. In werkelijkheid waren het echter eerder twee schapen die zaten te wachten om verslonden te worden door een genadeloos roofdier. Kurt nam zijn tijd met wat geklets over ditjes en datjes, maar uiteindelijk kwam hij terzake. Vind je niet dat onze gastvrouw iets passenders zou mogen aantrekken?

Voordat de echtgenoot kon antwoorden haalde Kurt een witte bikini uit zijn broekzak. Het was de bikini die ze allemaal al eerder gezien hadden, en Laura begon meteen te protesteren. Dat is zo'n kleine bikini dat ik net zo goed naakt kan zijn," zei ze. De seconden tikten voorbij, en het enige wat ze kon doen was zachtjes jammeren om te laten horen dat ze het er niet mee eens was. Hij wilde liefst dat ze het sexy bikinitje aan zou trekken, omdat hij vond dat ze er zo aantrekkelijk in uitzag.

Haar hele lichaam trilde, maar uiteindelijk stond ze op en liep ze langzaam naar hem toe. Met tegenzin nam ze de bikini aan. Toen Laura de ruimte verlaten had om zich in de slaapkamer op de eerste verdieping te gaan omkleden, kwam Kurt meteen terzake. Deze deur kwam uit op een trap die naar boven naar de tuin liep.

Kurt opende de deur en gebaarde naar iemand die blijkbaar buiten al zat te wachten. Kurt had met opzet het poortje tussen zijn tuin en die van de buren opengelaten, en het was zijn hond Rex die meteen de ruimte kwam binnengerend. Het beest kwispelde fanatiek met zijn staart en liep al snuffelend door de hele kamer, alsof hij op zoek was naar iets of iemand.

Met zijn neus tegen de grond gedrukt kwam hij uiteindelijk bij de trap die naar boven leidde. Hij hief zijn kop op en begon een beetje ongeduldig te jammeren. Kurt glimlachte, en hij merkte dat Hans met grote ogen naar Rex zat te staren. Hij liep terug naar zijn stoel en riep de hond bij zich. Kom hier en lig! Hij liep naar zijn meester en ging naast hem op de vloer liggen. Het was tijd voor actie, en Kurt verheugde zich enorm op een spectaculaire avond.

Mag Rex zijn teefje vanavond pakken? Hij zal er vast naar verlangen om dat lieve geile vrouwtje van je opnieuw te mogen bespringen," zei hij op de meest vernederende toon die hij kon bedenken. Hans was sprakeloos, en hij besefte dat hij eigenlijk niets kon zeggen om tegen deze gehate man in te gaan.

Toen zijn echtgenote even later de trap af kwam gingen alle ogen meteen naar het heerlijke schepsel. Kurt en Hans zagen meteen dat het witte bikinitje veel te klein was om haar intieme delen te bedekken, en dat haar gebruinde huid fel afstak tegen het witte stof. Haar zware borsten wiebelden mee met elke stap die ze zette, en het leek erop alsof ze elk moment uit het veel te kleine topje konden vallen.

Laura nam enkele stappen naar voor en was bijna bij haar stoel toen ze een laag grommend geluid hoorde. Iedereen bleef stokstijf zitten en staan, en het was vooral Laura die als versteend bleef staan waar ze stond. Er bestond geen twijfel over de bron van het geluid, en ze was te bang om in Kurt's richting te kijken.

Voordat ze zich kon bewegen kwam Rex al meteen naar haar toe gelopen. Zijn grote kop ging naar haar middel, en hij likte haar huid, die ondanks de afwezigheid van kleren plotseling erg rood en warm begon te worden. Rex was slim genoeg om te begrijpen dat hij zijn heerlijke teefje niet zomaar zou kunnen nemen terwijl ze rechtop stond zoals nu. Hij sprong daarom tegen haar op en legde zijn voorpoten op haar schouders. Laura schrok hiervan en probeerde het plotselinge manoeuvre van de hond te ontwijken.

Ze wist precies wat het grote beest wilde, en ze wist ook dat de twee mannen benieuwd waren wat ze zou doen. Snel draaide ze zich om en probeerde ze weg te rennen. In paniek probeerde ze te bedenken hoe ze weg kon komen, maar al snel besefte ze dat niets zou helpen. Ze werd overmand door een enorm gevoel van frustratie en onmacht. Ze wist dat het geen zin had om haar eigen man om hulp te vragen. Ze stond heel dicht bij de stoel van Kurt, die snel haar arm vastgreep. Ze was heel even opgelucht dat hij haar uit de greep van de hond trok, maar dat veranderde toen ze op Kurt's schoot viel.

Hij sloeg zijn grote, gespierde armen om haar trillende lichaam en kneep hard in haar borsten. Laura zat nu op Kurt's schoot, alsof ze op een stoel zat. Ze keek recht voor zich uit en zag hoe Hans naar haar staarde. Zelfs toen Kurt haar grote borsten door de bikini heen begon te masseren en te kneden, bleef haar echtgenoot bewegingsloos zitten, en er ging een riling door haar heen toen ze besefte dat ze van haar man geen hulp kon verwachten en dat ze er helemaal alleen voor stond.

Brutaal molesteerde Kurt haar hele lijf, en Laura kon op geen enkele manier van hem wegkomen. Wat was je ook alweer aan het zeggen? Dat je wil dat Rex van jou zijn teefje maakt, net als vorige week? Laura kon zijn gezicht niet zien, maar ze wist dat hij aan het grijnzen was. Plotseling eiste hij haar volledige, gefocuste aandacht.

Hij hield een arm stevig om haar heen geslagen, terwijl hij met zijn vrije hand haar haren stevig vastgreep. Ruw trok hij haar hoofd naar achter zodat het op zijn schouder rustte en zijn mond naast haar oor lag. Kurt zette zijn bevel kracht bij door enkele keren hard aan haar haren te trekken. Ze had haar benen nog maar net een beetje uit elkaar gedaan of ze voelde al meteen een lange, natte tong over haar kutje glijden.

Rex rook haar vrouwelijk geur, en hij wist precies waar het vandaan kwam. Met zijn gelik deed hij de verslagen vrouw binnen de kortste keren kreunen van wanhoop en frustratie. Dikke tranen rolden over haar wangen, en Laura besefte dat ze niets anders kon doen dan stil blijven zitten terwijl de gehate hond tussen haar benen likte.

De hond maakte daar meteen enthousiast gebruik van. Na enkele seconden werd haar kwelling echter onverwacht en vanuit onverwachte hoek onderbroken. Ondanks de sterke geur en de nabijheid van zijn teefje, gehoorzaamde de hond zijn meester en ging meteen op de vloer liggen, waarna hij zijn baasje vol verwachting aankeek.

Laura voelde hoe Kurt onder haar aan het wriemelen was. Hans wist echter dat het meer was dan een verzoek; het was een bevel. Hans ging naar hem toe om hem te helpen, maar de hond begon dreigend naar hem te grommen.

De hond trok zich meteen terug. Nu de hond wat verderop lag, begon Hans Kurt te helpen met het uittrekken van zijn broek. Trek nu het bikinislipje van je vrouw uit!

Ze keek verbijsterd en moedeloos toe terwijl haar man het kleine witte slipje over haar heupen en langs haar benen naar beden trok. Om het over haar enkels te krijgen moest Hans een van haar benen optillen, en terwijl hij dit deed verloor ze haar evenwicht, waardoor ze op Kurt's schoot viel.

Ze schrok en snakte even naar adem toen ze zijn dikke vleespaal tegen haar naakte kont voelde drukken. Pas toen ze haar heupen helemaal naar boven duwde was Kurt tevreden. Ik wil je geile gezicht zien wanneer Hans mijn pik stopt waar hij thuishoort," fluisterde hij, en bij het horen van zijn woorden voelde ze een rilling door haar ruggengraat gaan. Kurt nam Laura's handen en dwong haar om zich om te draaien totdat ze hem aankeek.

Hij zat gelukkig op een gewone stoel, met een rugleuning maar zonder armleuningen, hetgeen ideaal was voor wat hij van plan was. Met een plotse ruk trok hij aan haar armen, waardoor Laura weer op zijn naakte schoot viel. Ze werd gedwongen om haar benen te spreiden zodat ze links en rechts van de stoel stonden, maar Laura was al voorbereid op Kurt's maneuver. Ze duwde haar heupen naar voor zodat zijn gezwollen pik haar kruis miste. Door haar onderlijf tegen zijn buik aan te drukken en zich dan naar beneden te laten glijden, gleed zijn lange paal onder haar lichaam en werd het kloppende ding naar achter gedrukt.

Laura bleef vervolgens doodstil zitten. Kurt zag hoe de eikel van Kurt's indrukwekkende pik van onder de kont van zijn vrouw naar voor stak en naar hem leek te wijzen. Hij keek toe hoe Laura zich tevergeefs verzette, totdat Kurt's stem hem uit zijn gedachten haalde. Stop mijn pik in die geile kut van je vrouw! Kurt keek diep in Laura's ogen en glimlachte. Je mannetje gaat me helpen om mijn dikke pik in dat geile gleufje van je te stoppen.

Ze keek hem boos aan, maar tegelijkertijd ging duwde ze haar lichaam een klein beetje omhoog. Alsof hij in trance was, leunde Hans naar voor en pakte de hete dikke paal vast.

Straks mag je er misschien op zuigen, maar nu wil ik dat mijn pik stopt waar hij thuis hoort, namelijk in die geile, hete, sappige kut van je vrouw! Toen ze voelde hoe haar schaamlippen uit elkaar gedrukt werden door de dikke eikel, riep Kurt "nu wil ik dat je me neukt, teef!

Laat dat mannetje van je maar eens zien wat voor een vieze hoer je in werkelijkheid bent," zei hij met een strenge stem. Ze kon het niet meer aan om hem aan te kijken. Laura sloot haar ogen en liet haar lichaam langzaam op zijn behaarde schoot zakken.

Toen zijn pik half in haar zat sloeg hij zijn armen om Laura's bovenlichaam, en plotseling trok hij haar met al zijn kracht naar beneden. Er was geen enkele ruimte voor bemiddeling of compromis. De hatelijke buurman ramde zijn pik tot in de diepste regionen van Laura's lijf, en secondenlang hield ze haar adem in.

De agitatie en de kwelling die ze voelde waren duidelijk op Laura's knappe gezichtje af te lezen. Kurt verstevigde zijn greep op haar lichaam en trok haar stevig tegen zijn brede, gespierde borstkas aan. Haar hoofd rustte op zijn schouder, en zijn vulgaire lippen vonden haar oor. Vooruit, neuk me, neuk me totdat je klaarkomt op mijn pik! Ze wilde zich eigenlijk helemaal niet als een slet gedragen, maar haar verstand was overweldigd. Het klonk eerst als een dreigement, maar even later begon hij haar uit te dagen.

Plotseling begon Kurt met heel zijn lijf te bewegen. Laura begon ook te bewegen, heel langzaam, maar al na een of twee minuten bewogen haar heupen op en neer in een perfecte, vloeiende beweging. Van het ene moment op het andere nam ze het vastberaden besluit om de man te verslaan en de overhand over hem te krijgen door hem als eerste te laten klaarkomen.

Laura herinnerde zich haar mislukte pogingen uit het verleden, maar ze dacht dat het deze keer anders zou zijn. Kurt grijnsde en bevestigde haar innerlijke worsteling.

Neuk me lekker hard en probeer me maar te laten klaarkomen in dat geile hete kutje van je! Kijk naar je man. Hij is naar jou en mij aan het kijken. Ik denk dat hij jaloers is, denk je ook niet? Ze keek naar Hans en zag dat de ogen van haar man glazig geworden waren. Hij ademde hard en er zat een dikke bult in zijn broek. Het was duidelijk dat haar echtgenoot extreem opgewonden was van het zicht van Kurt die sex had met zijn vrouw, en hij zou helemaal niets doen om hen tegen te houden of te stoppen.

Laura voelde hoe Kurt's houdgreep wat losser werd, zodat ze wat meer bewegingsvrijheid kreeg. Ze had een plotse drang om rechtop te gaan zitten, maar ze voelde ook een diep verlangen om haar gezicht dicht bij dat van haar gemene buurman te houden. Om de een of andere bizarre reden verlangde ze ernaar om de vieze, vulgaire dingen te horen die hij zei. Ze voelde zijn hete adem tegen de zijkant van haar gezicht, en ze hield haar oor naast zijn lippen. Zijn handen gleden naar beneden en vonden haar zachte, ronde billen.

Zijn sterke vingers gingen naar de bovenkant van Laura's billen en hielden ze stevig vast. Ze bleef op en neer gaan op Kurt's dikke vleespaal, maar af en toe als ze zich liet zakken zette Kurt haar bewegingen wat kracht bij door haar tegelijkertijd naar beneden te trekken.

Elke keer als de harde lul haar baarmoederhals doorboorde en tot in het diepste van haar lichaam binnendrong moest ze even naar adem snakken. Blijf me op die manier neuken. Je kutje is zo lekker, en zo geweldig heet. Blijf me neuken, slet. Laura deed haar uiterste best om haar gevoelens en opwinding onder controle te houden, en om geen geluidjes te maken. Ze hoopte echt dat ze Kurt zo ver zou krijgen dat hij de controle over zichzelf zou verliezen.

Ze hoopte dat ze hem zou kunnen laten klaarkomen, en dat zij de overwinnaar zou zijn. Kurt verplaatste zijn handen en nam Laura's billen nog steviger vast.

Je hebt echt een geweldige kont, je billen voelen zo lekker aan in mijn handen. Ik vind het ook geweldig om te zien en te voelen hoe je lijf kronkelt als ik hard in je billen knijp Laura had een gepijnigde gelaatsuitdrukking op haar mooie gezichtje. Haar ademhaling ging inmiddels erg gejaagd, en voor Kurt was dit een duidelijk teken dat ze het moeilijk had en de controle aan het verliezen was. Nu nog niet, hou je nog even in, schatje, nu nog niet," fluisterde hij.

Ze vroeg zich af of hij tegen haar sprak, of over haar. Plotseling voelde Laura hoe haar onderbuik begon samen te trekken, en werd Laura's diepste angst werkelijkheid. De samentrekkingen die ze voelde begonnen eerst met enkele seconden tussenpauze, maar al snel smolten ze samen in 1 lang, intens spasme. Met wild kronkelende heupen ging ze behoorlijk hard tekeer. Hij verplaatste zijn handen opnieuw. Met zijn linkerhand greep hij een van haar dikke borsten vast, terwijl zijn andere hand de haren op haar achterhoofd vastgreep.

Hij trok en duwde zodat ze gedwongen werd om rechtop te gaan zitten, en zodat er wat ruimte ontstond tussen hun lichamen. Ik wil je gezicht en je tieten zien als je klaarkomt. Want je gaat zo klaarkomen, ja toch? Ze opende haar ogen en werd meteen overspoeld door een golf van paniek.

De vingers van zijn rechterhand grepen haar haren nog steviger vast en verhinderden dat ze haar hoofd kon wegdraaien. Met zijn linkerhand kneedde hij haar borst door het bikinitopje, waarbij hij in haar kwetsbare tepel kneep, waardoor een hevige rilling door haar hele lijf ging. Laura wist niet meer zeker of ze het zelf deed, of dat het Kurt was die haar lichaam op en neer deed gaan.

Het schouwspel dat zijn echtgenote en de buurman voor Hans' ogen opvoerden was wellustig en onzedelijk, en Hans ging er helemaal in op. Alles werkte tegen haar. Telkens als ze haar bekken naar beneden bewoog stootte Kurt zijn heupen met veel kracht naar boven, en het resultaat was catastrofaal.

Zijn lange, dikke pik stimuleerde elke zenuw in haar zachte vagina, die inmiddels ook heel gevoelig geworden was. Ze dacht echter een bepaalde wanhoop in zijn stem te horen die ze nog nooit eerder gehoord had, en dat gaf haar een sprankeltje hoop. Haar lichaamssappen vloeiden onophoudelijk, en Laura wist dat het nog maar een kwestie van seconden was voordat ze op zijn pik zou klaarkomen.

De allerdiepste en allerintiemste regionen van haar vrouwenlijf behoorden nu toe aan 1 man, en plotseling besefte ze dat ze hem niets, maar dan ook helemaal niets meer kon weigeren. Ze probeerde het onvermijdelijke zo lang mogelijk uit te stellen, maar wat even later volgde was een enorme vloedgolf van pure passie en lust, als een tsunami. Torenhoge golven van pure lust spoelden over haar heen, maar tegelijkertijd vond ze troost in het intense gevoel dat de kloppende penis haar gaf die diep in haar begraven zat.

Met de furie van twee wilde dieren hield het koppeltje zich aan elkaar vast en neukten ze mekaar alsof hun leven ervan afhing. Hans was diep onder de indruk. Hans keek verbijsterd naar de twee kronkelende lijven die een genot leken te beleven waar hijzelf alleen maar van kon dromen. Kurt zette zijn tanden op elkaar en voelde hoe zijn intense geilheid zijn uithoudingsvermogen begon te ondergraven.

Hij sloeg zijn armen om Laura's zwetende lijf en trok haar opnieuw tegen zich aan. Het was een intense omhelzing, en in zijn opwinding begon hij in haar oor te te bijten. Toen hij in zijn enthousiasme wat te hard in haar oorlel beet, schreeuwde Laura het uit.

Hij is me aan het neuken en ik kan niet stoppen. Haar orgasme barstte diep in haar los, en daarmee verloor ze ook alle zelfcontrole. Wanhopig probeerde ze zich nog enkele seconden te verzetten, maar uiteindelijk gaf ze zich helemaal over.

Hans zag hoe het koppel op en neer bleef wippen met een ongetemde lust. Hij ving een glimp op van de massieve pik van zijn buurman die keer op keer in en uit het kutje van zijn vrouw gleed, en hij was verwonderd over de manier waarop ze leek te genieten van de intense copulatie. Haar hele lijf kronkelde en schokte terwijl ze maar bleef klaarkomen, waarbij ze zich gedroeg als de loyale slet die Kurt van haar had willen maken. Kurt knabbelde opnieuw op haar oorlel, en Laura voelde zich daardoor aangespoord om verder te gaan.

Laura liet zich meevoeren naar het hoogtepunt van haar orgasme, en ze wist dat hij haar daar snel zou vergezellen. Hij liet de roodgeknabbelde oorlel los. Ik ga die kleine pervert een show geven die hij nooit zal vergeten.

Ik hoop dat je er klaar voor bent," fluisterde Kurt met een stem die hees klonk van opwinding. Hij begon zijn pik nu zo diep en zo hard in haar te rammen dat zijn kont telkens omhoog kwam van de stoel. Hans keek gefascineerd toe hoe zijn buurman Laura een stevige neukbeurt gaf. Hij zag dat zijn vrouw de eerste was die haar hoogtepunt bereikte, maar haar lichaam stopte niet met kronkelen en trillen.

Toen ook Kurt begon klaar te komen werden Hans' ogen zo groot dat ze bijna uit zijn hoofd vielen. De man bleef genadeloos hard op zijn vrouw inbeuken, en spoot zijn zaad diep in haar, terwijl ze van het ene orgasme in het volgende rolde.

De avond was nog maar pas begonnen, en daar was Kurt blij om, want hij voelde zich levendig zoals nooit tevoren, en hij had enorm veel zin om Laura verder te vernederen. Hij duwde haar achterover en trok zijn met slijm bedekte pik uit haar kutje. Kurt keek naar beneden en grijnsde tevreden toen hij zag hoe een grote hoeveelheid van zijn zaad en haar sappen uit haar neukspleetje vloeiden.

Met een plotse beweging stond hij op van de stoel, waardoor Laura van zijn schoot gleed en ze met haar voeten op de vloer terechtkwam. Snel ging hij terug op zijn stoel zitten draaide Laura half om zodat haar rug naar hem toe gekeerd was. Hij trok haar vervolgens achteruit weer naar zich toe zodat ze opnieuw op zijn schoot belandde. Hij sloeg ook meteen een van zijn gespierde armen om haar heen, waardoor ze opnieuw geen kant op kon. Laura huiverde en probeerde van de schoot van de man op te staan, maar die was veel te sterk.

Kurt haakte zijn voeten en enkels rond die van Laura, en hij dwong haar op die manier om haar benen gespreid te houden zodat de hond zich op haar weerloze druipende kutje kon uitleven.

Laura zag dat de schurftige hond zijn baasje gehoorzaamde, en begon zich nog heviger te verzetten. Terwijl hij de druk op haar enkels wat verminderde fluisterde Kurt in haar oor "Hou op met je te verzetten. Hou die geile beentjes van je nou maar even lekker wijd gespreid, schatje, en laat je slettige kutje maar lekker door Rex likken.

Dikke tranen stroomden uit haar ogen, maar die konden de harde feiten niet verdoezelen. Laura staarde naar beneden tussen haar benen en zag hoe de lelijke hond haar gevoelige delen molesteerde. Haar hele kruis glimde van Kurt's zaad en van Rex's natte speeksel, en ze rilde bij het besef van de perversheid van deze hele situatie. Haar opgezwollen schaamlippen waren zeiknat, en de tong van de hond schraapte er met elke lik van zijn tong genadeloos over heen. Laura kon maar moeilijk geloven dat ze haar benen uit vrije wil gespreid hield, en dat ze toeliet dat deze dingen met haar gebeurden, maar de feiten spraken voor zich.

Met het laatste greintje fatsoen dat ze nog in zich had probeerde ze zich te verzetten tegen deze schandelijke dingen die haar werden aangedaan, en ze hoopte dat er snel een einde aan zou komen.

Even later liet Kurt de arm die hij om haar heen had geslagen wat verslappen, en toen hij merkte dat Laura geen poging deed om op te staan liet hij zijn hand naar beneden glijden. Hij plaatste zijn wijsvinger en zijn middelvinger elk op een van haar gezwollen kutlippen, en vervolgens drukte hij ze tegelijkertijd naar beneden en naar buiten. Laura's ogen werden groter van pure verbazing toen ze zag hoe haar intiemste plekje op die manier open en bloot aan de hond aangeboden werd.

Haar kutje was als een bloem, en de hatelijke man opende haar bloemblaadjes om het gevoelige stampertje aan dat smerige beest aan te bieden. Heel even stopte de hond met likken en leek het alsof de tijd stil stond. Maar al snel ging de hond verder met zijn aanval. Laura slaagde er niet in om haar ogen weg te trekken van het perverse schouwspel, en ze keek huiverend toe hoe de getalenteerde tong haar gevoelige klitje vakkundig bewerkte.

Het duurde een fractie van een seconde voordat de intense gevoelens die de tong van het beest bij haar veroorzaakten haar brein bereikten, waarna intense gevoelens van genot door heel haar lijf stroomden. De kamer werd gevuld met luide slurpgeluiden, en Laura rilde van schaamte. Tot haar ontzetting kon ze niet vermijden dat elke keer als de ruwe tong over haar kloppende knopje gleed haar heupen ongecontroleerd schokten en kronkelden.

Laura kon het allemaal niet meer aanzien, en ze liet haar hoofd naar achter vallen, tot op Kurt's sterke schouders. Ze kreunde alleen en weigerde te antwoorden. Vind je het lekker? Om de druk op te voeren haalde hij zijn hand snel weg van haar zeiknatte kutje, en stopte hij zijn vingers in Laura's mond. Proef de heerlijke geile sappen die Rex aan het oplikken is.

Ik weet dat hij ervan houdt als zijn teefjes nat zijn Ik wil dat je je slettige vingers gebruikt om jezelf aan Rex aan te bieden zoals ik dat net deed. Waar wacht je op? Laura was ervan overtuigd dat ze haar arm niet bewoog, maar toch voelde ze even later haar eigen vingers op haar schaamlippen.

Haar hand bedekte nu haar kutje, en terwijl Rex doorging met likken maakte hij ook haar vingers nat met zijn speeksel. Ze snikte en jankte, maar haar vingers gingen naar haar schaamlippen, en drukten ze uit elkaar.

Verdorie, wat moet het geweldig zijn om zijn tong zo over je klitje te voelen gaan. Is het lekker, schatje? In plaats van met haar stem een antwoord op zijn vraag te geven, gaf ze het antwoord met haar hele lichaam. Haar hele lijf schokte en trilde namelijk ongecontroleerd, tot grote tevredenheid van Kurt. Hij drukte haar dicht tegen zijn borstkas aan. Zijn vingers speelden met haar tong op bijna dezelfde manier als Rex' tong met haar klitje speelde. Laura probeerde met haar tong de vingers uit haar mond te duwen, maar tegenover Rex was ze helemaal machteloos.

Elke keer als zijn lange, natte tong over haar kloppende knopje schuurde, rilde ze over heel haar lichaam. Kurt zag dat Rex' pik uit zijn harige schede tevoorschijn was gekomen.

De grote, vuurrode vleespaal zwaaide vrij heen en weer, en het was een zicht waar zowel Hans als Kurt van onder de indruk waren. Laura kromde haar rug en liet een wanhopige maar zinloze kreet horen in de hoop dat Hans haar zou helpen. Laat hem alsjeblieft ophouden! Haar eerste instinctieve reactie was om zich op te rollen in een foetushouding, maar Kurt was haar voor.

En ik wil dit geen tweede keer zeggen, want dan ga ik geweld gebruiken," fluisterde Kurt op een dominante toon. Deze zat bewegingsloos, als een stenen standbeeld, met zijn hand op zijn sufgerukte pik, en hij zei geen woord terwijl hij met grote ogen toekeek hoe zijn buurman op de meest onzedelijke manieren zijn geliefde echtgenote molesteerde. Terwijl hij zijn ogen op Hans gericht hield, gromde Kurt "Op je knieën heb ik gezegd, slet!

Je weet dat je mijn kleine teefje wil zijn. Het was duidelijk dat Hans zich niet zou verzetten, en ook Laura besefte nu dat ze geen hilp van haar man kon verwachten. Luide snikken kwam uit haar keel, maar ze deed wat Kurt wilde. Ze plaatste haar handen en knieën op het zachte tapijt, en ze zette zich schrap in afwachting van het moment waarop ze eens temeer door de grote hondenpik genomen zou worden. Ze probeerde haar kutspieren aan te spannen in een poging te voorkomen dat hij zijn pik in haar zou kunnen stoppen, maar niet veel later voelde ze zijn hete speer haar nauwe kutje binnendringen.

Rex hield ervan als een teefje zich een beetje verzette, zoals Laura dat nu deed. Het gaf hem namelijk de perfecte gelegenheid om zijn mannelijke overmacht te laten zien. Hij sloeg zijn voorpoten rond Laura's smalle middel, en hield haar stevig vast. Het luide gesnik en gejank van zijn teefje klonk als muziek in zijn oren, want dat betekende dat ze elke centimeter van zijn massieve pik kon voelen. Hij begon zijn neukritueel door meteen met zijn sterke bekken op haar in te beginnen beuken, en hij deed dat zo snel en met zoveel kracht dat iedereen er door verrast werd, en dus ook Laura.

Op een razend tempo gleed zijn brandend hete pik in en uit haar kutje, en het enige wat Laura kon doen was passief blijven staan en zich over te geven aan het machtige beest. Rex genoot van de geluiden die zijn teefje maakte, en hij ging ervan uit dat ze daarmee uiting gaf aan haar volledige goedkeuring van zijn beestige aanval. Laura's levenslange droom om een trouwe, fatsoenlijke en respectabele echtgenote te zijn werd eens te meer brutaal met dr grond gelijk gemaakt. Ze probeerde zich in te beelden hoe ze er nu uit voor Hans uitzag, als een vrouw die geneukt werd door een grote, schurftige hond, en bij die gedachte voelde ze meteen ook al een bekende stuiptrekking door haar lendenen gaan.

Plotseling besefte Laura dat het nog slechts een kwestie was van minuten, misschien zelfs alleen maar seconden was, voordat opnieuw ze Rex' toegewijde teefje zou worden. De hitte van zijn harde pik zette haar hele lijf in vuur en vlam. Plotseling was het enige waar ze nog aan kon denken de hitte die de hond uitstraalde, en de brandende hitte van zijn hondenpik, die zoveel heter was die dan van eender welke man.

Toen Rex het wat rustiger aan begon te doen, en hij zijn bekken wat liet zakken totdat zijn achterpoten gebogen waren, begon Laura luid te schreeuwen. De hond zette zich schrap, en stootte even later zijn onderlijf met zoveel kracht naar voor en omhoog dat Laura's lijf letterlijk van de vloer omhoog kwam. Kurt en Hans wisten meteen dat de hond er wederom in geslaagd was om zijn hele pik, inclusief de gezwollen knoop aan de basis van zijn pik, diep in Laura's kutje te stoppen.

Rex voelde zijn knoop door de nauwe opening glijden terwijl de pijn naar zijn hersenen schoot. De pijn herinnerde hem eraan dat dit teefje erg nauw was, het nauwste teefje dat hij ooit had gehad. Maar hij zat nu helemaal in haar, en het werd tijd om haar baarmoeder met zijn vruchtbare sperma te vullen.

Terwijl het grote hondenlijf rilde met elke stuiptrekking die door het het beest ging, begon hij zijn hete hondenzaad diep in Laura's onderbuik te spuiten. De ogen van Hans stonden in lichterlaaie terwijl hij toekeek hoe het grote dier zijn lieve vrouwtje neukte. Hij besefte maar al te goed dat hij iets had moeten zeggen, dat hij had moeten tussenkomen, en dat hij had moeten proberen om zijn echtgenote te redden. De intense lustgevoelens en verlangens die door hem heen gingen beroofden hem echter van zijn gezond verstand, en wilden dat er geen einde kwam aan het geile spektakel.

Zijn aandacht werd echter afgeleid door geruis en beweging bij de deur die naar buiten leidde. Hij was verbaasd toen hij daar Kurt's zonen zag staan, en hij vroeg zich af hoe lang ze daar al hadden gestaan. Patrick had een camera in zijn hand, waarmee hij alles stond te filmen. Erik stond zelfverzekerd naast zijn broer en wachtte op het teken van zijn vader. Kurt zag dat Hans wegkeek, en zijn ogen volgden Hans' blik naar de andere kant van de kamer.

Toen hij daar zijn zonen zag staan begon hij te glimlachen, blij als hij was met het feit dat ze zijn richtlijnen hadden opgevolgd. Hij had hen namelijk voorgesteld om mee te doen met de orgie, maar hij had hen ook opgedragen om weg te blijven totdat hij hen zou roepen. Het is duidelijk dat ze wil klaarkomen, en dat ze het teefje van Rex wil zijn. Verdorie, jongens, ik zie gewoon dat ze zo graag wil klaarkomen op die dikke hondenpik van hem," zei Kurt tegen alle aanwezigen.

Hij nam Laura stevig bij haar haren vast. Terwijl hij haar hoofd wat draaide, fluisterde hij in haar oor. De hitte in haar vagina was zo intens dat het zweet over haar rug begon te lopen. Het loopt zelfs al langs de binnenkant van je benen naar beneden! Ik wou dat je jezelf nu kon zien Je mag van mij gerust klaarkomen, slet. Je hebt mijn toestemming om voor je hondenvriendje klaar te komen," fluisterde Kurt, waarna hij nog een keer hard aan haar haren trok om te beklemtonen dat hij volledige gehoorzaamheid eiste.

Kurt besloot dat het moment was gekomen om het stel nog verder te vernederen. Hij krijgt eveneens mijn bedrijfslogo in grote letters op zijn kont," zei hij terwijl hij moest lachen bij het vooruitzicht dat Laura's echtgenoot dezelfde vernedering zou moeten gaan die ze zelf ook al had ondergaan. Het laatste wat Laura wilde was meegaan in de gemene fantasieën van haar gemene buurman. Er ging zoveel door haar hoofd dat ze zich verward voelde. Haar onderbuik stond op overstromen, en om de een of andere reden trilden haar heupen.

Haar knappe gezichtje was vertrokken in een grimas, en Kurt zag dat ze zich wanhopig probeerde in te houden. Je weet dat je het wil," fluisterde hij zachtjes. Laat ons zien dat je ook echt zijn teefje wil zijn. Ik ben aan het komen! Ik kan niet stoppen! Kom op zijn dikke hondenpik!

Jeetje, wat een slet ben jij! Je neukt echt als een slet, en het wordt hoog tijd dat je mannetje mijn logo op zijn kont krijgt," zei Kurt, maar Laura hoorde er niets van. Haar hele lijf stond in vuur en vlam, en het leek wel alsof elke hartklop van de grote pulserende hondenpik haar hele lichaam deed vibreren.

Normaal gezien zou ze medelijden met Hans hebben gehad, maar nu Rex als een hitsige reu op haar in aan het beuken was kon haar man haar nu even niets meer schelen. Hans geloofde zijn eigen oren niet. Er gebeurden zoveel dingen tegelijkertijd, en plotseling had zijn buurman iets gezegd dat totaal absurd was. Had hij echt gezegd dat Hans dezelfde tattoo zou krijgen als zijn vrouw? De jongens kwamen dichterbij, en Patrick liet de camera verder draaien om alles wat in de kelderruimte gebeurde voor het nageslacht op te nemen.

Voor Hans leek het alsof zijn hele wereld instortte, en hij liet zich moedeloos en wanhopig dieper in de zetel zakken. Kurt keek Hans aan met ogen die hem raakten als scherpe dolken. Hij haalde een kaartje uit zijn hemd en gooide het naar Hans.

Dit is het visitekaartje van Lu. Ik wil dat je nu meteen naar hem toe gaat. Je hebt een afspraak met hem om half tien, en ik wil niet dat je te laat komt! Kurt had een strenge blik op zijn gezicht, en zijn bevelen deden Hans rillen. Wat mij betreft mag hij zelfs je kont neuken als hij daar zin in heeft, zo lang je hem maar duidelijk laat zien hoe dankbaar je bent voor zijn diensten! Het was tien na negen, en dat betekende dat hij nog maar twintig minuten had om Kurt's bevelen op te volgen.

Als je nu niet meteen naar Lu gaat, zal ik verdomme elke foto die ik van jou en je familie heb op het internet plaatsen," zei Kurt terwijl de twee mannen elkaar diep ik de ogen keken. Wat denk je dat de mensen zullen denken als ze foto's zien van jou terwijl je mijn pik pijpt? Het kleine beetje zelfvertrouwen dat Hans nog had verdween als sneeuw voor de zon, en hij wist dat hij geen andere keuze had dan de orders van zijn dominante, gemene buurman op te volgen.

Zijn eigen reputatie evenals die van zijn hele familie zou geruïneerd zijn als Kurt zou besluiten om zijn dreigementen uit te voeren, en dus besefte Hans dat hij geen keuze had. Maak dus maar snel dat je weg komt. En maak je maar geen zorgen over je vrouwtje. Mijn jongens en ik zullen goed voor haar zorgen," zei Kurt, waarop de drie buurmannen luid begonnen te lachen. Waar wacht je nog op? Ze had het te druk met haar vertwijfelde pogingen om haar eigen emoties onder controle te houden, maar al snel verloor ze al haar wilskracht.

Ze werd helemaal overspoeld door het intense orgasme dat door haar wriemelende lijf gierde en dat haar laatste stukje weerstand helemaal verpletterde. De twee uitgelaten tieners maakten het haar nog moeilijker. Elk van hen greep een van haar heen en weer slingerende borsten vast en een van de jongens kneep in haar tepel, die zo hard en stijf stond dat het aanvoelde als een steentje als hij ze tussen zijn ruwe vingers liet rollen. De andere jongen ging met zijn hand onder haar naakte buikje en voelde de natheid van het zeiknatte spleetje tussen Laura's benen.

Hij vond haar kloppende knopje, dat helemaal open en bloot lag, en nam het tussen zijn vingers. Voor Laura was het alsof ze op een supersnelle trein zat die zo snel ging dat de wind in haar gezicht blies.

Het koele briesje voelde zo rustgevend aan dat Laura gewillig toeliet dat het orgasme haar volledig consumeerde. Haar sexy lichaam ging wild tekeer terwijl de buren zich aan hun hulpeloze slachtoffer vergrepen. Ze was zich er vaag van bewust dat Hans vertrokken was, en enkele hersencellen in haar achterhoofd vroegen zich af hoe zijn nieuwe tattoo er uit zou zien. Langzaam kwam ze weer met beide benen op de aarde en hoorde ze Kurt tegen haar praten.

Haha, Rex is in de zevende hemel! Wat achterbleef waren twee dierlijke minnaars die door Rex' knoop nog steeds onlosmakelijk met elkaar verbonden waren. Laura was als een lappen pop in de klauwen van haar drie mannelijke kwelgeesten. Om de beurt bevoelden en betastten ze haar hele lijf, zonder bekommerd te zijn over wat zij ervan vond.

Laura wist dat ze zich schuldig zou moeten voelen omdat ze zich niet tegen hen verzette, maar tegelijkertijd verlangde ze ook heel erg naar hun vernederende, gretige aanrakingen. De volgende twee uur gingen voorbij alsof het slechts minuten waren, maar uiteindelijk hadden alle drie de buren seks met Laura, en gebruikten ze alle drie ook elk van haar beschikbare gaatjes.

Laura wist dat ze wilden dat ze gehoorzaam was, en daarom gaf ze hen alles wat ze wilden. Ze deed haar uiterste best om de intense orgasmes te verbergen die de drie brutale mannen haar keer op keer bezorgden, maar een aantal orgasmes waren zo hevig dat ze ze onmogelijk kon verbergen. Het leek wel alsof elke keer als ze door een van haar dominante buren geneukt werd, ze er maar niet in slaagde om zich in te houden.

Ook al waren Kurt en zijn zonen behoorlijk arrogant, toch namen ze hun tijd om ervoor te zorgen om Laura's ondergang compleet te maken. Onophoudelijk raakten ze haar aan, de ene keer lief en zacht en de andere keer ruw en hard, en het leek wel alsof ze twintig pikken hadden, en honderd handen. Ook Rex sloeg alles wat er gebeurde heel geïnteresseerd gade, vooral toen hij klaar was met het schoonlikken van zijn leeggespoten ballen.

Hij was blij dat zijn drie baasjes bijna net zoveel van zijn teefje genoten als hijzelf dat had gedaan. Kurt's hersenen werkten op een wijze die zelfs de meeste intelligente psycholoog zou verbazen.

Onophoudelijk fluisterde hij zijn zonen instructies toe, en alle drie werkten ze samen als een goed geoliede machine. Toen het bijna 11 uur was het tijdstip waarop Kurt wilde stoppen gaf hij zijn laatste bevelen aan Patrick en Erik.

Binnen enkele seconden brachten en droegen ze Laura door de gang naar een van de gastenslaapkamers. Toen ze in de kamer waren, dwongen ze Laura om op het bed te gaan liggen, als een gevangene die klaar was om genomen te worden. Ze bonden haar armen en benen vast aan de vier hoeken van het bed zodat ze met wijd gespreide armen en benen machteloos aan hun overgeleverd was. Laura voelde zich wederom vernederd en gekleineerd. Wat was Kurt van plan?

Ze was verrast toen Kurt samen met zijn zonen de kamer verliet, waarna het meteen doodstil werd in de kamer. Ze bewoog even wat met haar schouders, en ze stelde vast dat ze haar vermoeide spieren kon ontspannen zonder dat de touwen waarmee ze vastgebonden was te hard aan haar armen en benen trokken.

Ze schrok zich echter bijna dood toen plots iets groots met een dikke vacht op het bed sprong, en ze begon wanhopig te jammeren. Het was Rex die op het bed was gesprongen. Zijn grote, zware lijf stond bij haar voeten, en zijn grote donkere ogen keken haar aan.

Hij gromde even, alsof hij haar wilde waarschuwen dat ze een braaf teefje moest zijn. Laura worstelde met de touwen en ze trok er zo hard aan als ze maar kon, maar ze slaagde er niet in om haar benen of armen te bevrijden. Ze keek naar Rex en de manier waarop hij naar haar keek deed haar huiveren van angst. Wat ze ook deed en hoe ze haar onderlichaam ook bewoog en verschoof, haar benen bleven ver genoeg gespreid om de hond een ongehinderde blik op haar intiemste delen te geven.

Ze was in alle staten. Het leek erop dat er niets was dat ze kon doen om de hond tegen te houden, en dat ze vastgebonden zou blijven totdat Hans thuis zou komen. Zijn hoofd lag nu op haar been, dicht bij haar knie, en hij liet zijn grote, natte tong over zijn eigen lippen gaan, alsof hij zich verheugde op een heel speciale maaltijd. De doordringende geur van seks en van een hitsige teef drong diep in zijn neusgaten, en Rex liet opnieuw een laag gegrom horen.

Langzaam en op bijna plagende wijze verplaatste hij zich totdat zijn kop zich tussen haar zachte dijen bevond.

Laura hief haar hoofd op en zag dat de eerste uithaal van de tong van het beest zijn doel slechts op enkele centimeters miste. Ze probeerde nogmaals wanhopig om weg te komen van Rex's ruwe tong, en toen zijn tweede lik helemaal raak was wilde ze alleen maar huilen. Opnieuw begonnen dikke tranen uit haar wijd opengesperde ogen te stromen, en Laura besefte dat ze totaal weerloos aan de aanval van de hond overgeleverd was.

Vastgebonden als een gevangene in haar eigen huis, wist ze dat ze zo zou moeten blijven liggen totdat haar echtgenoot thuis zou komen. Minuten gingen voorbij, maar het leek wel alsof er uren voorbij gingen terwijl Rex haar openstaande gleufje uitlikte en proefde van de sappen van zijn teefje.

Telkens als hij haar likte en zijn tong over Laura's kutje liet gaan, maakte ze onverstaanbare geluidjes om haar gevoelens van intense frustratie te uiten.

Toen ze uiteindelijk hoorde dat Hans thuiskwam riep ze meteen naar hem. Ik ben hier beneden in de gastenslaapkamer! De smeerlappen hebben me vastgebonden en met dit vreselijke beest achtergelaten," riep ze waarna ze vervolgens gestresseerd op haar man wachtte.

Hans kwam met een behoorlijke vaart de kamer binnengelopen, maar toen hij een dreigend gegrom hoorde bleef hij meteen staan. Rex was opgestaan en stond bij de voeten van zijn teefje. Hij had zijn tanden ontbloot om duidelijk te maken dat hij niet zou toestaan dat Hans aan zijn teefje zou komen.

Zowel Laura als Hans hadden geen idee wat ze konden doen om hem weg te jagen. Dat wisten ze eigenlijk allebei al, maar ze vond dat ze iets moest zeggen. Ze keek op naar het indrukwekkende dier, en plotseling zag ze ook zijn mannelijke schoonheid, ook al was het maar een hond.

De gedachte dat het grote beest haar als zijn teefje beschouwde, en dat hij vastberaden was om haar te beschermen bezorgde haar rillingen die over haar hele rug liepen. Het stel probeerde samen te werken om Laura te bevrijden.

Rex wil niet dat je te dicht bij me komt. Hoe kunnen we hem wegkrijgen? Heel langzaam en voorzichtig bewoog Hans zich naar het hoofdeinde van het bed. Met de vaardigheid van een chirurg slaagde hij erin om het touw aan de rechterarm van zijn vrouw los te maken. Toen haar rechterhand bevrijd was, begon Laura de kop van Rex te aaien, zodat Hans haar andere hand kon losmaken. Toen ook die hand bevrijd was, ging Laura rechtop zitten om de hond met beide handen te aaien, en trok Hans zich een paar stappen terug.

Rex genoot van de aandacht van zijn toegewijde teefje, en hij kroop wat dichter bij haar. Hij likte haar schouder en haar armen terwijl ze zijn zachte, dikke vacht aaide. Laura bleef hem liefdevolle woordjes toefluisteren om Rex rustig te houden, terwijl ze ondertussen voorzichtig met een van haar handen probeerde om haar enkels los te maken.

Hans zag heel duidelijk dat Rex meer wilde dan alleen maar wat lieve strelingen. De grote hond werd steeds nerveuzer, en Hans zag dat de helft van zijn opzwellende pik al uit zijn behaarde schede tevoorschijn was gekomen. Zelfs in deze halfstijve staat was het een indrukwekkend grote pik, en Hans werd al meteen weer opgewonden bij het besef dat dit grote beest zijn vrouwtje weer wilde neuken. Laura keek naar haar echtgenoot en zag de glinstering in zijn ogen.

Hans, verdomme, sta daar niet zo stom en help me om dat beest weg te krijgen! Rex liep inmiddels opgewonden heen en weer over het bed en liet blijken dat hij wilde dat ze zich zou verplaatsen. Laura rolde zich op tot een bolletje, waarna de hond over haar heen ging staan en haar op die manier probeerde te berijden.

Laura hief haar arm op in een poging om Rex weg te duwen, maar de hond was veel sterker dan haar. Laura was in alle staten, maar ze begreep onmiddellijk dat Hans gelijk had. Toen haar arm toevallig Rex's brandende paal aanraakte ging er spontaan een rilling door haar lijf.

Laura begreep dat ze voor de rest van haar leven beschouwd zou worden als het trouwe teefje van de hond van de buren. Rex was inmiddels zo opgewonden dat hij totaal geen aandacht meer had voor de indringer, en toen Hans naast het bed ging staan werd hij door de grote hond helemaal genegeerd.

De handen van haar echtgenoot gingen naar haar rood aangelopen lichaam, en voordat Laura kon protesteren duwde en trok hij aan haar totdat ze op handen en knieën stond. En dat was meteen een krachtig signaal voor de opgewonden hond.

Hij zag dat namelijk als een teken dat zijn teefje zichzelf aan hem aanbood, en dat ze opnieuw geneukt wilde worden. Hans keek met grote ogen toe hoe de grote hond zich oprichtte, en hoe hij zijn lange voorpoten opnieuw om het middel van zijn vrouw klemde. Hij was getuige van de kracht van het machtige beest toen hij zijn grip op Laura verstevigde en haar met al zijn kracht naar achter trok.sex gluren bij de buren slavin aangeboden

Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait.

Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Een sexy compilatie van de roodharige Ariel. Syb van de Kast laat zich neuken voor een lift naar concert. Roodharig tienertje vaginaal gepakt door boefje.

Druk 'm bij een Russische tiener in haar bips. Strenge meesteres blijkt gewillig slachtoffer voor handyman. Jonge ginger valt voor de charmes en de grote lul! Befkoning scoort de dagaanbieding. Rooie deugniet krijgt volle laag mannenpap. Hij neemt de verkoopster bij de neus en betaald in natura.

Mannenpap tanken bij de avondpomp. Verpleegster bij kutje gepakt door dokter Kinky. Met grote tieten en een natte scheur betaal je de tv-monteur. Een halve liter zaad voor rooie studente bij eerste keer. Een potje neukseks met je stiefzus om de verveling tegen te gaan. Even de boodschappen bij elkaar pijpen.

.

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité.

Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films!

Gluren bij de buren ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Een sexy compilatie van de roodharige Ariel. Syb van de Kast laat zich neuken voor een lift naar concert. Roodharig tienertje vaginaal gepakt door boefje. Druk 'm bij een Russische tiener in haar bips. Strenge meesteres blijkt gewillig slachtoffer voor handyman. Jonge ginger valt voor de charmes en de grote lul!

Befkoning scoort de dagaanbieding. Rooie deugniet krijgt volle laag mannenpap. Hij neemt de verkoopster bij de neus en betaald in natura.


Shemale zoekt man lekkereseks


Avant de pouvoir vous montrer une liste et des photos de femmes qui vivent près de chez vous, et qui recherchent un contact sexuel immédiat, nous devons vous poser quelques questions. Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari.

Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes?

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Het raam aan de voorkant was van een soort horizontale lamellen die je open en dicht kon schuiven, en als ze even pauzeerden, werd er steeds een groezelig wit lapje op die raamlamellen gelegd. Waar ze dat doekje voor gebruikten wilde ik echt niet weten, maar gedurende de week veranderde het van wit naar geel-grijs.

Een paar weken later stonden we op een camping in het noorden van Australië en hadden we 's middags bij het zwembad aansluiting gevonden bij een groepje Nederlandse jongeren.

Die nacht sliepen we op ons bedje buiten de tent vanwege de extreme hitte. Halverwege de nacht werd ik wakker van iets en toen ik met mijn ogen het duistere kampeerveld afspeurde, bleef mijn blik hangen op een vage beweging en ving ik wat gesmoorde geluiden op.

De in het duister bewegende silhouetten veranderden van positie en nu zag ik het heel duidelijk: Snel schudde ik Peter wakker en genoten we een tijdje van dit onverwachte uitzicht. Toen het afgelopen was, stonden de twee op en liepen ze rakelings langs onze bedden richting de doucheruimtes en toen zagen we het: Maar ik spot seks ook dichter bij huis hoor, daar hoef ik niet helemaal voor naar Australië. We hebben een paar jaar geleden in een flatje gewoond, op de vierde verdieping.

Onder ons woonde een vrouw alleen met een dochter van een jaar of acht. Onze onderbuurvrouw had een vriend en als zij op zaterdagmiddag met haar dochter wegreed in haar auto en zonder dochter weer thuis kwam, wisten we al hoe laat het was. En ja hoor, even later kwam haar vriend met zijn auto de parkeerplaats op rijden, waarna we ze het hele huis door hoorden gaan. Omdat flats meestal nogal gehorig zijn, was het geen probleem om hun spoor te kunnen volgen.

Ze begonnen meestal in de slaapkamer en eindigden in de keuken of op het balkon. Dan hoorden we uiteindelijk het geklik van aanstekers en de pufjes van het uitblazen van de rook. Niks zo lekker als een sigaretje na hongerige seks.

En ook waar we nu wonen valt er van alles te beleven en te genieten tegen wil en dank. Afgelopen zomer zat ik in de tuin en las ik Harry Potter opvallend detail hier: Op een gegeven moment komt er uit één van de huizen aan de overkant een bekend gekreun, steeds harder, en werkelijk ging het gekreun even later over in een luid 'Ja, jaaa, jááááááááááh!!!

Ik was niet de enige, want buuv van opzij stak haar hoofd al over de schutting heen om te zien of wij het soms waren, ze had het gekreun dwars door haar dichte schuifdeur heen gehoord. Omdat het zo hard klonk moest het volgens haar wel dichtbij zijn, en dus waren wij haar eerst keus. Helaas, dit keer was ik het wederom niet.

Inmiddels weten we wie het zijn, want we hebben ze al eens met een zweep in de weer gezien en naakt achter elkaar aan zien rennen door het huis, om vervolgens achter de ramen te verdwijnen voor een potje dierlijke seks. Voor de rest verwijs ik je naar mijn andere blog 'Naakt in je blootje'.

Ook in het bos hier vlak achter ons huis is het meestal wel raak en scheur ik langs een geparkeerde auto en zie nog net een paar billen tegen de voorruit geplakt, of een paar voeten, of de hele auto schudt. Ik keer dan even verderop nog een keertje om en rijd met groot licht nog een keer langs die auto, en dan nog een keer, want ik moet dan toch echt naar huis. Gelukkig werkt mijn radar ook de andere kant op, namelijk als ik zelf seks heb op plekken waar we makkelijk betrapt kunnen worden, zoals op onze picknicktafel achterin de tuin, of op het balkon van eerder genoemde flat.

Voor zover ik weet ben ik nog nooit betrapt, maar misschien zit er tussen de lezers van dit verhaal wel een spotter van één van mijn seksuele uitspattingen, dus laat maar horen als ik het mis heb.

En waar gaat het nou eigenlijk over.